Tanssiin kutsu
Tanssiin kutsu

Kohtaamisia

Tällä viikolla olen saanut nauttia ystävistä! Lounaalla, lennossa kadulla, rinnakkain jumpissa, puhelimessa, kahvilla ja tanssien. Ja uuden työn tiimoilta orastavat uudetkin ystävyydet. Parhautta!

On jaettu iloja sekä suruja. Päivitelty elämän menoa, yllätyksiä ja haasteita. Höpötetty, naurettu ja itketty. Pompittu, höyrytty ja hymyilty. 

Eilinen Bootcamp kirvelee lupaavasti olkapäissä ja kankuissa. Kaverin ja ohjaajan kannustamana ei mennyt hukkaan siis. Vaikka loppukirin jalan nostot meinasivatkin jo sakata...ihmeellistä muutes, että kunto ei ole ainakaan laskenut muutaman kuukauden "tauon" aikana...siis tauon kovan sykkeen treenistä. Itseasiassa tuntuu, että päinvastoin. Eli se peruskestävyys-sykkeellä oleva piiiiiitkäkestoinen treeni (= maraton-tanssitreenipäivät) on se salaisuus! Elämä heitti sen näin täytäntöön kun en viisaampiani aiemmin uskonut...

Tänään lounaalla rakkaan blogi-kollega Hanna Sumarin kanssa ravitsimme kaiken ihanan rupattelun lomassa myös massujamme. Maxill-ravintolan lohi-avocado-wasabi-salaatti on jo klassikko ja siksi ei tarvinnut edes miettiä, mitä tilaisi listalta. Räntäsade unohtui kun katselin säteilevää, viisasta, kuplivaa  ystävääni. Piti ottaa meistä kuvakin, mutta sekin unohtui höyrytessä :-) 

Tässä kuitenkin herkku-salaatti:

Maanantaina sain parannella niin tanssin kuin ystävän ikävääni keikalla.

Janin kanssa vetäistiin oopperalla muutaman sadan innokkaan iltapäivä-tanssijan edessä esnin  chacha

  

ja sitten paso doble

  

Oopperan kivilattia meinasi tehdä temput...oli nimittäin liukasta...mutta kuolema tuli onneksi vasta lopussa...

Kiitollisena alkaneesta viikosta,  tosin myös aika väsy...

Aamulla treffit ystävän kanssa, joka lupasi asettaa meikäläisen hierontapöydälle. Ihanaa, kun ystävät huolehtivat. Aina ei itse hoksaa tai suostu hoksaamaan tarpeitaan...

Pidetään huolta toisistamme

Kommentit (6)

7/6 | 

Kuulostaa just niin ihanalle kuin onkin :) !

Tätä me tarvitaan, ihania hetkiä ystävän kanssa, 'kälätystä', asioiden jakamista.

 

8/6 | 

Upea uutinen tuo aamu-TV! Näin pääsemme kuulemaan ja näkemään hyvinvointijuttuja, uskon, että tuot juuri sitä meidän ikäisten naisten kaipaamaa sisältöä telkkuun, mitä yllättävää kyllä tulee aika vähän eli asiallista, oikeaa puhetta terveydestä, kauneudesta, perheestä, hyvinvoinnista, parisuhteesta, lasten koulusta ja vanhempana olosta esim. suhteessa opettajiin, kirjoista, musiikista, jumpista, tanssista, muodista...Tässä muutamaa ajatus joita heti huomasin miettiväni, kun näin sinut aamulla telkussa. 

Studio 55 on ollut aina mukavan leppoisa ja sopivasti asiapitoinen pläjäys vapaapäivien aamuissa.

Olet varmasti sopiva sekoitus "inhimillistä tekijää", "akuuttia", "kirjapiiriä" ja kaikkea ihanaa hömppää . Lämpimästi onnea pestistä!

Ja tuskin tarvinnee sanoakaan:näytit upealta.

Pulla

10/6 | 

Samaa mieltä Pullan kanssa! Vaikka en ole lähelläkään +55 aivan vielä, niin ohjelmaa oon jo katsonut ja nyt varsinkin katson.

 

Ai, että miten hassu olin eilen. Näin sinut Raxu livenä tuolla Sanomatalon kulmassa, mutta "ujostutti" enkä sitten uskaltautunut olleskaan juttusille, vaikka olen kova fanisi. Ens kerralla sitten!

t. Minna

12/6 | 

Kiitos! kyllä tulen ja jatkan blogin lukemista sitä odotellessa! Oiken mukavaa joulun odotusta! Minna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla