Ystävyyden kukat Olin rakkaan ystäväni 50-vuotis-synttäreillä. Hänen, joka vajaat kolme vuotta sitten raahasi meikkiksen puolipakolla ensimmäiselle crossing-tunnille. Päivänsankari säteili ja kukoisti kilpaa maailman hienoimpien kukkakoristeiden kanssa. Nautimme Muru-cateringin sesonki-herkuista ja iloitsimme ystävyydestä. Miten hienolta tuntui taas tajuta, että elämä tuo kohdalle ihmisiä, pikkuhiljaa tuttavuus syvenee ystävyydeksi ja jossain vaiheessa tajuaa ystävän olleen käänteentekevä voima jossakin kohtaa polkua, suoranainen enkeli. Pysähdyin miettimään useita rakkaita ystäviä. Keskusteluja, itkuja ja nauruja. Kannustavia sanoja, haastavia kysymyksiä. Jakamista. Kulunut viikko on ollut muutenkin ystävien rikastama: ulkoillen yhdessä, jumpaten rinnakkain, kyläillen ja kaffitellen, tehden töitäkin ystävien kanssa. Tuntuu, että olen ravittu ytimiä myöten, kaikilla aisteilla.

Kommentit (1)

Jatta
2/1 | 

Minäkin olen huomannut, että elämällä on tapana järjestää ihmisiä toistensa luo auttamaan ja tukemaan. Tänään kuuntelin haastatteluasi NRJ:n iltapäivässä ja sen vuoksi aloin lukemaan blogiasi. Muutosta elämääni on etsinyt jo useamman vuoden. Ehkäpä nyt....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla