Vierailija

Hei. Menetin noin puolitoista vuotta sitten oikeasta korvasta kuulon . Ja elämä on siitä lähtien ollut hiukan hankalaa meinaa masentaa ja töissä on vaikeaa kun ei kuule äänten tulo suuntaa ja melu laittaa pään sekaisin ja tulen ärtyisäksi. Olisiko siellä kohtalo tovereita?

  • ylös 2
  • alas 2

Kommentit (4)

Kuulehan kohtalotoveri, mene työtev.huoltoon tai yks.lääkärille ja sitten kuulokeskukseen yliopisoll.sairaalaan; hanki kuulokoje, jos siitä lääkärin mielestä on apua. Elämä kirkastuu!
Itselläni on otoskleroosi ja kojeet molemmissa korvissa (alenema n. 70dB); rajallistahan elämä aina on, mutta ihanaa.

Ihanaa, että olet saanut kuulo-ongelmiisi apua! Antaa toivoa muillekin (vaikka hoitoonpääsyajat ovatkin kovin pitkiä julkisella puolella).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen ollut jo miltei 40vuotta "yksikorvainen" Kuulo menin.30v.ikäisenä sikotaudin ja sitä seurranneen aivokalvontulehduksen yhteydessä.Eikä riittänyt se ,että kuulo meni toisesta korvasta kaikki,tilalle tuli helvetillinen pauhu samaan korvaan,kuin vanha patteriradio prätisisi,.Kukaan ei voi mitään.Ei auta kuulokojeet,koska kuulohermo on tuhoutunut. Eikä siinä kaikki,3-4 v,takaperin rupesi toinenkin korva "kuuroilemaan" meni kuulo hyvin vähiin 1tunnin--vrk:ajaksi,Pisin oli 2vrk.Palautuen taas normaaliksi. Tätä oli n.7-8 kertaa puolen vuoden aikana,Sen jälkeen ei ole ollut,mutta siitä jäi terveempäänkin korvaan pauhu,ihan eri "sävellajissa",kuin toinen korva.Vähän pienemmällä voluumilla,kuin se eka korva. Pakoon en pääse nuota pauhuja,mutta niitten kanssa oppii elämään,Eikä niitä huomaa väliin lain,vaikka ne soi taukoamatta aina. Ei erikoislääkärikään löytänyt mitään vikaa,ei apua vielä toisenkaan korvan auttamiseksi.Kuulen viel kohtalaisesti ainoallani! nimim. mummu.

Hei. Kuinka sinä olet pärjännyt työelämässä? Pääsitkö mihinkään kuntoutukseen? Itse en ole päässyt mihinkään on pitänyt vain sopeutua.Töissä on raskasta kun ei tiedä mistä päin äänet tulevat ja työni on hyvin vastuullista .Pitäisi varmaan suunnata koulun penkille takaisin ,mutta pelottaa huoliiko kukaan enää töihin puolikuuroa. :( .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat