Vierailija

Akuutissa oli aiheena jatkuvasti lisääntyneet suolistosairaudet.

Margariini yhdistettiin haavaiseen paksuunsuoleen.

http://areena.yle.fi/ohjelma/c1a7590574 ... 8504eaec96

Tulee aika alussa.

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (5)

Terve! oonvoita käyttäny leivän päällä jo noin 10vuotta.en margariineihin koske.eihän sitä voita tarvitse paljoa laittaa. antaa leivälle mahtavan maun. paahtimeen ja sit voita päälle! a vot. voi saanu huonon maineen 60-70 luvulta, senttikaupalla ilmeisesti laitettu leivänpäälle.hullun hommaa sellainen !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

13.9.2010 klo 20:00 TV1
MOT: Rasvainen kupla

Vuosikausia meitä on neuvottu vaihtamaan voi margariiniin sydämen terveyden vuoksi. Onko siihen mitään perusteita? Toimittaja Martti Backman.
Ruotsalainen lääkäri ja tutkija Uffe Ravnskov esittelee MOT ohjelmassa käsityksiään ravinnon rasvoista ja sydänsairauksista. Ravnskovin mukaan voin ja läskin syyllisyydestä sepelvaltimotautiin ei ole tieteellistä näyttöä.

http://ohjelmat.yle.fi/mot/etusivu

””” Yleisradio esitti 13.9.2010 hyvin valmistellun ajankohtaisohjelman MOT - Rasvainen kupla. Ohjelma näkyy Ylen Areenassa vielä muutaman päivän ajan. Suosittelen katsomaan.”””

””” Riikka Söyring sanoo näin:

"Minua säälitti Pekka Puska, vanha mies.

Ymmärrettävästi on vaikeaa myöntää olleensa koko ikänsä väärässä, saaneensa paljon pahaa aikaa ja tehneensä hutiloitua tutkimustyötä.

Kyllähän tuosta PK-projektista löytyy yli kymmenen vuoden takaisia artikkeleita lääkärilehdistä missä se lytätään täysin.

Entäs jos Pekka Puskaa käytettiin?
Nuori höperö huumassa lääkeyhtiöiden ja WHO:n kokkareilla jossa annetaan äijälle ideoita; seurauksena pöljä ajamassa sairastuttavaa agendaa itse älyämättä. Nyt joutaa pois viskattavaksi.

Minulla on yhä enenevässä määrin sellainen tuntu, että takimmainen tarkoitus on horjuttaa ihmisten luottamusta omiin, kansallisiin auktoriteetteihin asiassa kuin asiassa.
Sitten tilalle tyrkytetään maailmanvaluuttaa, YK:n tmv. hallintoa kun liian moni kansallinen "mahtimies" paljastuu korruptoituneeksi ja/tai pelleksi."

http://sundqvist.blogspot.com/2010/09/pekka-puska-motissa.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat