Kommentit (4)

Haartmanin sairaalassa oireet sopivat kuin nakutettu keuhkoveritulpaan.Ultraäänitutkimuksessa syvä  nivuslaskimo tukossa.Alaonttolaskimo avoin.Spiraali TT.ssa ei muka poikkeavaa(egyptiläinen lääkäri)Kotiin Marevanin kanssa,joka hoitotasolla.Parin viikon kuluttua paha keuhkoembolia ja alaonttolaskimo tukossa.Onneksi selvisin syvään nivuslaskimoon annetulla liuotushoidolla.Kiitos Meilahden sairaalan radiologeille.

  • ylös 31
  • alas 31

Tässä  R506Q geeni testattu, tässä on hyvä muistaa, että liika ravinnon

k2-vitamiini ei ole hyväksi sekään. Ei liikaa kiinankaalia eikä pinaattia

tai Ladyvita kapseleita. Hyytymien purkuproteiini  kun ei voi toimia ok.

Meitä on suomessa likimain 200 000 ihmistä

 

  • ylös 27
  • alas 31
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vastauksesta kiitollinen.

Minulta on poistettu oika munuainen,syöpä kasvaimen takia 2013,olen käynyt kontrollissa kaksi kertaa vuodessa,aina on sanottu,että kaikki on hyvin.Nyt uuden vuoden aikaan tuli kolmena päivänä oikealle puolelle rintaan kovat kivut,jotka oli uuden vuoden päivänä niin kovat,että piti kutsua sairasauto,se kipu levisi myöskin vasemmalle puolelle rintaan jaloppujen lopuksi oli koko vatsan alueella,hikoilin  niin,että olin täysin märkänä koko mies.Minut tutkittiin ja todettiin,että ei voida sanoa mistä se johtuu,joten tämä kaikki jäi salaperäiseksi.Olen ollut monta kertaa vasemman puoleisen rintakivun takia tutkimuksissa,joissa on todettu,sekä sepelvaltimossa,että sydämessä pientä kalkkeutumaa.Kuka osaa sanoa mist tässä kaikessa on kysymys.

Vierailija

Kiinnostaisi, mikä näitä tulppia alun perin mihinkään aiheutti. Onko se muka normaalia ikääntymistä.

C-vitamiinin puutosoireisiin lukeutuu mm. veren kokkaroitumista. Eikö näitä puutoksia nykyään ole aiheutettu ihmisille tarpeettomalla aspiriinin ja kortisonin syöttämisellä - jotka tuhoavat C-vitamiinia?

  • ylös 5
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat