Kommentit (4)

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että vieroitus voi kestää yhtä kauan, kuin on käyttänyt mielialalääkkeitä. Tähän vaikuttaa myös ei-fyysiset oireet. Eli kun on oppinut elämään lääkkeiden sumentamassa maailmassa, voi kestää jopa vuosia ennen kuin oppii elämään kaikkien tunteiden kanssa. Valitettavasti monesti lääkärit epäilevät tällöin alkuperäisen ongelman palanneen, vaikka todellisuudessa kyse on hyvinkin normaalista efektistä pitkään jatkuneen aivojen lääkitsemisestä. Itsellä kesti neljä vuotta selvitä neljän vuoden mielialalääkkeiden käytöstä. Välillä tapahtui episodeja, joita voitaisiin lääketieteen termein kutsua relapseiksi. En kuitenkaan palannut lääkkeisiin, ja lopulta oireet katosivat kokonaan. Rankkaa se oli, enkä voi suositella, ellei ole todella motivoitunut ja saa apua.

  • ylös 18
  • alas 11

Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit ja yleislääkärit yrittävät painostaa ja mainostaa SSRI-lääkkeiden käyttäjäksi, mutta kannattaa pysyä lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa ongelmiisi.

Tiesitkö, että pelkkä SSRI lääkkeiden kokeileminen voi maksaa sinulle terveytesi? Pysyviin aivovaurioihin ei tarvitse välttämättä kuin päivien käytön. Lisäksi SSRI:t dementoivat ja tuhoavat tunne-elämän, pahimmillaan niin ikään pysyvästi.

Psykiatri kirjoittaa yhtä helposti sekä SSRI:tä että neuroleptejä. Molempien ainoa tavoite on lääkitä asiakkaansa hengiltä. 

Vertaistuki netissä sekä psykologi ovat oikeita, koska ne ovat lääkkeettömiä.

SSRI tuhoaa ihmisen, kuten Suomessakin Seronil on altistanut käyttäjänsä koulusurmille.

http://www.ssristories.com

SSRI:t tuhoavat ihmisen hormonit, tunteet, motivaation ja puhekeskuksen. Neuroleptit tuhoavat otsalohkot ja limbisen järjestelmän (oppimisstrategia, muisti, tunteet, motiivit, puhe, aistit).

On niin paljon keinoja parantua!

- psykodynaaminen psykoterapia
- kognitiivis-analyyttinen psykoterapia
- psykofyysinen psykoterapia
- kuvataideterapia
- hahmoterapia
- toimintaterapia
- perheterapia
- vertaistukiryhmät
- meditaatio
- akupunktio
- kirjallisuus
- kirjoittaminen
- piirtäminen
- ruokavalio
- luontaistuotteet
- musiikki
- ystävät
- perhe
- luonto
- eläimet
- taide
- käsityöt
- rukoilu
- jne

 EI LÄÄKKEITÄ !!

Tiesithän, että aineet voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita aivoillesi. Puhutaan iatrogeenisesta dementiasta tai laajemmin CBI:stä eli Chronic Brain Impairmentista. Muitakin termejä on käytössä. Saat lisätietoa nettihaulla. SSRI:t ovat myös todella koukuttavia vaikka osa pääseekin niistä eroon suhteellisen helposti. Arviot pahasti koukuttuneista vaihtelevat aina 20%:sta 60%:iin eli pimeässä pitkälti operoidaan. Tiedät vasta, kun lopetat -periaatteella.

SSRI-lääkellä ei kuitenkaan ole varsinaisessa merkityksessä juurikaan tekemistä masennuksen tai muunkaan psyykkisen "häiriön" hoitamisen tai parantamisen kanssa muuten kuin, että niitä siihen vaivaan annetaan. SSRI:t toimivat lamaamalla tunteitasi. Psykiatrit yleensä sanovat, että ne kaventavat tunnekokemuksia tai "leikkaavat huippuja pois". Siten menetät kykyäsi tuntea vahvoja tunteita tai jopa tunnekokemukset kokonaan. Ilmiöstä käytetään entisten käyttäjien keskuudessa nimitystä zombifioituminen ja seurannutta turtuneisuuden tilaan zombitilaksi. Tila vastaa kuulemma karkeasti lobotomiaa, joka tarkoittaa sitä, että sinulta katoaa tai madaltuu persoona ja ihmisyys. Jotkut pitävät seurannutta tunteettomuuden tilaa helpottavana, koska elämän asiat menettävät merkityksensä ja tunteita ei enää koe samalla tavalla. Pidemmän päälle hetkellinen siunaus muuttuu pysyväksi helvetiksi, koska tunteettomuus voi jäädä pysyväksi. Googleta esim. blunted affect tai frontal lobe syndrome niin saat paremman kuvan kuin pystyn tässä selittämään. Toinen hetkellinen reaktio mitä SSRI:stä monesti saa on pilvi, mutta se on usein vain hetkellinen (muutamia päiviä, viikkoja). Pilvi voi tulla myös paljon myöhemmin käytön jatkuessa, jolloin saat kuulla olevasi nyt "kaksisuuntainen". :) Ole varovainen kehen luotat ja teet oma tutkimustyösi.

Eli olethan varovainen, kun liikut psykiatrisessa maailmassa, ettet tietämättämäsi vahingoita itseäsi.

  • ylös 15
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile vieroituksen yhteydessä magnesiumia, E-Epaa ja jotain B-vitamiiniyhdistelmää. Kaikki keinot kannattaa kokeilla vaikka lääkäri olisi sitä mieltä ettei ne auta. Magnesiumia on käytetty alkoholivieroituksessakin. En ymmärrä miksi monet lääkärit ovat sitä mieltä ettei ravinnolla ole mitään tekemistä mielialojen kanssa... Hei haloo?

Lääkkeet tietenkin sotkevat aivokemiaa ennustamattomalla tavalla. Anna aikaa tervehtymiselle. Voimia!

 

 

 

 

  • ylös 22
  • alas 14

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat