Miksi blondi on miesten mieleen?

Miksi blondi on miesten mieleen?

Miksi miehet etsivän deittipalstoilla nuorta ja vaaleaa naista ja naiset tummaa ja komeaa miestä? Karvoissamme piilee vahvoja voimia.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Minulle kylläkin karvansa pois ajavat miehet ovat kauhistus! Siistiä sopii, mutta että esim. rintakarvat pois... eiii! Puhumattakaan säärikarvojensa ajelijoista, hyi!

Olen kuullut, että jo luolamiesaikoina herrahenkilöt pitivät vaaleista naisista. Syy lienee yksinkertaisesti se, että hämärissä luolissa vaalean tukan näki paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisin kuin otsikossa sanotaan, Kyllä vaaleat ovat parempia:
"Eteläeurooppalaisilla tummilla miehillä ei ole pohjoismaalaisia
korkeampaa testosteronitasoa, vaan asia on vallan päinvastoin."

"Miehillä on päinvastoin: mitä tummempi mies, sitä enemmän miehellä on testosteronia. Leijonistakin niillä koirailla, joilla on tumma mantteli, on enemmän testosteronia kuin vaaleilla. Tosin tämä pätee vain skandinaavisten miesten joukossa."

Siis tämähän on ihan puhdasta roskaa.

Testosteroni VOI VAALENTAA jos tietty geeni on aktivoitunut murrosiäissä, mutta näin ei tapahdu kaikilla joten tuo lausahdus "mitä tummempi mies, sitä enemmän miehellä on enemmän testosteronia" on ihan puhdastaa huuhaata.

Koko artikkeli on taas puolitieteellisstä sekoilua jossa on pseudotieteellisyyden merkkejä.

Noin yleisesti ottaen karvoissa ei piile mitään voimia vaan esimerkiksi kun tumma väri viestii jotain niin se voidaan nähdä signaalina jostain aivan kuten vaaleakin.

Se perustuu siis yleiseen arvioon eikä se ole suora osoitus sen havainnoitavan kohteen selvistä ominaisuuksista.

Artikkelissa on paljon "so-so-stories" eli mutulla kirjoitettuja tarinoita ja päätelmiä evoluutiosta. Päättelen että näiden lähde on pseudotieteilijä Markus Rantala.

Vierailija

Täydellistä roskaa ja monin tavoin väärässä. 

Mitä helvettiä sä höpiset kun laitat tän hölynpölyn kui se olis fakta? Ootsä kiertänyt maapalloa kysyäksesi jokaiselta naiselta ja mieheltä mistä tyypistä ne tykkää? 

1. Kuinka tumma pidetään tummana? Onko Ugandalaiset esim. liian tummaa?  

2. Eri ihmiset pitävät eri tyyppeistä, mut yleisesti puhuen vastakohdat vetävät puoleensa. Se on ihan luonollinen ja normaalia.

Vierailija

Miksi pitäisi yhdistää mihinkään. Vaalea hiusväri vain itsessään on iloinen, pirteä ja leikkisä ja huoleton, ilon ja valon väri. Niihin jotka pitävät vaaleista, tällainen vetoaa. Kasvojen muoto, iho sekä ruumiinrakenne ovat ne mitkä saavat näyttämään nuorelta, ei hiusten väri. Esim. maailman nuorimman ja lapsellisimman näköiset ihmiset löytyvät Aasiasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat