Kommentit (4)

Viljat (tutkitun tiedon mukaan täysjyvä on nopeasti imeytyvää hiilihydraattia kuten vaalea vehnäkin) ja sokerit nostavat verensokerin nopeasti, jolloin haima alkaa tuottaa runsaasti insuliinia. Liiallinen insuliini veressä laskee verensokerin liian alas ja liian nopeasti. Tällöin ihminen on taas nälkäinen ja haluaa syödä. Lisäksi liiallinen insuliini poistaa lähes kaiken sokerin verenkierrosta ja näin aivot jäävät ilman energiaa, jolloin ihminen väsyy. Insuliinitason pysyessä vakaana elimistö polttaa rasvaa ja aivot saavat energiaa. Viljat kannattaa korvata muilla kasvikunnan tuotteilla, joissa on vähemmän hiilihydraattia, jolloin insuliinitaso pysyy vakaana ja ihminen virkeänä. Viljat ovat myös huono kuitujen lähde. Energiatiheyden suhteen vihanneksissa, juureksissa, marjoissa, pavuissa, linsseissä, hedelmissä ja kasviksissa on kahdeksan kertaa enemmän kuituja kuin viljassa. 

Viljat ovat myös huono vitamiinien lähde. Tiedetään, että jauhamisen jälkeen 40% viljan vitamiineista häviää 24 tunnin kuluttua ja 3 päivän kuluttua vitamiineista on jäljellä enään 10%. Viljan jyvällä on hieno, monikerroksinen rakenne, jossa pitkittäis- ja poikittaiskuitujen vuorotellessa niissä on hapelta ja valolta helposti pilaantuvia rasvoja ja vitaaliaineiden hävikiltä suojaava vaikutus. Kokojyvävehnäjauhon köyhtyminen alkaa jauhamishetkellä. Kun alkio, jossa E-, A-, ja B-vitamiinit, proteiinit ja rasvat ovat, rikotaan, osan niistä pilaantuminen alkaa jo tunneissa. Valkojauho tehdään arvottomaksi jo valmistumishetkellä. Rasvaa sisältävää jauhoa ei voi pilaantumatta säilyttää huoneenlämmössä, joten teollisuus poistaa rasvan ja samalla kaiken muunkin terveellisen teollisessa prosessoinnissaan.

 

Taatusti jaksaa paremmin ,jos syö kunnon ruokaa ja riittävästi D-vitamiinia purkista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Yleisesti ottaen olisi kiva tietää, mitkä epigeneettiset triggerit aiheuttivat H1N1-rokotteen adjuvanteissa sen, että osa ihmisistä sairastui uniapneaan? Voiko olla, että jokin muu rokote, tai virus tai vastaava, olisi aiheuttanut epigeneettisesti tämän nyt käsittelyssä olevan ”unitaudin”? Mikäli on, voiko tilaa palauttaa ruokavaliolla, tai jollain muulla terapialla?

Olisi fiksua tutkia niiden ihmisten dna, jotka eivät ole ottaneet rokotteita ja ovat perusterveitä vs. rokotetut ihmiset. Toinen tapa tutkia asiaa olisi vertailla näiden ”väsymysoireyhtymää” sairastavien epigenomi ja verrata sitä terveisiin.

Jos ja kun epigenomissa tapahtuu muutoksia virusten johdosta, onko oikeastaan mitää mieltä massarokottaa ihmisiä, mikäli kyse on pienestä riskistä, kuten H1N1 osalta oli? "

 

http://blogit.iltalehti.fi/christer-sundqvist/2014/10/10/vasymysoireyhtyma-kaataa-naisen-sankyyn-varmemmin-kuin-aviomies/

  • ylös 8
  • alas 11

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat