Psykoterapia - matka minään

Psykoterapiaan hakeudutaan usein kriisissä. Pahan olon takaa paljastuu vanhoja pettymyksiä ja menetyksiä. Jos muutosta haluaa, edessä voi olla jopa vuosia kestävä tutkimusmatka omaan mieleen ja historiaan.Lue koko juttu

Psykoterapia - matka minään

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sallitaanko täällä mainontaa ? Olen käynyt kyseisessä paikassa ja pettynyt pahasti. Terapeuttini ei ymmärtänyt lainkaan ahdinkoani ja asioita, mistä puhuin. Vaikka ko paikassa mainostavat, että terapeutti suosittelee toista terapeuttia, mikäli omat taidot ei riitä, tätä ei tapahtunut.

Harmikseni en sitä itsekään heti tajunnut ja kun huomasin j a kerroinettei hänen toimintamallinsa auta, terapeutti vaihtoi tyyliä - rentoutusharjoituksiin...

Kun sitten lopulta sanoin, ettei tästä ole mitään apua, tulen vaan vihaiseksi, enkä koe, että hänen menetelmänsä toimisivat, näki selvästi, ettei pitänyt asiasta. Ehkä suurin ongelma oli se, ettei terapeutin äidinkieli ollut suomi, vaikka nimi oli suomalainen.

Harmittaa todella, haaskattu raha ja aika. Lisäksi vielä luottamus ammattikuntaan.. Rahasta he sitä hommaa tekevät - ilman vastuuta.

Terapeutin koulutukseen pääsee ilmeisesti melko kevein perustein. Tosi harmillista.

 • ylös 43
 • alas 49

Terve! Tein kotisivuille yhteenvedon kaikista eri verkkosivuista, joiden avulla on mahdollista etsiä itselleen sopivaa psykoterapeuttia. Se löytyy osoitteesta: http://mielihyvin.com/linkit/ Toivottavasti siitä on jollekin tässä asiassa apua.

 • ylös 45
 • alas 48
Vierailija

Yksityiseen psykoterapiaan ei ole koskaan tarvittukaan lähetettä. Sähköpostitse tai puhelimitse voi ottaa kehen tahansa psykoterapeuttiin yhteyttä ja varata ajan. Ei siinä mitään lähetettä tarvita.

Vastaamo on kallein näistä palveluista.

 • ylös 24
 • alas 19
Vierailija

Googlaamalla esiin tullut lehtijuttu, todella hyvä, kiitos toimittajalle ja haastateltavalle ! On ehkä paras ja tyhjentävin ammattilaisjuttu psykoterapaista jonka olen lukenut.

 • ylös 26
 • alas 15
Vierailija

"Yksityiseen psykoterapiaan ei ole koskaan tarvittukaan lähetettä. Sähköpostitse tai puhelimitse voi ottaa kehen tahansa psykoterapeuttiin yhteyttä ja varata ajan. Ei siinä mitään lähetettä tarvita.

Vastaamo on kallein näistä palveluista"

Minä kerkesin käymään 6-7 krt eräällä terapeutilla kunnes terapeuttini oli lytännyt minut maanrakoon ja sen jälkeen kertoi, että hän hoitaa vain pitkäaikaisia potilaita KELA lähetteellä.

Joten.. Se siitä ilman lähetettä hoitamisesta

 • ylös 18
 • alas 16
:l

Minulla sama kokemus, että Vastaamosta nettisivujen perusteella annetaan asiakaslupaus niin, että terapeutti ohjaa toiselle jos terapeutti ei ole sopiva. Omassa kokemuksessani terapeutti valitti koko ajan, että tästä ei tule mitään muttei tehnyt mitään auttaakseen eteenpäin. Sitten onneksi eräs järkevä taho auttoi toisaalle ja löysin terapeutin joka on parempi ja vastaamon taksoja edullisempi.

En suosittele.

 • ylös 23
 • alas 14
Marketta Löfblom

Terapeutti hylkää.
Suuret on puheet. Katastrofaaliset seuraukset.
Vain me tiedämme.
Marketta Löfblom

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat