Seuraa 

Aloitin aloe vera -juoman juonnin toukokuussa tarkoituksena helpottaa väsymystä ja astmaa.

Lenkkeily onkin sujunut paremmin, kun lima kurkussa ei ole ollut niin sitkeää. Ihokin jotenkin pitää luonnollisen kosteutensa paremmin. Olen myös alkanut kiinnittämään omaan hyvinvointiini huomattavasti enemmän huomiota.

Onko minkälaisia kokemuksia näistä juomista? Olen todella etsinyt paljon materiaalia netistä ja asiaa on tietysti löytynyt laidasta laitaan. Olisi kiva kuulla kokemuksia.

 • ylös 373
 • alas 279

Sivut

Kommentit (79)

käytin itse pullollisen kotimyynnistä ostamaani aloe juomaa jossa oli karpaloa joukossa, mitään ihmeellistä en huomannut paitsi aineen loputtua huomasinkin että kynteni olivat olleet vahvemmat. Nyt hain luontaistuotekaupasta pullollisen Aloejuomaa joka on aivan äärettömän pahaa, mutta luulen että täytyy ostaa taas sitä kalliimpaa kotimyynnissä olevaa ja kokeilla sitä . Makukaan ei ollut niin hirvittävä...

 • ylös 84
 • alas 68

Hei!
Ihan yksi tyhmä kysymys tietämättömälle.
Mihinkä Aloe-verajuoman pitäisi auttaa?????
Itse kun mutustelen kaikenlaista niin tuota en
ole ikänä kuullutkaan

 • ylös 85
 • alas 66
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei !

Aloe Vera juoma pitä vatsan kunnossa, mm. puhdistaa suolistoa luonnollisella tavalla, tasapainottaa bakteerikantaa ja säätelee ihmisen ph:ta. Jos haluat enemmän tietoa laita meille viesti alakarhu@4ever-line.fi

 • ylös 78
 • alas 96

Heips

Voisiko tämä Aloe Vera-juoma auttaa ärtyneeseen paksusuoleen ? Olen jo aivan loppu erinäisten kokeilujen kanssa; suolta ärsyttävät ruuat eivät ole aina samoja, ripuli ja ummetus vaihtelevat monta kertaa viikossa eikä apua löydy mistään :-( Onko kellään kokemusta ?

 • ylös 101
 • alas 84

Otapa huomioon, että nuo edelliset aloe veraa ylistävät viestit ovat mitä todennäköisimmin niiden verkosto- ym. myyjien kirjoittamia - "kauppa se on, kun kannattaa" - ja huu haa kauppa etenkin. Sorry vaan, mutta näihän se menee...

 • ylös 212
 • alas 89

no esim. forever living tuotteita ei varmaan kukaan jaksa kauaa rahan toivossa manostaa tai myydä. Meidän perheessä mun silloin 13-v poika sai avun mahavaivoihin just aloe-mehusta. en ikinä olisi edes alkanut niitä jälleeenmyymäänkään, jollen olisi itse todennut niiden auttavan. Aloe on niin vanha lääkekasvi, että jos apteekit sen joskus itselleen omii, niin hinta kihahtaa vielä nykyistäkin korkeammaksi. näinhän on jo käynyt lukuisille entisille rohtokasveille kuten mäkikuismalle, osterivinokkaalle, pihkasalvalle.....
ei tuotteita kannata tuomita, jollei ole itse kokeillut. Toisaalta taas kaikille ei kaikki sovi. eihän kaikki lääkkeetkään sovi kaikille, vaan toiset saa sivuoireita jostakin mitä toiset kestää tuosta vaan.
Itse olen kyllä vakuuttunut, että aloe vera toimii ainakin epiteelikudoksia hoitavana aineena: iho, suolisto, limakalvot, keuhkot.. kaikki ihmisen pinnat, jotka on tekemisissä ulkomaailman kanssa.
hyvä tuote myy itse itsensä.

 • ylös 108
 • alas 70

Kärsin vuosia ummetuksesta. Käytin kaikki apteekin Laxoberonit ym.. joista tuli hetken apu,mutta parhaimman avun sain just Forever Livingin Aloe juomasta. Suoli toimii joka päivä,joskus kahdest-kolmestikin,kun sitä ennen (5v sitten) saattoi mennä 5päivääkin ilman "isoa hätää..".

Olen myös huomannut,että flunssat ovat lievempiä,kun ennen ja joskus en sairastu ollenkaan,vaikka lapseni tuovat päiväkodista kaiken mahdollisen kausi influennasta lähtien..

Hinta on korkea,mutta mieluummin maksan sen kun kärsin vatsavaivoista!! --terveyttä ei voi määritellä rahassa!!-- :)

(ota juomaa joka aamu tyhjään vatsaan ja syön vasta n.1-2h kuluttua,näin mulla toimii parhaiten!! Suosittelen!!)

 • ylös 82
 • alas 69

IBS=äryvän suolen oireyhtymä

Aloe Veraa on tutkittu IBS:ssä jonkin verran. Se saattaa tuoda pientä apua varsinkin ummetuspainotteiseen ärtyvän suolen vaivaan. Lisäravinteista ja luontaistuotteista parhaiten on tutkittu erilaiset probiootit, joiden vähintään 4 peräkkäisen viikon käyttö on todettu vähentävän IBS-oireita, erityisesti turvotusta. Aloe veraa ja probiiootteja ei mikään estä käyttämästä yhdenaikaisesta. Aloe veraa paremmin on tutkimuksin todistettu liukenevan kuidun teho ummetustyyppisessä IBS:ssä. Sen sijaan vehnän ym leseet saattaa pahentaa oireita.

IBS:stä on julkaistu ensimmäinen suomalainen väitöskirja, jonka lyhennelmän löydät osoitteesta: [url=http://www.ravitsemusterapeutt.net]www.ravitsemusterapeutt.net (blogi)

 • ylös 71
 • alas 64

Onko teillä kokemusta aloe veran vaikutuksista yleiseen vastustuskykyyn? Minulla on ollut nyt noin neljä kuukautta (ja sitä ennenkin lievempänä) paha nielutulehduskierre. Elän toivossa, että nyt vihdoin saataisiin selville mikä tulehdukset aiheuttaa ja sen jälkeen olen jo melkein epätoivoinen löytämään jonkun vastustuskykyä nostavan aineen. Olen muutenkin ollut koko ei-enää-niin-pienen ikäni ollut kipeänä monta kertaa vuodessa ja pikku hiljaa kaikenlaiset kurkkukivut, räkätaudit ja kuumeet alkavat hermostuttamaan. Tuttavani kehui aloe veran vaikutuksia, mutta skeptisenä ihmisenä tulee aina vähän mietittyä, että onko kaikki ihmeellisen hyvät tuotteet sittenkin liian hyviä ollakseen totta.

Kokemuksia siis kaipailen!

 • ylös 68
 • alas 60

Älä turhaan epäile Aloe Veran "voimaa". Itse olen käyttänyt reilun vuoden juomaa enkä ole ollut yhdessäkään räkätaudissa tai muussa "kiertopalkinnossa". Myöskään niveleni eivät ole olleet kipeät. Miehelläni taas siitepölyvaivat ovat hyllyttyneet, eikä oireita ole ollut. Tsemppiä sinulle paranemiseen.

 • ylös 64
 • alas 69

mitä foreverin aloe juoma maksaa ja miltä maistuu? olen itse käyttänyt lr:n aloe geelijuomaa ja persikanmakuisena tosi hyvää, kelpaa lapsillekkin. tosin kallista...

 • ylös 75
 • alas 61

Kävin Fuenteventurassa aloveraviljelmillä ja siellä esittelijä sanoi, ett noin 2 kuukautta voi ottaa joka päivä noin 30 mm aloeveraa. Kahden kuukaude jälkeen olisi pidettävä taukoa.

 • ylös 85
 • alas 69

minulla on tressi-vatsa joka on kipeä palleasta alaspäin.inhottavaa polttoa, kuulin että aloeverasta on apua, onko siitä.

 • ylös 60
 • alas 61
Doris Avellan-Uotila

Nyt Hyvin varustetuissa elintarvikeliikkeistä löytyy uusi tuote Zummer Aloe Vera Juice (350ml) hunajalla ja limemehulla. Raikas mielyttävän makuinen sisältää limenhedelmää, siksi  ravistan juomapulloa ennen. Samalla hyllyllä on merileväcipsejä, oliiviöljyllä tai vihreällä teellä maustettuna. Löyty myös kuivattua ohutta naudanlihaa ihka kevyttä vaellusruokaa. Näistä saa protskuja ja mineraaleja ja aineenvaihduntaa edistävää elintarviketta. Ei tarvi kuin vettä ja sitä saa hanoista.

 • ylös 58
 • alas 57
kriitikko :)

Aloe veraa löytyy varmasti luontaistuotekaupan hyllyltä edullisemmin. Mutta monet muut aloe verat myydään juice:na (mehuna), kun Foreverilta käyttämänne aloe veraa kutsutaan Gel (geeliksi). Ja näiden ero tulee siinä, että toisessa on lisättyä vettä ja toisessa ei. Forever aloe veraa saadaan myydä sen vuoksi geelinä, koska se on täyttä tavaraa. Joten katsokaa tuotetta ostaessanne, että missä kohtaa ingi listaa aloe veranne on. On Foreverinkin aloe verasta mahdollista saada riittoisampaa, kun lisäätte sinne vettä, mutta silloin ei voi olettaa täysin samaa tehoa.

Toinen mihin suosittelen kiinnittämään myös huomiota on viljelytapa. Selvittäkää onko tuote varmasti ekologisesti viljeltyä aloe veraa.

Aloe veralla on loistava kyky imeä maaperästä ravintoja itseensä, joten jos siellä on käytettä torjunta-aineita, kemiallisia lannotteita, niin suurin osa päätyy kehoonne. Kuka sitten tietää  mikä lannoite tai torjunta-aine aiheuttaa kenellekin allergiaa puhumattakaan pitkäaikaisista vaikutuksista.

Aloe veralla viljely tavasta riippuen voi olla yhtä iso ero kuin luomu viljellyn ja tavallisen viinirypäleen ero. Viinirypäleethän ovat todellisia antioksidantti pommeja, mutta mm. tavallisen viljelyn sadon tuotot ovat hedelmä- ja vihannesosaston myrkkypommi.

http://www.safkatutka.fi/2015/05/26/sailytettava-lasten-ulottumattomissa/

Myös moni satsaa todella paljon lääkärin määräämiin  troppeihin ollenkaan kyseenalaistamatta niitä. Mutta ei ole valmis huolehtimaan itsestään ennalta ehkäisevästi.

Eli jokainen voi tietoisesti ladata kehoon niitä aineita, mutta silloin siitä pitää olla tietoinen.

suosittelen lämpimästi monien teistä osallistumaan edes kerran kattavalle aloe vera luennolle/esittelylle. Ja ennen kaikkea kysymään heiltä sitä tietoa, minkä he tietävät. Myös aloe verasta on todella loistava kirja, joka on n. 8€ hintaluokkaa ja pystyy netistä ostamaa kirjakauppojen sivuilta.

 • ylös 63
 • alas 54
Kipeävatsa:(

Itselläni on maha kipeä, join päivän aikana 500ml aloe vera mehua? Paljon sitä saisi juoda päivässä?

 • ylös 55
 • alas 53
Div

Minulla todettiin joulukuun puolivälissä divertikuliitti. Lääkäri määräsi antibioottikuurin. Kuurin loputtua kaikenlaiset vatsavaivat jatkuivat, vatsan särkyä, turvotusta ja  nipistelyä. Vatsa toimi magnesiumin voimalla.

Aloitin käyttämään Foreverin Aloe Gel -juomaa, 30 ml aamuisin. Viikon käytön jälkeen huomasin vatsan turvotuksen loppuneen (tuota vaivaa ollut niin kauan kuin muistan, ainakin viimeiset 10 v). Nyt kolmen viikon käytön jälkeen vatsakivut ja nipistelyt ovat loppuneet. Vatsa toimii päivittäin ja uloste on pehmeää.

Sanokaa mitä tykkäätte, mutta minun kohdallani juoma on auttanut. Eli suosittelen lämpimästi.

Huom! en ole jälleenmyyjä, joten minulla ei ole 'oma lehmä ojassa'

Tietysti myyjä yrittää puhua myös minua jälleenmyyjäksi, mutta se ei ole 'mun juttu'.

 • ylös 53
 • alas 57

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat