Kommentit (3)

Vierailija

Ei siinä mitään lääkkeitä tarvita. Kaikki kasvojenpesuaineet roskiin, vesipesu aamuin illoin. Kalaöljy, sinkki ja d-vitamiini joka päivä nassuun. Paljon vettä läpi päivän ja maito- ja viljatuotteet kokonaan pois ja tilalle hyvälaatuisia rasvoja ja vihreitä. That's it. Ja kyllä muuten iho kiittää.

  • ylös 13
  • alas 21
Vierailija

Olen täysin samaa mieltä ed. kirjoittajan kanssa. Kannattaa kokeilla gluteenitonta diettiä.

Älkää ottako isoretinoli kuuria, tämä voi kostautua tulevaisuudessa (aiheuttaa masennusta ja esim. kilpirauhasen alitoimintaa jne.) nykyään Usa:ssa vaaditaan vastuu vapauslomake jos ottaa lääkityksen.

Kokeile c-vitamiinivoiteita (päivä ja yö) sekä kevyttä kuorintaa(ei saa hieroa voimakkasti)

toinen vaihtoehto on käyttää esim. lakanaa tyynyliinana ja vaihtaa puhdas kohta joka yö.

  • ylös 15
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Katse ongelmien syihin

Monella suurin syy finniongelmaan on insuliinitasapainon heittelyt eli toisin sanoen liian sokeripitoinen ruoka. Myös tärkkelyksestä sokeriksi muuttuvat ruoat, kuten peruna ja viljatuotteet ovat usein tarpeen jättää ruokavaliosta tai ainakin vähentää radikaalisti. Hedelmiäkin kannattaa nauttia ainoastaan vähän. Tilalle monipuolisesti vihanneksia, marjoja, kananmunia, lihaa, kanaa, riistaa sekä rasvanlähteitä, kuten kalaöljy, oliiviöljy ja voi.

Kannatta tutkia myös nykykosmetiikan sisältö ja voit yllättyä. Jos ei sillä mikstuuralla saa aikaan iho-ongelmia ei sitten millään. Suosittelen lämpimästi sertifioitua ja hajusteetonta ekokosmetiikkaa ja lisäksi tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän ja laadukkaita raaka-aineita. Joskus voi iholle olla hyväksi antaa vain levätä ilman meikkiä ja muuta kosmetiikkaa.

Lääkkeet sekoittavat yleensä hormonitoimintaa entisestään. Moni kertookin esimerkiksi Roaccuttan kuurin auttaneen jonkin aikaa, jonka jälkeen iho on alkanut jälleen oireilemaan. Monet lääkevoiteet taas kuivattavat ihoa liikaa, kun rasvaisen ihon ongelma on yleensä juuri siinä, että se tuottaa liikaa talia ja mitä kuivempi ihon pinta on, sitä enemmän talia alkaa muodostumaan.

Lääkkeillä sammutetaan tulipaloja, eli hoidetaan oireita, kun pitäisi hoitaa syytä. Kyllä lääkärit aknelääkkeitä varmaan mielellään kirjoittavat, kun saavat lääkeyhtiöiltä vastineeksi rahaa tutkimuksiinsa. Toinen asia on sitten se,  kannattaako tuollaisia reseptejä käyttää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat