Katariina Kaitue: ”Suoraan puhuminen säästää aikaa”

hyvä terveys Katariina Kaitue näyttelijä

Näyttelijä Katariina Kaitue yrittää muistaa pienen sanan ”anteeksi”. Ilman konflikteja tuskin kukaan pystyy elämään. Jokainen lentää välillä turvalleen, ja kyse onkin siitä, kuinka sieltä noustaan.Lue koko juttu

Katariina Kaitue: ”Suoraan puhuminen säästää aikaa”

Kommentit (2)

ero uhkaa

Hei, meillä on kumppanini kanssa  ongelmia lasteni (10 ja 13 v) kanssa. Ex-puolisoni on ollut hankala ja mustamaalanut minua ym manipuloinut lapsia heti sen jälkeen kun seurustelukumppani tuli kuvioihin 4 vuotta sitten. Meillä uhkaa nyt ero, ja ylipääsemättömiltä vaikuttaavat puolisoni mielestä juuri uusperheen ongelmat. Miten kumppanini voi löytää omaa tilaa ja roolinsa perheessä, miten saada uudet pelisäännöt toimimaan.  Ja miten voi yrittää antaa lasten äidin käytöksille mahdollisimman vähän valtaa ja vaikutusta  sekä meidän, että lasten hyvinvointiin. Tulimme siihen tulokseen että tarvitsemme ulkopuolista apua, mutta mistä sellaista saa? Kiitos etukäteen! 

Vierailija

Mutta miten ne omat lapset saavat kohdella muita?
Miksi Suomessa ihmiset antavat pelolle niin suuren vallan, että toisia manipuloivat pahat ihmiset jyräävät -ihmiset, jotka nauttivat, jos näkevät jonkun voivan huonosti, jotka haluavat manipuloida muut vahingoittamaan porukassa yhtä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat