Mikä on paras hoito polvikipuun?

polvikipu, liikuntavamma

Kenen tahansa polvi voi pettää. Lue, kuinka asiantuntija neuvoo hoitamaan vaivaa itse ja koska tarvitaan kirurgin veistä.Lue koko juttu

Mikä on paras hoito polvikipuun?

Kommentit (8)

Vessi

Luontaishoitojen avulla olen saanut jo pahasti oireilevat polveni oireettomaksi ja magneettikuvien perusteella rustokin on paksuuntunut. Niveliä voi itsekkin hoirtaa tehokkaasti. Monet joille olen keinoni neuvonut, ovat saaneet myös apua vaivoihinsa.

  • ylös 47
  • alas 53
Repino

Lapsena teloontuneen polven sain kutakuinkin pysymään jonkinlaisessa kunnossa kävelemällä ja pyöräilemällä. Armeijassa 1962 Tilkan sotilassairaalan kirurgi tutki, ja kehotti jatkamaan samaan tyyliin. Sanoi, että ei tiedä, vaikka koko nivel pystyttäisiin eläkeiässä vaihtamaan. Oli näkijä! Nyt on ollut kahdeksan vuotta uusi nivel. Mainio vehje. Jumppaohjeita olen tunnollisesti noudattanut. Polvi toimii ja taipuu kuin alkuperäinen ennen loukkaantumista. Joka päivä pitää jumpata, niin kyllä pysyy kunnossa.

  • ylös 12
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija II

Tapaturmien seurauksena käden ja jalan nivelet alkoivat oireilla "kulumisesta"  vuosia jälkikäteen.

Liikunta, uinti, pyöräily  ym kevyt liikunta auttaa.  Nivelien kipuja  lääke "Cardexan" lievittää. Oikealla ravinnolla lienee myös vaikutusta.  Netistä löytyy myös ohjeita nivelien  jumppaan.

  • ylös 11
  • alas 8
Vierailija

Pari vuotta sitten vasen polvi tuli sairaan kipeäksi. Yritin liikkua kuten tekstikin käskee, mutta kipu oli kamala. Lääkäri ja rtg ei auttanut, osaraajamagneetti näytti rasitusmurtuman. Lääke: vuodelepo ja kepit. Eli ei missään tapauksessa liikkumista. 😣518

  • ylös 8
  • alas 13
Nivelrikkopolvi

Hei Vessi,

Voisitko kertoa tarkemmin, mistä luontaishoidoista on kyse? Kiitos tiedosta.

T. Molemmissa polvissa nivelrikko 37 v.

  • ylös 50
  • alas 52
Vierailija

Polven tähystysleikkauksia tehdään vähemmän, koska säästetään. Minun nivelkierukkani parani täydellisesti tähystysleikkauksella, ei auttaneet jumpat eikä lääkkeet. Vaikeaa oli päästä leikkaukseen, yksityiseltä puolelta sain lopulta arvostetulta lääkäriltä lähetteen leikkaukseen, koska tapaukseni oli ns. päivänselvä.

1234

Polvikivun saa hyvin pois sellaisella mangneetti helmillä. Kietoo helmet polven alapuolelle sukan päälle tai paljaalle iholle. Niissä helmissä on nikkeliä, joten jos on nikkelille allerginen, niin housun päälle. Sitä voi käyttää myös yöllä, jos särkee. Tämän olen itse kokenut ja 2v päästä särky loppui ainakin kahdeksi vuodeksi. Käytän nyt taas ja minun ei tarvitse syödä särkylääkkeitä ollenkaan. Mangeetti antaa kudoksille happea ja siksi se auttaa. Se auttaa muihinkin kipuihin ja on halpa hoitokeino. Niitä mangneettihelmiä voi löytää torimyynnistä tai kirpputorilta. Se parantanut minulta monta vaivaa. Terveisin Mirkku

E.T.L

5,5 vuotta sitten polvi loppu ,ei pystynyt nukkumaan kipu oli niin kova. Ortopedi sanoi että katsotaan miten pitkään pärjään särkylääkkeillä. Jostain keksin kokeilla Vitabalansin Glukosamiinia 2 nappia /vrk ja nyt polvi ollut oireeton jo noin neljä vuotta.Särkylääkkeitä en ole syönyt,mutta glukosamiinia edelleen 2/vrk. Halpa hoito noin 5€/kk.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat