Pähkinä on terveyspommi

Pähkinä on terveyspommi

Pähkinä on sydänystävällinen superruoka, jonka E-vitamiini hoitaa myös muistia. Suomalaiset voisivat käyttää pähkinöitä paljon enemmän.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Miten niin kukaan ei pureksi pähkinöitä hyvin?

Itse nimenomaan pureskelen pähkinät perusteellisesti, että ei tule epähuomiossa syötyä liikaa. Ei tule myöskään vatsakipuja.

Nyt söin kymmenen maapähkinää ja aikaa meni noin puoli tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Korotuksia pieneläkkeisiin

Vierailija kirjoitti:
Varsinkin vanhuksille tosi hyvä ruoka.  Heidän on vaikeaa saada riittävästi hyviä kaloreita.  Toinen hyvä ruoka vanhuksille on kananmunat..

Monilla vanhuksilla, on kolestrolia, joten kananmunien kanssa, pitäisi olla kohtuullinen. Pähkinät taas, ovat liian hintavia, kun monilla liian pienet, olemattomat sairaus- ja kansaneläkkeet.

tav.ruokaa.ei.liikaa

Ajattelin kerran, että alan syömään 'terveellisesti', juurikin mm. siirtymällä marganiinin ja rasvattomaan maitoon sekä käytin juoksevaa kasvisrasvaa, joka EI ollut kylmäpuristettua. Seuraksena jatkuva voimattomuus, nopea väsyminen ja yleinen 'sydänraskas' olo. 

Luovuin sitten asiaa hetken pähkäiltyäni margariinista ja siirryin rasvaiseen ('siniseen') maitoon sekä kylmäpuristettuun kasvisrasvaan. En käytä voitakaan (paitsi joskus jos en joudu sitä itse maksamaan). Ja oloni alkoi sitten palautua normaaliksi hyvinoloksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat