Sivut

Kommentit (27)

Kaapo

Itse toimenpide (vasketomia) ja kipulääkitys menivät nappiin, mutta kannattaa mennä siihen hyvin tyhjentäneenä. On vähän noloa kun karvat ajellaan ja palleja siirrellään vähän päälle parikymppisen naishoitajan toimesta. Suhtautui hymyillen tilanteeseen, mutta osasi sen nolottaa. Ja toipumisaikana tuntui että tapauksen muistelu lisäsi painetta.
Jälkeenpäin ei osaa suositella tätä toimenpidettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Let it flow!

Itselleni tehtiin vasektomia 3 päivää sitten ihan julkisella puolella eikä mitään pahaa sanottavaa. Hämmästyttää lukea negatiivisia kokemuksia kun itsellä operaatio vei vain 20min ja kävelin helposti itse ulos, olisin kyennyt autollakin ajamaan jos olisi ollut tarve. Enemmän jännitti etukäteen kun lukee näitä kauhujuttuja hyvien kokemusten seasta mutta voin omasta puolestani suositella; oli todella pieni juttu ja en tarvinnut edes kipulääkkeitä puudutuksen vaikutuksen loppuessa. Ja kuten eräs aiemmin tuossa mainitsikin, puudutuspiikit (2 kpl) olivat operaatiossa kivuliain mutta todella lyhytaikainen kipu.

Suosittelen lämpimästi enkä malta odottaa siittiöanalyysia jonka jälkeen saa ilman raskauspelkoja nauttia seksistä!

Vierailija

Tosiaan julkiseltapuolelta tarvitsi jonottaa about 3kk ja pääsin yksityiselle leikkaukseen (siis sama hinta kuin julkisella).

Kipeintä teki ensimmäoset puudituspiikit. Itse operaation aikana ainut asia mikä tuntui oli tuo johtimien päiden sähköllä polttaminen. Noin 20min oltiin leikkauspöydällä. Siitä omin jaloin heräämöön ja buranaa ja kahvit naamaan ja kotiin. Toistaiseksi ei mitään kipuja ole ollut. Ei turvotusts eikä pallit ole muuttuneet sinisiksi.

Vierailija

Operaatio suoritettiin kunnallisella puolella pari kk sitten. Peruutusajan sain jo kk päästä lääkärin kanssa jutustelun jälkeen. Itse operaatio kesti hieman yli puoli tuntia. Puudutukset tuntuivat jonkun verran, mutta kipu oli siedettävissä. Vasempaan nyyttiin meni n.5 minuuttia, mutta oikeaa ronkittiin huomattavasti kauemmin, koska johdin karkaili. Nyytit oli hellinä ja tummina muutaman viikon. Seksiä pystyi harrastamaan jo seuraavana päivänä operaatiosta. Suosittelen!

Vierailija

Kuukausi sitten mulle tehtiin vasektomia Helsingissä. Vieläkään ei tee seksiä mieli ja kiveksiin sattuu niitä kosketeltaessa, lisäksi orgasmin nautinnosta on kadonnut 40%. Jos olisin tiennyt lopputuloksesta, niin en olisi mennyt pilaamaan tervettä kehoani loppuelämäkseni.

Kassi-Keisari

Kävin pari viikkoa sitten maanantaina vasektomiassa ja operaatio tuntui sujuvan hyvin. Puudutuspiikit kasseihin ja johdot esille, katkaisu, pala pois ja piuhat kiinni ja haavat ommeltiin kiinni. Aikaa kirurgiseen osuuteen meni 25min ja sit odotushuoneessa seurannassa 25min ja kotiin. Tiistai tuli saikkua ja keskiviikkona töihin. Torstaina alkoi isompi kipu ja kassit turposivat todella paljon. Napsin panacodia ja lisäksi hain apteekista Buranaa kun kipu ei lakannut. Illalla nousi kuume 39 asteeseen ja kassit jatkoi kasvuaan. Pe aamuna menin lääkäriin, josta sain lähetteen eteenpäin tutkimuksiin. Urologi ultrasi kasseja ja huomasi bakteeripesäkeen. Lääkäri määräsi rajut antibiootit kymmeneksi päiväksi ja lähetti kotiin viikonlopuksi. Tarjosi myös vuodepaikkaa viikonlopuksi, mutta en jäänyt kun olo kuitenkin siedettävä. Viikonlopun lepäilin ja popsin antibiootteja ja särkylääkettä ja toivoin että tilanne rauhoittuisi. Ei rauhoittunut. Maanantaina taas päivystykseen ja kassien ultrailut ja tutkimukset jatkuivat. Bakteeripesäke oli kasvanut ja mut määrättiin kirurgiselle osastolle. Diagnoosi oli syvä leikkaushaavainfektio ja haava päätettiin avata ja puhdistaa töhnästä. Maanantaina leikkausta ei kuitenkaan ehditty tekemään vaan avaus meni tiistaille. Mut nukutettiin toimenpiteen ajaksi ja vasen kassi auki ja märkäpesäke poistettiin. Leikkauksessa tehtiin onkalo, joka jätettiin auki mahdollisen märän poistumista varten. Keskiviikkona kotiin ja loppuviikko saikkua. Onkalohaava piti pitää auki bakteerinauhalla, jotta sieltä pääsisi mahdollinen ylimääräinen märkä pois. Bakteerinauha tuli vaihtaa aamuin ja illoin. Nyt, vajaa viikko uudelleen avauksesta, kassit eivät ole kovin turvonneet ja haava on edelleen pinnalta auki. Se kasvaa pikkuhiljaa alhaaltapäin kiinni. Hiukan on kipua vielä kiveksissä, seksiä en ole uskaltanut kokeilla.
Hommahan meni siis ihan persiilleen, mut jaksan uskoa että lopussa kiitos seisoo!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat