Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Itselle maksoi ihan kiltisti sen peräti kahden päivän verran jonka lääkäri määräsi.  Jotenkin tuntuu että näihin keskuteluihin eripuolilla nettiä "jeesukset"/muut vastustajat pelottelevat  akikella mahdollisen ja keksityllä

Vierailija

Hei kaikki,
Kaksi vuotta vasektomiasta josta olen pariin otteeseen raportoinnut.
Edelleen kaikki hyvin. Rakkauselämä toimii mainiosti ja yhtään en ole katunut. Muutoksia en ole huomannut. Toiminta, pussit, neste, erektio ja kestävyys on samaa luokkaa jos ei jopa parempi. Nyt tulee rakasteltua paljon useammin ja vaimon terveys on parantunut kohisten kun ei joudu leikkimään hormoonien kanssa.

Aurinkoista kesää kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
"Kun oon ennenkin ollu"

Nyt ikää 66 vuotta. Narut katkaistiin  47 vuotiaana. Emännän piti lopettaa iän takia pillerit. Operaatio sujui kuten edellisessä kirjoituksessa. Ne puheet kivuttomuudesta saa katsoa propagandaksi. Viikon kävelin jalat harallaan niinkuin kehonrakentaja, eri syystä tosin. Ohi sekin meni. Harmillisin seuraus on, että mitään ei enää tullut putkesta, paitsi limaa. Yhtä hyvältä tuntui ja tuntuu vieläkin. Silti jotakin hommasta puuttuu kun ei lennä.

Vierailija

Itse juuri tullut kunnalliselta putkienleikkauksesta ja hyvinhän se meni muutamia juttuja lukuunottamatta. Alkuun buranaa ja diapamia naamaan ja siitä tunnin päästä housut pois ja pöydälle. Sitten ajeltiin karvat ja putsattiin alue alkoholilla joka poltti hetken aika kovaa! Sen jälkeen tulikin puudutus piikit 3kpl. Ensin 1 joka tuntui verikokeelta mutta toinen ei tuntunut missään.
Siitä sitten hommiin ja kaikki meni mukavasti kunnes tuo sähköpoltin jolla johtimet poltetaan kiinni päätti sanoa itsensä irti.
No toinen laite tilalle ja ei muutosta. Loppujen lopuksi sekin saatiin toimimaan ja polteltiin menemään grillin tuoksussa.
No toinen puoli sitten meni ihan hyvin paitsi että lääkäri sohaisi kivesvaltimoon reijän ja mietti että miten sen nyt tyrehdyttää! No sekin poltettiin kiinni ja vielä tikattiin, mutta varoteltiin että tarkkaile ja jos tulee turvotusta sekä kovaa kipua niin takas heti!
All and all...Hieno kokemus! En kadu hetkeäkään! Nyt odotellaan millaset kivut tulee :D Nyt ei ainakaan yhtään kipuja.

Kaapo

Itse toimenpide (vasketomia) ja kipulääkitys menivät nappiin, mutta kannattaa mennä siihen hyvin tyhjentäneenä. On vähän noloa kun karvat ajellaan ja palleja siirrellään vähän päälle parikymppisen naishoitajan toimesta. Suhtautui hymyillen tilanteeseen, mutta osasi sen nolottaa. Ja toipumisaikana tuntui että tapauksen muistelu lisäsi painetta.
Jälkeenpäin ei osaa suositella tätä toimenpidettä.

Let it flow!

Itselleni tehtiin vasektomia 3 päivää sitten ihan julkisella puolella eikä mitään pahaa sanottavaa. Hämmästyttää lukea negatiivisia kokemuksia kun itsellä operaatio vei vain 20min ja kävelin helposti itse ulos, olisin kyennyt autollakin ajamaan jos olisi ollut tarve. Enemmän jännitti etukäteen kun lukee näitä kauhujuttuja hyvien kokemusten seasta mutta voin omasta puolestani suositella; oli todella pieni juttu ja en tarvinnut edes kipulääkkeitä puudutuksen vaikutuksen loppuessa. Ja kuten eräs aiemmin tuossa mainitsikin, puudutuspiikit (2 kpl) olivat operaatiossa kivuliain mutta todella lyhytaikainen kipu.

Suosittelen lämpimästi enkä malta odottaa siittiöanalyysia jonka jälkeen saa ilman raskauspelkoja nauttia seksistä!

Vierailija

Tosiaan julkiseltapuolelta tarvitsi jonottaa about 3kk ja pääsin yksityiselle leikkaukseen (siis sama hinta kuin julkisella).

Kipeintä teki ensimmäoset puudituspiikit. Itse operaation aikana ainut asia mikä tuntui oli tuo johtimien päiden sähköllä polttaminen. Noin 20min oltiin leikkauspöydällä. Siitä omin jaloin heräämöön ja buranaa ja kahvit naamaan ja kotiin. Toistaiseksi ei mitään kipuja ole ollut. Ei turvotusts eikä pallit ole muuttuneet sinisiksi.

Vierailija

Operaatio suoritettiin kunnallisella puolella pari kk sitten. Peruutusajan sain jo kk päästä lääkärin kanssa jutustelun jälkeen. Itse operaatio kesti hieman yli puoli tuntia. Puudutukset tuntuivat jonkun verran, mutta kipu oli siedettävissä. Vasempaan nyyttiin meni n.5 minuuttia, mutta oikeaa ronkittiin huomattavasti kauemmin, koska johdin karkaili. Nyytit oli hellinä ja tummina muutaman viikon. Seksiä pystyi harrastamaan jo seuraavana päivänä operaatiosta. Suosittelen!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat