Eturauhanen voi sairastua nuorellakin

Eturauhanen voi sairastua nuorellakin

Kuva Shutterstock

Virtsaamisvaivat ja kivut miehen alapäässä kielivät eturauhasongelmista. Millaisesta sairaudesta voi olla kyse?Lue koko juttu

Kommentit (3)

Syöpiin Perehtynyt

Artikkelissa annetaan ymmärtää, että eturauhassyöpä olisi hoidettavissa.Usein ei ole.

Minunkin tutuistani jo 3 on kuollut siihen. Kun tämä syöpä levittää etäpesäkkeitä, se on yhtä vaarallinen kuin muutkin ja vie helposti hengen. Ennen kuin se tekee sen, mies kituu, maksaa ja kärsii vuosia. 

Eurauhasvaivojen suurin syy on verenkierron hidastuminen tai pysähtyminen lantionpohjassa ja lantiokaukalossa istumisen takia. Istumme tavallisesti 10 - 15 t/pv. Seisovissa ammateissa on paljon vähemmän syöpää. Mm Pekingin takseilla, jotka istuvat pitkää päivää, on 2 - kertaa enemmän tätä syöpää kuin muilla Pekingin miehillä.

Myös puristuksella ja rintasyövällä on vankka yhteys. Liivittömillä naisilla on paljon vähemmän rintasyöpää. Puristus kudoksessa estää kudoksen puhdistumisen ja hapen sekä ravinteiden saannin. Jätteet lisäksi haitallisesti hapattavat kudosta. 

Nestekierron pysähtymisen estää toimistotöissä keskiraollinen ja keinuva satulatuoli sekä lantiosta oikeasti väljät vaatteet. 

Monien terveyssyiden takia pitää syödä D-vitamiinia 100 - 150 mcg / pv, millä on selvä estovaikutus myös syöpiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat