Sivut

Kommentit (39)

Itselläni on noin 15 cm eli normi mutta paksuutta on sen verran ettei penikseni mahdu tyhjän wc paperihylsyn sisään. Olen huomannut että naiset tykkäävät enemmän paksusta kuin pitkästä....miten on naiset????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyi hemmetti joku paksu muna! Mulla menee heti kiinnostus, kun housuista paljastuukin ihan liian iso. Mieluummin pienempi kuin isompi, ei nyt tietenkään mikropenis mutta ei metrilekaa kiitos. Sanoisin, että parempi olla pidempi kun paksumpi, siinä kun menee sitten aikansa että naisten paikat venyy sellaseen isoon. Kerran oli sellanen yhden yön juttu ja miehellä oli ihan liian iso, ilta päätty siihen että hoitelin sen käsin ja suun avulla, koski tosi paljon yhdynnässä, enpä tosin sitä kertonut sille... Seuraavina päivinä, kun sitä näin, niin sanoin että en ole sillä tuulella ja se jäi sitten siihen yhteen yöhön.. 

Käyttäkää miehet niitä muitakin osia itsestänne, kun sitä mulkkua. Kieli on se paras osa, minulle ainakin, ruvetkaa sitä reenaamaa ja käyttään.

Emppu_

Itsekkin tullut ostettua aikalailla vääriä kondomeja.. Siihen ei tule jotenkin keskityttyä kun nappasee vaan kaupan hyllyltä jonkin paketin mutta itse käytössä voi ollakkin sitten ihan kaameaa roskaa.. Hyvät ihmiset kannattaa hiukan tutustua, mittailla ja vaikka lukea mitä eroa on erillaisilla kondomeilla.. Löysin nopeasti googlettamalla ihan hyvän artikkelin, jossa kerrotaan aika kattavasti kondomin valinnasta.

Ei väliä

Suosittelen lukemaan tämän artikkelin: Onko peniksen koolla väliä?

Vastaus on EI OLE! Vain sillä on väliä kuinka huomioit vastapuolen. On useita keinoja joilla saat naisen hihkumaan onnesta, joten ei kannata liian paljon jäädä miettimään peniksen kokoa.

"Onko koko oikeasti niin tärkeää?

Suurimmassa ja kattavimmassa tutkimuksessa miesten ja naisten syistä harrastaa seksiä teksasilaiset tutkijat löysivät 237 motivoivaa tekijää. Useita fyysisiä määritteitä nousi listalle, mukaan lukien kasvojen viehättävyys, silmät ja yleinen viehättävyys.. Peniksen koko ei päässyt listalle."

Vierailija

Älkää puhuko paskaa. Jokainen nainen tietää, että isompi on parempi. Turha niitä sanoja kaunistella, minimunaset miehet kyllä tietää, ettei niistä ole seksikumppaniksi, se vituttaa, mutta fuulaus vain pahentaa asiaa. Olkaa nyt saatana akat edes rehellisiä.

Vierailija

Etteikö koolla muka olisi väliä, on niiden naisten, joilla on pienivehkeinen mies, propagandaa. Ei haluta ystävien ja muiden naisten silmissä näyttää sitä, ettei kotona saa hyvää seksiä, ja myös sitä, ettei haluta miesten loukkaantuvan. Syyttömiähän he vehkeidensä mittoihin ovat. Kaikenmaailman selittelyt, että se on tärkeintä, miten sitä käyttää, sormileikit, lelut sun muut ovat täyttä puppua. Ihan kivaa, nautittavaakin, mutta korviketta mikä korviketta. Eikä se mieskään siitä nauti, jos joutuu aidon vehkeen sijaan tekokyrpiä käyttämään. Kunnon vehkeellä varustetun miehen ei tarvitse kikkailla.

Vierailija

Pakko tähän on nyt kommentoida, että lopettakaa nyt saatana ukot märehtimästä sitä vehjettä. Sillä mitään väliä ole, kyllä se nalli palaa melkein joka kerta, ainakin selvinpäin. Lakatkaa murehtimasta miltä naisesta tuntuu, siihen ei mies voi vaikuttaa, kullilleen ei mitään voi. Sen sijaan voitte keskittyä tyydyttämään naisenne toisilla keinoin. On sormet, kieli, pornokaupasta saa kivoja leluja, mielikuvitus vain rajana. Onhan se nyt selvä, että jos nainen on aiemmin saanut isompaa, niin sille ei pärjää millään, tuskin sitä teille sanoo kuitenkaan. Ja aika epätodennäköistä on, etteikö olisi isompaa saanut. Mutta helvettiäkö murehtia asioita, joille ei mitään itse voi. Se on tyhmyyttä se. Olette tekin varmaan joskus saaneet kireempää pillua kuin se oman vaimon kirveellä tapettu majava? Sama asia, mutta toisinpäin. 

Käyttäkää mielikuvistusta, pitäkää naistanne hyvänä, rakastakaa muilla avuin. Eikö pitäisi olla onnellinen siitä, että naisenne on valinnut teidät siksi, että olette hyvä mies. Ei seksin takia. Jos ei se riitä niin vetäkää vaikka käteenne sitten. Ainakin toimii.

Tipu 75

Peniksen koolla ei todellakaan ole suurta merkitystä. Mieheni penis on n. 11 cm pitkä ja ympärysmitta on 9 cm. Ja voin kertoa, että meillä on aivan loistavaa ja taivaallista seksiä. Tietenkään se ei ole pelkkä pano, vaan se on oikeaa rakastelua.

Kauan aikaa sitten aiemmassa suhteessa kaikki perustui panoon, koska silloisella miehelläni oli vastasvasti hyvin suuri varustus. Toki myönnän sen, että iso penis tuntuu hyvältä ja täyttää kivasti, mutta kuten sanoin, se oli panemista, ei rakastelua.

Joten yhteenvetona: pelkkä koko ei ratkaise.

Pumpitup

Vierailija kirjoitti:
Vierailija

onko sulla tietoa kuinka se kasvatetaan!

Kyllä peniksen koko voi tilapäisesti kasvattaa alipainepumpuilla. Vaikutus tosin kestää noin kaksi tuntia.
 

Vanha viesti mut vastataan silti joita asia kiinnostaa.

Pitkäaikaisesti käytettynä pituutta saa 2-4cm, ympärysmitta saa myös 2-4cm lisää.

Pitkäaikaisella käytöllä tarkoitan vuosien käyttöä.

Minimissään suositan 2v jatkuvaa käyttöä, vähintään 5x viikossa.

Penis on kova erektiossa, joten sen venyttäminen alipaineella vaatiin aikaa todella paljon mut kyllä se kasvaa!.
Naiset tunnetusti tykkää paksuudesta ja sitä pumpulla saa vaikka pituuskasvu loppuisikin jossain vaiheessa.

Hyvän pumpun alipainemittarilla saa n60e.
Varovaisesti aloittaa, pikkuhiljaa aikaa ja painetta lisäten. Kovin montaa minuuttia en suosittele pumppausta putkeen, mieluummin pumppausta, pari minsaa paineet yllä ja paineet pois ja sama alusta.

Tarkoitus kun ei ole tuhota penistä, liian suurilla paineilla sekin onnistuu.

Donni

Ymmärrän kyllä huolen.
Plastiikkakirurgiaan ja peniksen pidennys leikkaukseen jossa tietty ligamentti / jänne katkaistaan saat pituutta 2-5cm lisää edellyttäen leikkauksen jälkeen omatoimista penisvenyttämistä 3-6kk jotta tulos on taattua .

Yksilöllinen kokemus mutta myös pituudet on jokaisella miehellä toimenpideen jälkeen erilaiset.
Penis leikkauksen jälkeen on pidempi lepotilassa mutta erektiossakin 2-4cm pitempi.

Parantaa itsetuntoa ja miehisyyttä.
Riski on minimaalinen laadukkaan tekijän käsissä.
On ratkaisua ja pää pystyyn itse halukas saamaan asia kuntoon ja härkä sarvista saat tuloksen jossa olet tyytyväinen ja unohta menneet mini koot koska uusi antaa paremman koon.

Älä huoli itsestäsi pidä linja johon tähtäät haet ratkaisun olet mies nautit olostasi elämästäsi ja tunnet arvokkaaksi itsensä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi sinua! Usko jo ettei peniksen koolla oikeasti ole väliä, vaikka minkäkokoisella pystyy tyydyttämään naisen. Eihän penistä edes tarvita tyydyttämiseen, sooloseksissäkin nainen laukeaa sormilla ja mielikuvituksella, ei peniksellä. Tärkeintä on mitä puhut, millaisen fiiliksen luot ja sitten vasta fyysiset jutut.
Jos nainen sanoo, ettei tunnu missään, hän ei osaa tuntea, toisin sanoen hän ei osaa puristaa tarpeeksi emättimen lihaksilla. Muttta ole kiltti äläkä sano sitä hänelle, ettei hänelle tule siitä itsetunto-ongelmia.

Ei nyt ihan noinkaan. Mulle sopii keskivertoa pienempi penis ja osaan puristaa hyvin, mutta märkyys vie kitkaa tosi paljon. Nykyisessä suhteessani en voi tämän takia toimia samoin kuin aiemmissa.
Mutta totta on se, että tunteilla ihmiseen on enemmän merkitystä kuin koolla, vaikka jälkimmäiselläkin on merkitystä.

70v. kokemuksella.

On paljon "horopersenaisia" joiden reikä ei täyty, mutta onhan niitä tiukkapeppujakin jotenka vakka kantensa valitkoon . Ei se sopimattomuus ole yksin miehestä kiinni, sopivan löytää valkkaamalla.

#BÖLLIS

Vierailija kirjoitti:
Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?
Tietäiskö joku 30-35mm leveitä kondomeita ?, ku noi ns. pienemmät kondomit on mulle vielä liian isoja.(durex close fit, mysize47)

UGH!

Hei

26vuotias mies. 15-17cm penis. On pitänyt mittailla. Kiihottuneisuus vaikuttaa itsellä. Tunsin itseni todella suureksi viimeisen kumppanin sisällä onnistuin jopa laukeamaan puolilöysällä alle minuutissa nolottaa no räkäset naurut päälle... Mutta ei hän siitä suuttunut varmaan

Sexi

Kaksi miestä olen elämässäni kokenut. Noin 20v.jolloin miehellä oli paksu kuin koivuhalko. Ei tullut panosta lasta ei paiskaa. Nyt vanhempana tapasin miehen jolla oli jumalaton vehje. Eipä tehnyt edes mieli kokeilla ja jätin miehen. Sellainen mittasuhteet täyttävät kuin kuuluu joillekin käy nämä jättimulkut ja prinssinakit.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat