Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Olin harrastanut poikaystäväni kanssa selkäsi humalassa enkä muista siitä illasta mitään ja mulla on menkat myöhässä yli kuukauden nyt . Aamusin ja iltaisin minulla on pahoinvointi oksentaa kokoajan ja ruoka ei maistu ja kaikki ruoka hajut ärsyttää ja rintoihin sattuu tosi paljon ja sattunut yli 2vk nytten en tiedä mitä teen.. enkä ole viellä tehnyt raskaustestin tää on min eka kerta et käy näin olen 24v asun yksin mut en voi kertoa vanhemmille ja miten teen abortin jos oon raskaana. Oon stressaantunut tosi paljon mun mieliala vaihtelee. Ja en oo syönyt kahteen päivää ruokaa söin vaan 2 appelsiinia

Kirkonkello

Siinäpä sitä ollaan. Eikö ole jo koulussa neuvottu ehkäisyä. Jokainen vielä sanotaan 14v.on vasta aikuisuuden kynnyksellä. Eikö järki ajattele kuinka käy mehiläiselle kun ampiainen pistää. Lapselle lapsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vauva

24v.ja kysyy mitä tekee kun luultavasti on raskaana. Raskaustesti ja lääkäriin keskustelemaan. Tuon ikäinen pitäisi lapsen. Ihastuisi omaan vauvaan ja nelikymppisenä ajattelisi ihanaa kun ei tehnyt aborttia.

Vierailija

oon 9v tyytö porista ja harrastettiin poikkiksenkaa eilen yhdyntää entiiä et oleks mä raskaana koska mun poikkis sano ettei sil tuu viel mitää mut en oo varma mitä mun pitää tehä?

Vierailija

Kuka vittu pystyy elämään selibaatissa? Itse ainakin paukutan muijaani päivittäin ilman ehkäisyä. Fuck kortsut mä ajan ilman!

Vierailija

Haista paska se on jokaisen oma päätös ja voit suoraa mennä vetää käteen jos syyllistät naisia, jotka tekevät tämän raskaan päätöksen

Se ei ole kenestäkään helppo päätös ja en tajua miksi sentin mittaista matoa pitää suojella mutta kaikkea muuta elämää sitten voikin vain käyttää hyväksi

Vierailija

Niin.. raskas päätöshän se on tehdä päätös murhata toinen ihminen. Moni tahtoo tehdä siitä mitättömän pikku tempun. Ei totuus muutu sillä että annetaan murhalle toinen nimi.
 

Avuntarpeessa

Moikka! Toivoisin että täältä jotain neuvoa sais.
Mulla ja poikaystävällä meni kumi rikki tossa viimekuun 26 päivä ja hän sit laukes sisään. No, tietenkin tajutessa hirveä paniikki, ja nyt on ollu elämäni stressaavin kuukausi.. oli yö, ja apteekki oli kiinni, niin aamulla käytiin hakemassa jälkiehkäisy (oli mennyt n. 12h) Sit asiaan liittyy toki toinen seikka että saman kuukauden aikana mulla oli kuukautiset/välivuotoa 3 kertaa ja uskon et se viittais siihen että lopetin e-pillerien käytön. Eli tätä välivuotoa oli mulla vielä samana aamuna kun tää vahinko pääs käymään. Mutta, koska kaikki on mahdollista, niin eihän tässä voi mistään olla varma. Tosiaan toivon että raskaana en ole, Äidiksi musta ei todellakaan ole elämäntilanteen puolesta, ja vasta 16v olen. Kuukautiset mulla pitäisi alkaa /olisi voinutkin jo alkaa jos normi kierto on 23-35 päivää. Että niin. Tässä odotellessa. Raskaustestin tein muutamia päiviä sitten, negatiivista näytti ja huomenna teen uuden. Ahdistaa myös tämä ihmeellinen oireilu
Kysymyksiä :
Paljonko aborttin teko maksaa alaikäiselle?
Onko raskauden todennäköisyys huono vai hyvä?
Jos nyt olisin raskaana mihin kannattaa ottaa yhteyttä? Ehkä sinne ehkäisyneuvolaan?
Kiitos jos vastauksia tulee, oon todella huonovointinen tässä tilanteessa ja en oo voinut kellekkään puhua..

Eihätää

Tuskin tulet yhdestä laukeamattomasta yhdynnästä raskaaksi ovulaatio kestää vain vuorokauden. Hae jälkiehkäisy apteekista, estää munasolun oliko irtoamisen. Adoptioon antaminen myös vaihtoehto älä pelkää en usko että olet todellakaan raskaana. Ole huoletta!!!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat