Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sama vaiva ja ihan hetkessä noussut kovahko "patti" juuri siihen navan korkeudelle, itsestä katsoen vasemmaklle puolelle. Kooltaan noin 5 cm x 5 cm...lääkärin vastaanotolle menossa

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vatsan vasemmalla puolella navan korkeudella on tullut kahdessa päivässä vatsakipua joka tuntuu istuessa ja eri asennoissa / vatsaa "liikuttaessa".
Kipu tuntuu vain pienessä osassa vatsaa ja voimakas painaminen sattuu. Kipu on hieman voimistunut sen ilmaantumisen jälkeen.
Mistä voisi johtua?

Mulla oli noilla seuduilla vatsakipua vaikkei närästänyt muuten... ja lopulta alkoi se närästyskin.

Refluksitautia tai ainakin närästystä. Joskus voi olla helikobakteerikin, itsellä ei ollut. Käy lääkärissä, saat lääkekuurin ja ruokailuohjeet. Eivät tähystä pitkään aikaan, joten älä jätä menemättä sen pelossa.

Ei tarvitse olla ylipainoinen, tupakoiva tms.. itse olen parikymppinen nainen, en ole juhlinut tai tupakoinut. Normaalipainoinen olen. Stressistä tullut (elämäntilanne),.

Vierailija

Täälä myös kipua vasemmalla puolella vatsaa - kestänyt jo 2 kuukautta. Vatsa toiminut pääasiassa normaalisti, sen olen huomannut että alkoholi, mausteet ja sokeri ovat pahentaneet kipua seuraavana päivänä niiden syömisestä. Tähystysaikaa odotellessa.. Lääkärin mukaan ei vaikuta syövältä mutta mistäs näistä tiedä

Vierailija

Divertikkelit suolesta tutkittu?

Ihan hirvee kipu vasemmalla, oksettaa.

Enää ei tarvi tiputusta vaan antibioottia pillereinä auttaa.

Tohtori 55

Ihmeellinen kroppa sinulla jos umpisuoli on vasemmalla puolella. Kkyllä se vaan on sellainen asia,että umpusuoli on oikealla puolella.Jotes sinun vastaus on väärä..ei jatkoon.  Sisätautilääkärinä olen toiminut 25v.

Vierailija

Ärtyneen suolen oireyhtymässä kipuja on itselläni usein juuri siinä paksusuolen mutkassa navan vasemmalla puolella.

Ja juu, vanha postaus mutta kun tuolla suosituimpien listalla pyörii, ehkä vastauksista on apua myöhemmille hakijoille.

Vierailija

Itellä ollut kans just tossa navan vasemmalla puolella kipuja, epäilisin jotain refluksin kaltaista, koska tulee silloin kun olen syönyt jotain tosi mausteista ruokaa. Selänpuolella on välillä vaakatasossa sellainen viivamainen kipu lapaluiden alla, se on mulla johtunut joko ripulista tai kovasta vatsasta, kipu on aina helpottanut sen jälkeen kun suolen on saanut tyhjäksi.

Vierailija

Paksusuolen laskeva osa on navasta vasemmalle. Kova ulostemassa voi muodostaa helposti tuntuvan (ja jopa näkyvän) möykyn, johon sattuu, koska suolen liikkeet yrittävät työntää sitä eteenpäin. Jos runsas veden juonti ja kävely ei poista ongelmaa viikon sisällä, sitten lääkäriin. Jos kipu on niin kovaa ettet voi nukkua, tai nousee kuumetta, niin sitten päivystykseen.

Vierailija

Mulla oli terävää kipua vas. puolen navassa (2cm päässä) vuosia sitten ja on ollut myöhemminkin. Tää tuli varsinkin öisin ja kipualue oli about peukalon kokoisella alueella. Ei tuntunut yhtään siltä että närästäisi.... vaikka olen närästyksestä kärsinyt jo lapsuudessakin.

Noh.. se oli just sitä eli vatsalaukusta tulee tuo kipu joka on navan vasemmalla puolella. Mene lääkäriin, jos sama vaiva niin saat vatsahapposalpaajia muutamaksi viikoksi, jotta vatsa paranee. Jotkut ruuat voi unohtaa hetkeksi. Voi joskus johtua tyrästä, mulla ei vissiin ollut.

Ja tuon takia kannattaa mennä lääkäriin.. vatsahappovaivat ei ole mikään pikkujuttu, ne voi johtaa vakaviin sairauksiin. Eikä tosiaan tarvi edes närästystä tuntua, pelkkä vatsakipu voi olla se oire, joka ilmoittaa siitä että vatsaongelmia on.

Vierailija

Mulla kipuilu monta viikkoa vasemmalla puolella vatsaa navan kork.Kipu voimistui ja lääkärille piti mennä.Antibiootti kuuri ja lähete tähyst.Nyt voi mennä aikaa,kun ei kiireellinen tapaus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat