Kuitu vähentää ja pekoni lisää tyypin 2 diabetesta

Kuitu vähentää ja pekoni lisää tyypin 2 diabetesta

Kommentit (2)

Tämä tutkimusten osajoukko voi sinänsä pitää paikkansa mutta onko se kokonaisuutena lainkaan relevantti?

Jos mietitään tilannetta 20-25 vuotta sitten, niin nuorten T2D oli lähes tuntematon asia eli sen esiintyvyyden todennäköisyys oli lähes nolla (0). Kun tilanne tänään on aivan muuta, niin on kyllä syytä kysyä, jos nämä pienet riskitasojen muutokset mitenkään selittävät sitä mitä ympärillämme havaitsemme.  Tutkimuksessa löydetty suurin riskitason kasvu liittyy pekonin syömiseen.  Voiko kukaan ihan aikuisten oikeasti ajatella, että nuorten pekonin syönnin muutokset olisivat mitenkään vaikuttamassa T2D:n räjähdysmäiseen kasvuun.

Pekka Lönnroth

Olen sitten selvästi erilainen kuin kaikki tutkitut. Kun vuosi sitten jätin kuidut ja aloin syödä pekonia, lihoja, rasvamakkaroita, munia ja juustoja eli lihapainotteista ketoruokavaliota, niin diabetes piru tupsahtikin remissioon, kihti hävisi, ja painostakin suuri osa. Tällä hetkellä minusta ei edes voisi diagnosoida diabetesta. Tutkimus on todennäköisesti jotain epidemi-epälogista vedätystä, sillä ihmiskroppa ei todellakaan toimi noin. On tämän muutkin maailmalla havainneet: https://www.virtahealth.com/research

Terho Halme

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat