Aamulla arat jalat. Onko se reumaa?

Aamulla arat jalat. Onko se reumaa?

reuma, jalkakipu

Nivelkipu ja -jäykkyys on reuman ensioire mutta niin on monen muunkin sairauden. Lue miten vaivat voi erottaa toisistaan.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Sisko

Itselläni otettiin parisen vuotta sitten työterveydessä reumakoe. Soittelin tuloksesta ja puhelimessa oli sairaanhoitaja, joka kertoi arvoni olleen todella korkean. Kysyin, mitä se tarkoittaa ja hoitaja vastasi hetken hiljaisuuden jälkeen:"Sitä, että sinulla on reuma." Varasin ajan samalle työterveyslääkärille, joka minut oli kokeeseen lähettänyt. Hän kertoi minulle konsultoineensa jotakin asiantuntijaa, ja he olivat nyt yhdessä tulleet siihen tulokseen, että kyseessä oli satunnaislöydös ja mitään ei tarvitse tehdä! Koen jääneeni täysin tyhjän päälle tässä asiassa.

luulotautinen

Niinpä niin... satunnaislöydös. sitähän ne osa viisaista tarjoo. milloin stressiä.. milloin korvien väliä ja luulotautia. Koettu on ja kuolemanporteilla monesti käynyt..kunnes joku tosi viisas on vaivan lopulta keksinyt ja sitten viime metreillä pelastanut..Nyt "loppuelämä" meneekin jotenkuten selviytyessä.
.Toivottavasti et jää tuon lääkärin tietojen varaan.. niille on tärkeämpi lääkärin titteli kuin potilas. ja näin lääkiksessä opetetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
D-vitamiini auttoi

Itsellä oli juurikin jalkaterien kipu aamuisin liikkeelle lähtiessä, ikää 40v. Työterveys tutki ja reumapkl myös. Löytyi D-vitamiinin puutos, vaikka olin luullut monipuolisen ruokavalion hoitavan asian. Eipä hoitanut. Tason korjaantuessa kaikki kipu hävisi jalkateristä. Sen jälkeen syön d-vitamiinia edelleen 50 mikrogr/pvä, en myöskään sairasta lähellekään niin paljon flunssia enää.

Lääkäreiden painajainen

Juurikin näin: nykypäivänä kaaaaaaikki löydökset ovat "satunnaislöydöksiä". Valtiovalta ohjailee, samoin vakuutuslaitokset. Näillä mennään. Äänestäkää!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat