Kuituja herkkusienistä ja vitamiineja kanttarelleista - sienet ovat terveysruokaa

Sienet ovat herkullisia, mutta myös sangen terveellisiä. Syömällä sieniä saat tarpeellisia hivenaineita sekä runsaasti kuituja, mutta vain vähän energiaa.Lue koko juttu

Kuituja herkkusienistä ja vitamiineja kanttarelleista - sienet ovat terveysruokaa

Kommentit (2)

KOLESTEROLI ALAS KUITUJEN AVULLA

 

Näin sinulle valehdellaan rasvasta ja kolesterolista
 

Ihmisten tulisi itse katsoa helposti saatavilla olevia todisteita sen sijaan, että he luottaisivat "terveysauktoriteettien" jatkuvaan kolesterolinvastaiseen propagandaan. Niin tehdessään he huomaisivat pian, että LDL-[kolesteroli]hypoteesia tuodaan esille täysin muista syistä kuin yleisen hyvinvoinnin vuoksi.

http://biohakkeri.blogspot.fi/2014/09/nain-sinulle-valehdellaan-rasvasta-ja.html

Runsaasti D-vitamiinia?

Aikuinen kuluttaa 100µg D-vitamiinia päivässä.

Tässä uusinta tietoa:

Näin syksyn tultua kiistely D-vitamiinin saannin riittävyydestä on taas noussut lehtien otsikoihin. Vanhakantaiset ravitsemustieteilijät ja heidän vanavedessään uiskentelevat toimittajat ovat jälleen kerran päättäneet valistaa kansaa siitä, että monipuolisesta ruuasta saatava D-vitamiini riittää .

http://www.terveystaito.fi/d-vitamiinisota-jatkuu-aselepoa-ei-ole-nakyvissa/

Mielestäni olisi hyvä, jos jatkossa joku muu kuin Schwab antaisi virallista linjaa edustavia lausuntoja ravitsemusasioista. Hän on esittänyt niin paljon paikkansapitämättömiä tietoja, että hänen lausuntonsa rapistuttavat sitä vähäistä uskottavuutta, joka virallisessa asemassa olevilla ravitsemusterapeuteilla vielä on jäljellä.

http://suomenterveysravinto.fi/blogi/tutkimusnaytto-osoittaa-d-vitamiinilisan-olevan-tarpeen-schwabin-lausunnoista-huolimatta/

Kuituja?

Mihin perustuu VRN:n kuidun saantisuositus viljasta? Maksimaaliseen leivän/viljan syömiseen vai mihin? Miksi suurimmassa osassa maapalloa ihmiset eivät kärsi ummetuksesta, eivät saa paksu- ja peräsuolen syöpää tai II-tyypin diabetesta, vaikka eivät edes tiedä, mitä ruis, täysjyvävehnä, kaura ja ohra ovat? Mutta meitä täällä pelotellaan, että jos ei syö 6-9 annosta täysjyvää joka päivä, niin noutaja saapuu takapuolisyövän, ravintoaineiden puutosten aiheuttamien sairauksien ja vaikka minkä taudin takia. Lisäksi moni kärsii ummetuksesta juurikin viljojen kuitujen takia. Eli jos sinulla on ummetusta, niin kokeile pari viikkoa syödä viljojen tilalla muita kasvikunnan tuotteita.

  • ylös 26
  • alas 29
1 250€/kkminimieläkkeiksi

Suppilovahverot ainakin kevyesti pannulla paistettuina, merisuolan ja pienen rasvahippusen kanssa, maistuvat terveellisiltä herkuilta, kun pakkasesta nyssäkän löysin, tähän korona-ajan purtavaksi. Kannatti käydä metsässä.

  • ylös 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat