Sivut

Kommentit (73)

Kohtuullisuutta markkinointiin

kriitikko :) kirjoitti:
Aloe veraa löytyy varmasti luontaistuotekaupan hyllyltä edullisemmin. Mutta monet muut aloe verat myydään juice:na (mehuna), kun Foreverilta käyttämänne aloe veraa kutsutaan Gel (geeliksi). Ja näiden ero tulee siinä, että toisessa on lisättyä vettä ja toisessa ei. Forever aloe veraa saadaan myydä sen vuoksi geelinä, koska se on täyttä tavaraa. Joten katsokaa tuotetta ostaessanne, että missä kohtaa ingi listaa aloe veranne on. On Foreverinkin aloe verasta mahdollista saada riittoisampaa, kun lisäätte sinne vettä, mutta silloin ei voi olettaa täysin samaa tehoa.
 
Toinen mihin suosittelen kiinnittämään myös huomiota on viljelytapa. Selvittäkää onko tuote varmasti ekologisesti viljeltyä aloe veraa.
Aloe veralla on loistava kyky imeä maaperästä ravintoja itseensä, joten jos siellä on käytettä torjunta-aineita, kemiallisia lannotteita, niin suurin osa päätyy kehoonne. Kuka sitten tietää  mikä lannoite tai torjunta-aine aiheuttaa kenellekin allergiaa puhumattakaan pitkäaikaisista vaikutuksista.
 
Aloe veralla viljely tavasta riippuen voi olla yhtä iso ero kuin luomu viljellyn ja tavallisen viinirypäleen ero. Viinirypäleethän ovat todellisia antioksidantti pommeja, mutta mm. tavallisen viljelyn sadon tuotot ovat hedelmä- ja vihannesosaston myrkkypommi.
http://www.safkatutka.fi/2015/05/26/sailytettava-lasten-ulottumattomissa/
Myös moni satsaa todella paljon lääkärin määräämiin  troppeihin ollenkaan kyseenalaistamatta niitä. Mutta ei ole valmis huolehtimaan itsestään ennalta ehkäisevästi.
 
Eli jokainen voi tietoisesti ladata kehoon niitä aineita, mutta silloin siitä pitää olla tietoinen.
suosittelen lämpimästi monien teistä osallistumaan edes kerran kattavalle aloe vera luennolle/esittelylle. Ja ennen kaikkea kysymään heiltä sitä tietoa, minkä he tietävät. Myös aloe verasta on todella loistava kirja, joka on n. 8€ hintaluokkaa ja pystyy netistä ostamaa kirjakauppojen sivuilta.

Mainospuheet ovat mainospuheita, eivät asiallisia keskusteluja. Aloe on luonnossa, helposti lisääntyvä ja nopeasti kasvava kasvi, joten sen hinnoittelu ja sillä muiden oheistuotteiden markkinointi, on kyllä massiivisista, kasvien tehojen tutkittujen todisteiden puuttuessa. Kyllä pitkälti huhuihin ja suureen markkinointiin, kasvin ympärillä, tuo massiivinen ja hintava bisnes perustuu. Käyttäjä tuskin ihmeparantuu mistään, edes aaloen avulla.

Yhteiskuntavastuuta

Vierailija kirjoitti:
Voisko joku myyjä rehellisesti vastata paljonko maksavat veroa. Veikkaan että eivät maksa. Siis laitonta.

Hyvä pointti, niin luontaituotebisnes, kuin "terveys- ja lääke" bisnes, molemmat kuuluisi laittaa, aidosti verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yhteiskunta- ja ympäristövastuu

vieraileva surffaaja kirjoitti:
No useammassakin myyjien lähteissä sanotaan, että pari - kolme kuukautta pitää vähintään kokeilla, että voi varmaksi sanoa, onko sillä mitään vaikutusta. Mihin kyllä aika pitkälle uskon itsekin, sillä ei mikään muukaan ravintolisä auta heti, vaan sitä pitää nauttia riittävän pitkään.

Ja mitä tulee tuohon verojen maksuun, niin jokainen jälleenmyyjähän on "itsenäinen yrittäjä", jolloin he itse ovat velvollisia huolehtimaan tulojensa ilmoittamisesta ja verottamisesta. Firmathan ei ilmoittele kenellekään verottajille mitään. Eli se on myyjien rehellisyydestä kiinni, maksaako ne verot. On sitä isommissakin firmoissa jääty kiinni verojen kierrosta tai maksamatta jättämisestä... Niihin on myös tietyt rajat, milloin tuloa on niin paljon, että siitä veroja kuuluu mennä tai pitää ilmoittautua alv rekisteriin ja maksaa myös alvit (vero.fi ;stä löytynee). Mutta jos joku nyt myy tyyliin työkavereilleen pullon silloin toisen tällöin, niin siitä tuskin verorajat paukkuu, koska toiminnasta on myös aina kuluja, jotka taas syö sitä puhdasta voittoa, joten melko turha olla kateellinen jonkun naapurin rouvan pikkupuuhasteluista... Jos se sillä sitten sen verran tienaa, että saa sen oman rasvansa tai juomansa "ilmaiseksi", niin suotakoon se hänelle sen kovan duunin palkkioksi, mitä suoramarkkinointi vaatii. Ei ole mistään helpoimmasta päästä oleva "työ".

Kyllä se verojenmaksu, on vähävaraisten jälleenmyyjienkin etu. Pitäisi järjestää kunnolla valvonta ja verotus, että siitä olisi elinkeinoksi, eikä tulisi vain ison bisneksen aikavarkaiden hyväksikäyttämäksi. Verovaroilla kustannetaan mm. julkista terveydenhoitoa ym tärkeää, joten suosittelemme.

Kissantassu

Foreverin Aloe-juoma sisältää tosin näitä: Aloe vera gel (96 %) (Aloe barbadensis Mill.), stabilointiaine (sorbitoli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (natriumbentsoaatti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute)

Eli vettä ei Foreverin tuottaassa ole lainkaan, kun taas tuossa toisessa on 53% (!!!!!) ja geeli 96% vs 40% .. Foreverin geeli on siis oikeasti edullisempaa.. No sehän riippuu ihan siitä kuinka tarkkaan haluat tietää mitä suuhusi laitat.. ;)[/quote]

Lisä- ja säilöntäaineita on siis. Sellainen aito luomu-Aloe, missä ei olisi edellä mainittuja, olisi tervetullut ja kohtuullisuutta hinnoitteluun. Aloe on sentään, hyvin helposti kasvava ja lisääntyvä villikasvi.[/quote]

Näyttävät olevan luonnollisia aineita. Esim. Askorbiinihappo on c- vitamiinia. Ei siis kovin vaarallista.😉

Kuuntele kehoasi

nimeton kirjoitti:
http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071321884761_tr.shtml

Maksa ei kohta ehkä toimi, mutta kiva jos suoli sun muut toimii...

Kohtuullisuus varmaan lienee paikallaan, kokeiluissakin. Aika isolta kuurilta, vaikuttaa tuon toimittajan kokeilu. Ihmisten pitää myös opetella, kuulostelemaan omaa kehoaan. Keho kertoo kyllä itse, antaa merkkejä, jos jokin sopii, tai ei. Bisneksien lupauksia ja asiallisenkaan kuuloisia selostuksia, ei pidä ottaa sellaisinaan todesta.

Yhteiskuntavastuu

Vierailija kirjoitti:
Eikös Suomen valtion kannattais kustantaa kaikille Aloe Vera juomaa.
Ei tarvittaisi enää terveyskeskuksia laisinkaan. Kaikki olis terveitä ja jaksaisivat käydä töissä.
Ei olis sairas poissaoloja.
Kylläpä Suomen maassa tuntuu tyhmiä ihmisiä asuvan.
Juokaa Aloe Veraa niin kaikki vaivat katoaa rumista tulee kauniita ja kauniit kaunistuu entisestään..............

Suomen valtion pitäisi kustantaa, jokaiselle Suomen kansalaiselle, se aito, vahva perusturva, minkä pitäisi olla, terveen järjen mukaan, kaiken julkisenkaan, virallisen terveydenhoidon edellytyksenä ja lähtökohtana, että ihmiset voivat ihan itse hoitaa ja ennaltaehkäistä sairastumisia. Siihen tässä pitää pyrkiä, että se perusturva on kunnossa, veroja on makseltu, taitavat vuotaa verokeitaiden aaloe-pelloille.

agbar

Ostin muutama päivä sitten Tokmannilta Aloe veraa pullon hinta oli n.13 euroa litra...ei paha hinta...myös tilaamalla Apo- rot kaupasta Saksasta hinta hyvin kohtuullinen...mutta aina hintansa väärti. Itse olen käyttänyt juomaa jo vuosia ja ei ole tarvinnut flunssasta kärsiä ja ihokin pysyy sileämpänä vaikka vuosia mittarissa yli 70

Health

Aloe vera gel puhdasta 90 % ei aloiinia saa sisältää. Valtavat terveys vaikutukset. Vitamiineja paljon mitä ei saa ruuasta. Ei tee mitään muutakuin hyvää.

Tiinamarjut

Olen käyttänyt Forever Living-sarjan aloevera-juomaa kohta viisi vuotta. Joskus tulee viikon tai kahden tauko, jos jälleenmyyjällä ei ole mehua heti myydä. Vaikutukset itselläni on suolen normaali toiminta aiemman ummetuksen sijaan, kipeät suun aftat ovat jääneet kokonaan pois ja ehkä parempi vastustuskyky aiempaan verrattuna. Vastustuskykyyn nyt tietenkin vaikuttaa niin moni asia, että en tässä uskalla mainita sitä juuri aloeveran syyksi. Mutta suoliston hyvinvointi ja sen kautta hyvinvointi kokonaisuudessaan on minulle tärkeä pointti, että jatkan käyttöä. Maha toimii säännöllisesti kummempia oirehtimatta.

Mietteliäs

Kauanko säilyy avattu aloe vera - mehu jääkaapissa? Mietin, että kannattaako ostaa litran pulloa, jos 0,5-1dl joisi siitä päivässä.

Kiitos Sinulle joka osaat tähän vastata ja viitsit.

Oho

Ostin juuri LR Health & Beauty :n Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera tuotetta. Nyt sitten luin tuosta että vaikuttaisi maksaan. Kallistakin oli.
Nyt vähän pelottaa. Täällä on puhuttu tuosta Forever-tuotteesta. Onko kellään kokemuksia tästä LR- tuotteesta.

Ei yritystukia veropakolaisyri...

Mitkä ovat viimeisimmät, uusimmat tiedot Aloe vera - juomista, maksavaurioista ym ? Veropakolaisyrityksethän eivät sitten niitä ongelmia korvaa, edes valtion kautta, jos tulee. Taitaa korruptoitunut eduskunta nykyisin olla osakkaana veroparatiisibisneksissä, kun niille yritystukia verovaroistamme jakelee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat