Hus, sienet pois varpaista

Silsasieni tarttuu kosteissa tiloissa paljasjaloin tassutellessa. Hoida se heti pois, sillä kynsiin pesiytyessään silsa sitkistyy.Lue koko juttu

Hus, sienet pois varpaista

Sivut

Kommentit (36)

Leenamaija

Farmaseutilta saamani ohje: Neo-Amiseptia suihkupulloon ja suihkuta sitä reippaasti kenkien sisään. Umpikärkinen kenkä: kääntele sitä eri asentoihin, että saat aineen menemään joka puolelle kengän kärkeä. Itse olen sormin kokeillut että tuliko märäksi joka puolelta. Lopuksi käsien desinfiointi. Kengät kuivumaan (ulos/parvekkeelle) oikein päin, mutta kantapää koholle, että kärki pääsee tuulettumaan. Tämän voi tehdä kerran-pari vuodessa, vaikkei oliskaan sientä.

 • ylös 38
 • alas 40
Vierailija

Jalkasilsa ja kynsisieni lähtevät käsidesillä. Vuoden ajan joka päivä suihkun jälkeen, niin aivan varmasti kynsisieni on poissa. Halpaa ja helppoa.

 • ylös 48
 • alas 33
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kylläpä myrkyn läppää.
Kaikenlaisten tautien siipeen istahti vielä kynsisieni ja syylä iso varpaan kohdalle jalkapohjaan.
Pitkään kiduin apteekin ja lekurin välinpitämättömyydellä ja paneutumalla muihin ongelmiini.
Mä kun olin seota näihin kaikkiin epätäydellisyyksiin, niin maalarina se syylä esti kävelyn ja seisomisen lähes kokonaan.
Jostain syystä teippasin syykään ilmastoteipillä ja kun se imas itsensä tiukasti jalkapohjaani, en huomannut teipin olemassa oloa kun varasta noin viikon kuluttua.
Jep jep, ihme oli tapahtunut. Syykään sydän tuli teipin mukana ulos ja alue oli valkoinen ihan kuolleen näköinen, rapsutin sen Valkosen pois ja laitoin vielä varoiks vielä uuden teipin kunnon kraatterin päälle ja se siitä syylästä. Ajattelin, että myrkkyä myrskylle ja samaan tapaan Tapoin myös kynsisieneni.
Se siinä kyllä kävi, että kynnet meni kuin prinsessa sadan vuoden uneen. Eli nyt ne ei kasva, eikä tee mitään, ne jäi tasan sellaisiksi paksuiksi kynsiksi joita oli pakko hioa ohkasemmiksi ja vähä siistimmiksi.
Mutta kyllä miehehellä vielä tuota korjattavaa paratiisiinkin jää.
"Kaikis meis on vikkaa, mut mius se ei vaan näy".
Kaikkea hyvää teille ja Jehovan siunausta t. Fisu

 • ylös 41
 • alas 44
Vierailija

Olen kärsinyt jalkasilsasta 45 vuotta. En muista aikaa, kun minulla ei olisi ollut silsaa. Olen kokeillut kaikki mahdolliset konstit, kaikki tässäkin esitellyt. Olen käynyt monta kertaa lääkärissä, kaikenlaiset lääkärinimikkeet olen kokeillut. Kaikki on aina ohjeistanut käyttämään kulloinkin muodissa olevaa silsaan sopivaa lääkettä.
Toistaiseksi mikään ei ole tehonnut. Silsa uusii parikertaa vuodessa. Myös molemmilla tyttärelläni on paha silsa, eikä siihenkään ole mikään auttanut. Heillä on myös karttakieli, joka lienee samaa ominaisuutta, kuin alttius silsaan.
Luulen, että tämä on perinnöllinen vaiva, josta ei voi päästä eroon.

 • ylös 41
 • alas 32
Vierailija

Itse kärsin tuosta kauan kunnes otin kaikki kenkäni ja laitoin saunaan katonrajaan muutamaksi tunniksi.

Lämpätila varmaan 80-90 välissä. Yllättäen mitkään kengistä eivät menneet pilalle mutta tämän jälkeen

ei sieni ole enään uusinut.

Mitkään kenkien desinfioimisjutut ei toimineet.

Kumma ettei tätä yksinkertaista asiaa kukaan osannut neuvoa vaan piti itse hoksata. Kenellä on varaa heittää

kaikki kenkänsä menemään?

 • ylös 43
 • alas 35
luonnolliset konstit

Säännöllinen jalkojen kylvetys jalkasuola+1.5 dl etikkaa tepsii. Kädenlämpöinen vesi, liian kuuma kuivattaa jalousta luonnollisen suojarasvan ja kuivattaa kovasti.
Ei tarvi kenkiä hävittää, sukkien pesu ehdottomasti 60 asteessa huuhteluaineen sijaan voi laittaaa muutaman lusikallisen etikkaa. Laimennettu etikka laastarissa yön yli hävittää myös syylät!

 • ylös 46
 • alas 26
Vierailija

Osta kaupasta omenaviinietikkaa, sitä 10%. kaada koko pullo vatiin ja liottele jalkoja siinä.

 • ylös 32
 • alas 40
Vierailija

Ketokonazol auttaa silsaan nopeasti 2-3xviikossa laitettuna tai kerrasta pois. Samoin kynsisieni lähtee muutamassa viikossa/kk ssä, mutta hoitoa jatkettava pari x viikossa vielä pari kk. Ei uusi. Apteekista, ei tarvi reseptiä. Googlaa lääke niin näet muiden käyttäjien jutut.

 • ylös 36
 • alas 23
Aapeli Absurdi

Vierailija kirjoitti:
Kenenkään, ei kenenkään, ei pitäisi käyttää klooripohjaisia myrkyllisiä pesuaineita!

Miksei? Uimahalleissa käytetään natriumhypokloriittia uimaveden pitämiseen käyttökunnossa. Hammaslääkärit käyttävät sitä juurihoidon ensimmäisessä vaiheessa hoidettavan hampaan paikkauksen alla. Tietysti iholla ja varsinkin limakalvoilta raaka hypokloriitti tulee huuhtoa huolellisesti. Natriumhypokloriitti on itseasiassa vesiliuoksessa oleva ruokasuolamolekyyli, jossa on yksi ylimääräinen happi-ioni.

 • ylös 18
 • alas 14
aprö

Minulle auttoi, kun en viitsinyt maksaa kymppejä silsalääkkeestä, että laitoin isovarpaaseen, jossa se silsa oli, tavallista jodioitua ruokasuolaa, laastarin päälle ja sit kaadoin etikkaa sen laastarin ja kynnen väliin, suolan sekaan. Annoin olla seuraavaan pesuun asti, sitten sama uusiksi aina vaan. Silsa lähti kolmessa kuukaudessa eikä tullut takaisin. Kynsi ja varvas eivät olleet moksiskaan. Kaikki tummat kynnen osat kasvoivat samalla pois. Turha maksaa turhasta. Pointti oli minulla, että kun tollaset sienet tykkää kosteudesta, niin suola kuivattaa, etikka tappaa ylimääräisiä tunkeutujia (kuten suolakin tekee), ja laastari pitää ne paikallaan ja on kuitenkin ilmava vaihtoehto ja päästää alueen kuivaantumaan.

 • ylös 4
 • alas 25
Osterivinokas

Osterivinokas. Sitä saa myös apteekista. Muistaakseni oli Biomedin kuuri, jolla lähti sitkeä sieni jalkapohjasta. Myös ystävältäni. En ehtinyt edes n. kuukauden kuuria loppuun nauttimaan, kun sieni oli vain poissa. Eikä pitäisi tulla takaisin. Siis suun kautta puristeina. Hinta n.12 e. Se oli uskomatonta, mutta totta. Kokeilkaa ihmeessä.

 • ylös 12
 • alas 4
Vierailija

Kynsisienen auttaa 3%vetyperoksidi,sitä saa apteekista. Suihkun jälkeen voitelee kynnen ja reunat vetyperoksidi in kastetulla vanupuikolla. Terveen kynnen kasvuajan näkee parissa viikossa. Jatka tätä kunnes sairas kynsi kasvanut kokonaan pois.

 • ylös 5
 • alas 10
tatti

vahva kortisoni voide puhtaisiin jalkoihin kunnon kerros... sukat tms heti jalkaan ja yön yli anna vaikuttaa....itse joka ilta teen saman rituaalin ..jo lähtee sieni jalasta..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat