Raskasmetallit, mikromuovi – voiko omaa myrkkykuormaansa keventää?

Luonnossa on raskasmetalleja, joita voi jäädä elintarvikkeisiinkin. Uusin ympäristöuhka terveydellemme on kaikkialle levittäytynyt mikromuovi. Miten omaa myrkkykuormaansa voi keventää? Puhdistaako detox-kuuri?Lue koko juttu

Raskasmetallit, mikromuovi – voiko omaa myrkkykuormaansa keventää?

Kommentit (1)

vessi.eu

Omaa ruokaa voi ja kannattaa puhdistaa tehokkaasti, sillä jättimäinen määrä teollisia ja vieraita kemiallisia molekyylejä rapauttaa terveyttämme ihan varmasti. 

Puhtainta ja turvallisinta on kotimainen luomu, sitten ulkoa tuotu luomu ja seuraavaksi kotimainen muu ruoka.

Muista, että meret ja vesistöt ja siten niistä tulevat tuotteet Scnadinavian puhtaita järviä lukuunottamatta, ovat lähes kaikki saastuneet, samoin monen maan maatalousmaamaaperä. Kemiallisen maatalouden home-, rikkakasvi- ja hyöteismyrkyistä sekä kasvunsääteistä jää aina jäämiä kasveihin.

Monissa maissa lihaa kasvatetaan hormooneilla ja antibiooteilla, jotka ovat meille hyvin haitallisia. Aasiassa tuotetut simpukat ja äyriäiset kasvatetaan umpisaastuneissa ja seisovissa vesissä.

Kotimaassakin valmis-, pika- ja roskaruokateollisuus käyttää n. 400 sallittua lisäainetta, joista monet ovat selvästi terveydelle haitallisia.

Terveyshaittaa aiheuttanee jo se, että ruoka on pakattu muoviin ja säilytetäänkin siinä, mistä irtoaa molekyylejä, jota toimivat ainakin hormoonihäiritsijöitä ja sotkevat hormooni- ja lisääntymisterveyttämme ja aiheuttavat mm. syöpää. 

Kannattaa ostaa ja syödä vain tunnettuja alkuperäisiä ruokia ja valmistaa nistä ateriat ihan itse. 

Jos ruuan laitto on työlästä, hedelmillä, vihanneksilla, 100 % kokojyväleivällä, pähkinöillä, siemenillä kuivatuilla hedelmillä, luonnollisilla rasvoilla ja luomulaatuisilla täysrasvaisilla maitotuotteilla sekä munilla pärjää ihan hyvin ja terveellisesti keittämättäkin. 

  • ylös 10
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat