Kommentit (12)

Casio

Itse olen kärsinyt levottomista jaloista varsin paljon jo teini-iästä asti - nyt olen 43-vuotias. Pahimmillaan oireet ovat häirinneet nukkumista erittäin paljon ja näin vaikeuttaneet elämää. Muutama vuosi sitten lääkäri tuli ajatelleeksi rauta-arvoja ja mittauksessa todettiin ferritiinin olevan lähes mitättömällä tasolla. Olen todella onnellinen siitä, että tuhdilla rautakuurilla saan kuin saankin oireet loppumaan. Kuurin jälkeen oireet pysyvät poissa kuukausia ja jos ne alkavat uudestaan, aloitan kuurin uudestaan.

 • ylös 24
 • alas 38
Vierailija

Olen saanut apua levottomiin jalkoihin magneesiumsuihkeesta, jota suihkuttelen jalkoihin ennen nukkumaan menoa.

 • ylös 27
 • alas 28
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Levottomat jalat on oireyhtymä joka asettuu hyvin Sifrol 0,18 lääkkeellä. Halvempana sama aine tunnetaan kauppanimellä pramipexole 0,18 mg. Riittää 1 tbl. vuorokaudessa. Kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle. Yleensä ennen lääkityksen aloittamista tehdään rutiiniluontoinen labrakoe, jossa katsomaan veren rautapitoisuus. Eli pelkkä hemoglobiiniarvo ei asiaa vielä paljasta. Tämä Sifrol on todella tehokas lääke tähän oireyhtymään. Tämän lääkkeen ansiosta elämänlaatu ja uniongelmat poistuvat. 

 • ylös 26
 • alas 23
elämään kyllästynyt

Pitäisköhän mennä rautakauppaan ja ostaa nauloja tarpeeksi sais koivet kuntoon.Kyllä ottaa päähän yöllinen kuljeskelu ja sängyssä jalkojen viskely.Jos se on raudan puutos niin rautatablettien syöntiin ja aivan kaikkeen kunhan pääsee tästä pirullisesta vaivasta eroon.

 • ylös 7
 • alas 20
Vierailija

magnesium+biotiini+melatoniini =hyvät yöunet, ilman kihelmöintiä,surinaa,kutinaa,pistelyä

 • ylös 10
 • alas 23
Vierailija

Nukkumaan ennen kuin oireet alkavat ja niin väsyneenä, että nukahtaa heti. Villasukat ja peitosta tiukka paketti, jossa jalat "turvassa". Magnesiumia.

 • ylös 17
 • alas 10
Peetu60

Minulla on ollut levottomien jalkojen vaivaa pidempään ja keksin siihen edullisen ja toimivan hoitokeinon . Voitele nukkumaan meneesääsim varpaat ja jalkopohjat Ice-Power geelillä ja laita löysät ohuet sukat jalkaan niin ei tarvitse kärsiä levottomiosta jaloista . Minulla loppui vaivat samantien siiihen

Veke

Saan avun levottomiin jalkoihin, kun ennen nukkumaan menoa panen pari-kolme merisuolaraetta kielen alle.

N-77

Raudanpuute sekä alhainen ferritiini tekivät jalkani mahdottomiksi, levottomat pakotuksineen. Rautapillerit auttaneet, mutta niitä saa ottaa vain jos on puutosta.

Vierailija

Levottomiin jalkoihin olen saanut avun hermoratahierojalla. Viiden kerran käynti poisti vaivat kokonaan. Se on niin kokonaisvaltaista hierontaa 1,5-2 tuntia, että koko keho tasapainoittui siinä samalla.
Unettomuus hävisi ja ajatuksetkin kirkastuivat.
Koulutuksen saanut hermoratahieroja antaa avun tähänkin vaivaan.
Kun tilaat aikaa, kysy kokemustaustaa ko. vaivan hoidosta.

Raudanpuute

Raudanpuute kannattaa sulkea pois mittauttamalla nimenomaan varastorauta eli ferritiini. Itsellä sieltä löytyi selitys ja on alkanut lieventymään kun olen rautalisäkuurilla ja ferritiini nousee vähitellen. Lääkärin kertoman mukaan myös melatoniini monilla pahentaa oireita. Magnesiumvalmisteista olen myös saanut hieman apua, mutta mun kohdalla ratkaisevinta on ollut rautavaraston täyttäminen rautalisällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat