Huomaa terveysuhat, joka eivät tunnu eivätkä näy missään

Jos haluat pysyä virkeänä ja vahvana, elintavat ovat ne, joihin voit itse vaikuttaa. Viimeistään keski-iässä pitäisi huomata myös uhat, jotka eivät tunnu missään mutta tekevät myyräntyötä elimistössä.Lue koko juttu

Huomaa terveysuhat, joka eivät tunnu eivätkä näy missään

Kommentit (2)

Muokattu
klo 21:47 | 30.12.2020

Helposti korjattava salakavala terveysuhka on vajaaravitsemus. 

       Suomalaisilla usean ravinteen saanti on paljon alle optimin. Keskitysleirillä pysyttiin hengissä leivänkannikalla, mutta sairauttomuuteen ja energiseen elämään tarvitaan paljon ravintoaineita. 

        Tämän takia kaikki karjaeläimetkin saavat täysipainoisen puhdistamattoman ja kuumentamattoman rehun lisäksi useita lisäravinteita.

        Ihmiset syövät paljon ravintoköyhää prosessoitua ruokaa ja siksi harhaluulo, että lisäravinteista ei ole hyötyä, on täyttä potaskaa. 

       Meillä on yleisesti puutetta (verrattuna optimiin) kuidun lisäksi ainakin C- ja D-vitamiinista, B12 ja B9 vitamiinista, seleenistä, sinkistä, magnesiumista,  jodista ja kromista.

        Paha terveyshaitta on myös pyöreäselkäisenä istuminen, josta seuraa yli 20 istuaterveyden haittaa, mitkä rappeuttavat kroppaa monin tavoin.

       Paras esto tässä on mahakolollinen, kyynärpehmikkeellinen ja pikasäätöinen työpöytä, korkeussäädettävä monitorin jalka sekä istuimena anatomisesti muotoiltu (reiden alue ei saa olla kupera) keinuva ja keskiraollinen satulatuoli. 

       Kolmas salakavala terveysuhka on lähes kaikialla oleva lyhytalltosäteily, jota tulee kännykästä ja kymmenistä muista laitteista ja mikä vaikuttaa terveyteen salakavalasti monin tavoin, joita kaikkia ei ole vielä edes selvitetty.

       Säteilyä voi torjua tehokkaasti minin tavoin kuten pitämällä kännykän data pois päältä paitsi juuri tarvittaessa, siivota makuuhuoneesta 

Veli-Jussi "Vessi" Jalkanen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat