Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ravinto

Suolahappo esisulattaa (denaturoi) ruokamassan, jolloin haiman entsyymit pystyvät paremmin pilkkomaan ruoka-aineet. Suolahappoa tarvitaan todellakin muuhunkin kuin B12-vitamiinin imeytymiseen. Olen nähnyt selkeän eron ruokamassan rakenteessa avannepotilailla, jotka ovat alkaneet käyttää happosalpaajia, ruoka tulee ulos lähes sulamattomana. Hieman kaipaisin parempaa asiantuntemusta ravitsemustieteiden professorilta.

  • ylös 10
  • alas 12
suolahapon käyttäjä

No huhheijaa mitä soopaa! Miten näin tietämätön ihminen voi olla professori. "Kun olin nuori lääkäri, hapotonta mahaa hoidettiin yleisesti suolahappovalmisteilla. Sittemmin todettiin, että siitä ei ole mitään hyötyä. Ensinnäkin, valmisteet eivät pysty nostamaan mahan happoisuutta lähellekään terveen mahan tasoa. Toiseksi, hoitoon ei yleensä ole aihetta, sillä hapoton maha ei tavallisesti mitenkään vaivaa." AI EI MITENKÄÄN VAIVAA??? EI RUOKA SULA ILMAN SUOLAHAPPOA. YKSI YLEISIMMISTÄ SYISTÄ MIKÄ AIHEUTTAA IHMISILLE ERINÄISIÄ ONGELMIA JA SAIRAUKSIA, olen työssänikin tämän todennut ja itsekin kärsin hapottomasta mahasta, korjaan; kärsin ennen, mutta enää en joudu kärsimään koska käytän suolahappolisää. Pulassa olisin jos luottaisin tämänkaltaisiin ns. "asiantuntijoihin". mutta eipä ihmisiä koitetakaan oikeasti parantaa, lisää vaan sairauksia tietää lisää rahaa lääketeollisuudelle ;)

  • ylös 11
  • alas 12
Nimim.

Helppo todeta, että hapoton maha ei mitenkään oireile, jos ei itse kärsi sen aiheuttamista vaivoista. Refluksioireiden, ilmavaivojen ja erilaisten ruuansulatusvaivojen lisäksi esim. raudan ja b12 vitamiinin puute voi johtua hapottomasta mahasta. Ja varmasti pidemmän päälle moni muukin vaiva, koska mahahapolla on ihan tehtävänsä ruuansulatuksessa.

kypsätär

Niin, jos oma ala ei liiemmin enää kiinnosta, käy noin. Kirjoitukset ovat melko kliinisiä ja yleistäviä. Tämä on niin yleistä vastaanotoilla. Voidetta oireeseen ja that's it! On tässä kuuden vuosikymmenen aikana noin 80% lääkäreistä tullut todettua tällaiseksi, no myös sairaanhoitajista osa on tätä luokkaa. Sanoisin, että: huolestuttavaa!

Yksi seikka, mikä ihmetyttää on se, että suuna päänä tämä itsensä viralliseksi julistanut lääkintäporukka arvostelee vaihtoehtoisia hoitoja, ravitsemusta, yrittejä jne. mahdollisuuksia ja pidetään niitä turhina kokeiluina. Samalla itse "kokeillaan" juurikin eri lääkkeitä, voiteita, antibiootteja, kortisonia. Mikä ero siinä on? Oireen syy ei kiinnosta. Itseäni se kiinnostaa eniten. Toinen seikka on sairaalat! Siellä syötetään sairaille uskomatonta puppua, joka ennemminkin lisää oireita ja ylläpitää sairauksia.

Käytän myös suolahappoa. Väsymys ja vuosikymmenien ripuli poistui, ihottumat hävisivät.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat