Joka neljäs mies kärsii orgasmihäiriöstä

 testosteroninpuute potenssi erektio orgasmihäiriö

Joko ennenaikainen tai viivästynyt siemensyöksy vaivaa jopa joka neljättä mies. Silti miehen orgasmihäiriöistä puhutaan vähemmän kuin potenssiongelmista.Lue koko juttu

Joka neljäs mies kärsii orgasmihäiriöstä

Kommentit (5)

Tojo

Minulla on vaikeuksia saada orgasmi. Vedän käteen kikkeliä ja katson naisten kuvia. Kestää jopa viikon ennen kuin saan orgasmin. Haluan saada orgasmin jo aiemmin.

  • ylös 34
  • alas 33
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mielenkiintoista että SSRI-lääkkeitä ei mainittu viivästyneen siemensyöksyn kohdalla, vaikka ovat hyvin yleinen syy. Lisäksi voidaan lisääntymisbiologisesta näkökulmasta kyseenalaistaa ennenaikainen siemensyöksy, mikäli se tapahtuu yhdynnän aikana (ei kuitenkaan ennen sitä).

  • ylös 15
  • alas 8
martti vainio

Mä en laukea helposti. Toisaalta ehkä puolella kerroista saan orgasmin, mutta en siemensyöksyä. Näin varsinkin jos suhde on alussa ja seksiä joka päivä monta kertaa. Tavallaan ehkä ei tavallasin tilanne, mutta minä ja naiset on aina nautittu. Eipä tule siivoamista niin paljon.

andreas uhlbrandt

Mistä johtuu, että minulle tehdyn eturauhaskoepalan ottamisen jälkeen (tutkimus eturauhassyövästä), minä en pysty normaalisti saamaan siemensyöksyä, tai sieltä tulee tosi vähän spermaa ja se ei ole normaalia valkoista nestettä vaan enempi harmaata, vaan läpinäkyvää? Samalla orgasmi // siemensyöksy jää vaillinaiseksi ja tunne ei ole niin ihana kuin se oli ennen ja juuri ennen sitä eturauhasen sorkkimista? En halua seksiä muiden kanssa, koska hävettää, että en saa näyttävää siemensyöksyä. Tiedosta kiitollinen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat