Lopeta turha teehifistely - tee kuin tee tekee hyvää

Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Ainakin sydämelle ja aivoille lämmittävä kupillinen tekee hyvää. Saattaapa tee auttaa myös laihduttamisessa ja jopa syöpien torjunnassa.Lue koko juttu

Lopeta turha teehifistely - tee kuin tee tekee hyvää

Kommentit (2)

Teefriikki

Naurettava otsikko. Totta hemmetissä sitä hifistelee, koska kaikki teet eivät maistu yhtä hyviltä, ja erot kofeiinimäärissä tuntuvat nukahtamisessa illalla. Jostain Liptonin Keltaisesta tms halpisteestä ei tule kuin pahalle mielelle, ja se vaatii reilusti sokeria ja maitoa, jotta saa edes yhden kupillisen juotua. Hyvä vihreä tee, oikein haudutettuna, maistuu sellaisenaan.

Teelaaduista

Liptonin teet ovat 1970-lukua tai armeijan teevalikoimaa. Olen juonut Liptonia varmasti 1980-luvulla viimeisen kerran. Tee on täysin muuta kuin mitä Lipton edustaa. Vihreät ja valkoinen tee ovat ehdottomia suosikkejani. Yrttiteet myöskin. Joskus juon hyvälaatuista mustaa teetä myöskin. Tosin harmittelen sitä, että join nuorempana teetä enemmän kuin nyt ikääntyneempänä. Rakastan myös hyvälaatuisia kaakaoita ja kahvia, jota kuitenkin juon vain aamuisin. Pitäisi juoda teetä vaan enemmän taas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat