Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
9.4.2012

Noin pari vuotta sitten kynteni alkoivat liuskoittua ja lohkeilla helposti. Onko jotain keinoa, jolla saisin kynnet paremmin kestämään arkipäivän tilanteissa.

Vierailija
10.2.2013

Olen kärsinyt kauan jo näpyistä varsinkin reisissä.
ne ovat punertavia ja niitä pystyy toisinaan myös puristamaan mutta ne eivät kuitenkaan vaikuta finneiltä.
mistä mahtaa olla kysymys ja pääseekö niistä eroon?

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
24.2.2010

Olen 16-vuotias tyttö, joka on kasvissyöjä. Olen lähdössä ensi vuodeksi Ranskaan vaihto-oppilaaksi, ja vaihtovuoden ajaksi minun on jätettävä eettinen ruokavalioni syrjään, sillä Ranskassa ei juuri kasvisruokaa tunneta. Mietin, kuinka kasvissyöjän elimistö reagoi lihaan?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 27153
  • Viestiketjuja yhteensä 4000
  • Käyttäjiä yhteensä: 11047
  • Uusin käyttäjä: Kökkö