Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

07:46

Nyt alkoi kuumat aallot öisin. Herään ahdistavaan hikoiluun 2-3 kertaa yössä. Kahvia yritän vähentää neljästä kupista yhteen, vältän alkoholia ja aloitan lekkeilyn, kun hiihtokausi loppui. Onko teillä muita konsteja, millä aaltoja voisi vähentää.

Ke 12:36

Arkielämän haasteet ja vaikeudet saavat meidät helposti stressaantuneiksi. Oli kyse sitten työasioista, opiskelusta tai ihmissuhteista – stressiä kokee jokainen ihminen. On täysin normaalia kokea stressiä, mutta liika asioiden murehtiminen tai yliajatteleminen ei ole ikinä hyvästä.

11.8.2015

Mulla on nyt vaan tarve avautua edes johonkin, koska läheisiä en halua loputtomasti rasittaa tällä. Tiedän ettei täältä saa diagnoosia, mutta jos joku vaikka tunnistaisi että itsellä on ollut samoja oireita ja olisi saanut niihin jostain apua, niin mua vois se helpottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
14.7.2015

Olen ollut nyt 2,5kk isotretinoiinikuurilla (40mg/vrk) aknen vuoksi. Yhteensä kuuri tulee kestämään puoli vuotta. Iho on lähtenyt paranemaan, ja kaksi viikkoa sitten tehdyissä maksa-arvo- ynnä muissa mittauksissa oli kaikki kunnossa.

5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 28479
  • Viestiketjuja yhteensä 4540
  • Käyttäjiä yhteensä: 11757
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä4444
Sisältö jatkuu mainoksen alla