Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

00:36

Jos olet huolissasi pahenevasta koronatilanteesta, ohessa on mahdollisuus ilmaista huolesi. Allekirjoittamalla oheisen addressin otat kantaa siinä mainittujen rajoitustoimien puolesta, joilla viruksen leviämistä voitaisiin estää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5.6.2015

Hei. Toivottavasti löytäisin täältä apua. Tarinani on pitkähkö , toivottavasti jaksatte lukea. Muutin 5vko sitten kaksioon josta kaikki alkoi. Homeongelmat pois suljettu , kun ennen muuttoa tehty asunnossa sisäilma mittaus (tehtiin talvella) , arvot oli ok.

3.6.2010

Olen onnelisessa uusavoliitossa. Tai siis olisin onnellisessa ellei mieheni entinen vaimo kummittelisi suhteessamme. Mieheni on kertonut vain vähän heidän suhteestaan mutta mileikuvitukseni keksii kyllä kaikenlaista.

23.4.2015

Sairastin rintasyövän 2 vuotta sitten, nyt syön Letrozol tabletteja. Olen 67 , mutta minulla on vaihdevuosiongelmia mm kuumia aaltoja. Ranskasta olen ostanut Serelys Menopause lääkettä 100% non hormonal, luonnontuote . Miksei ko tuotetta saa Suomesta.

13.10.

Vaikka monet nappaavat ostoskärryynsä joka kerta pullollisen rypsi- tai oliiviöljyä, ovat vaihtoehtoiset öljyt ruuanlaitossa alkaneet kiinnostamaan useampia kuluttajia. Kauppojen hyllyjen tuotevalikoima on laajentunut valtavasti viime vuosien aikana.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 30187
  • Viestiketjuja yhteensä 5337
  • Käyttäjiä yhteensä: 12801
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä5444
Sisältö jatkuu mainoksen alla