Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
La 07:46

Viittäkymppiä lähestyessä edelleen ihoni kukkii kuin nuorella . Suurimmaksi osaksi tähän vaikuttavat hormonit. Mutta olen huomannut, että myös alkoholi lisää rasvan erittymistä. Maitotuotteita olen käyttänyt aina, mutta luomutuotteet näyttävät olevan parempia iholleni.

15.12.2010

Keski-ikäinen mieheni on muuttunut 4-5 viime vuoden aikana ärtyneeksi ja helposti hermostuvaksi. Hän ei osaa selittää miksi. Ei kuulemma johdu minusta.

Vierailija
13.9.

Epäilen kofeiini yliherkkyyttä. Haluaisin tietää, että voiko oireita olla vielä viikko sen jälkeen kun on juonut esim. kahvia?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 25548
  • Viestiketjuja yhteensä 3328
  • Käyttäjiä yhteensä: 10234
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä3014