Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

01:37

Minulla on ongelma. Olen todennut aina välillä kipua alavatsan vasemmalla puolella vähän alle navan. En tiedä mikä on kyseessä joten tarvitsisin vastauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20.2.

Digitalisaatio koskettaa meitä kaikkia, ja Suomi on yksi kärkimaista julkisissa sähköisissä palveluissa. Meillä lähes joka kansalaisella on hyvät valmiudet käyttää erilaisia digitaalisia palveluita, jotka helpottavat arkielämää huomattavasti.

22.12.2011

Toivoisin kuulevani positiivisia selviytymistarinoita.

Olimme vanhoja tuttuja. Olimme tavanneet yhteisen ystävämme kautta jo reili vuosi sitten, mies oli tällöin naimisissa ja harkitsivat eroa.
Kuitenkin päättivät jatkaa.

28.7.2014

Onko kenelläkään kokemusta rintarangan nikaman murtumasta? Itse sain tänään tietää, että minulla on pieni painaumamurtuma alimassa rintarangan nikamassa. Haluaisin tietää miten hoidettiin ja kuinka nopeasti paranee?

11.8.2015

Mulla on nyt vaan tarve avautua edes johonkin, koska läheisiä en halua loputtomasti rasittaa tällä. Tiedän ettei täältä saa diagnoosia, mutta jos joku vaikka tunnistaisi että itsellä on ollut samoja oireita ja olisi saanut niihin jostain apua, niin mua vois se helpottaa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 29362
  • Viestiketjuja yhteensä 4971
  • Käyttäjiä yhteensä: 12374
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä5036
Sisältö jatkuu mainoksen alla