Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

Vierailija
14.4.

Olen 22-vuotias perusterve nainen, muutama päivä sitten alkoi pistämään rinnan alta kun hengitti syvään sisään, ollut aikaisemminkin samantyyppistä ja ajattelin menevän ohi niinkuin silloinkin.

Vierailija
13.4.

Vasemmalla puolen vatsaa tullut polttava kipu ja puolen nyrkin kokoinen patti. Välillä polttava kipu häviää sit välillä tulee takasin. Mikä mahtaa olla?

12.4.

Mies saa siemensyöksyn mutta väittää ettei saa orgasmia.Olemme olleet yhdessä vasta 10v(kummallakin toinen liitto nyt)Myöntänyt,että orgasmin tunnetta ei ole oikeastaan koskaa mutta meidän aikana on ollut 2-3 kertaa "tajunnan" räjäyttäjä fiilis.Voiko olla mahdollista ettei mies tunne suurta mieli

Vierailija
11.4.

Eli minulla on ollu joka aamu todella raskas vointi aamuisin ,huono olo ja oksettaa yli 20vuoden ajan. Ainut lääke jonka lapsena keksiny asiaa on ollu raskas liikunta, puolituntii jalkapallon pelaamista koulu ikäsenä ja mettätöitä ensmäisen tunnin jälkee yleensä helpottanu olon.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 26799
  • Viestiketjuja yhteensä 3832
  • Käyttäjiä yhteensä: 10858
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä3609