Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

To 12:43

Marraskuussa minulla Fs-Kol-LDL oli 2.8mmol/l (kokonaiskolesteroli 4.7) ja nyt vuodenvaihteessa Fp-Kol-LDL oli 3.9mmol/l (kokonaiskolesteroli 6.7). Söin kyllä joulukuun ajan miten sattui, paljon rasvaista mättöä tuli syötyä.

5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

6.1.

13v tyttö painoo 48 ja pituutta 150,6 ihan hyvä ja näin mut maha tulee ulos vähän ja hirveitä itsetunto ongelmii, en oo ikinä kuullu koulussa 6 vuoden aikana että mua on haukuttu läskiksi, parhain kaveri luokasta on tyttö ja semi laiha, harrastan liikuntaa kerran viikos 2 tuntii cheerleaderia sii

6.1.

Hei oon 13:v tyttö ja painan ihan liikaa noin 48kg, kaverit sanoo että oon täydellinen yms, mut en halua uskoa, koska se näyttää että ne ei oo tosissaan. mitä mä teen!?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 28018
  • Viestiketjuja yhteensä 4363
  • Käyttäjiä yhteensä: 11511
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä4215