Seuraa 

Aamulla sain ilmoitettua mittani, mutta nyt ei avaudu taas kuin nämä sivut. Mozillalla on vain ulkolaista tekstiä, en saa muuttumaan suomenkieliseksi, vaikka kuinka yritän. Päivä on mennyt koneen kimpussa, joten ei tämä urheilulta tunnu ja pitäs tuolle puolisollekin saada tiedot muistiin ja ruokavalioita näkyviin, ettei ihan nälässä pidä.
terv.Alave :(

  • ylös 7
  • alas 9

Kommentit (5)

Älä välitä, minäkään en pääse millään ilveellä tänään enää kiloklubiin, eilen se vielä onnistui ja ihan hyvin sitäpaitsi. Ruokapäiväkirjaa olisin täyttänyt, onneksi on kynä ja paperia. :o :)

Harmillista kun tänään ilmaantui näitä ongelmia, Raila1945.
Alave, jos selain alkaa käyttäytyä kummallisesti, niin käy poistamassa evästeet ja väliaikaiset internet-tiedostot. Usein tämä auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei auttanut ainakaan täällä, vaikka tyhjensin kaikki selaushistoriaan liittyvät juitsut ('Clear private data' ja kaikki ruudut ruksattuina tallennettuja salasanoja lukuunottamatta).

Finema, ongelmasi voi kyllä liittyä ennen käytössä olleeseen salasanaan. Ota vielä yhteyttä osoitteeseen tuki@kiloklubi.fi ja kerro ongelmasi uudelleen. Todennäköisesti se auttaa, että vaihdamme salasanan puolestasi, mutta siihen tietoon tarvitaan oikea nimesi ja käyttäjätunnuksesi, ja sitä keskustelupalstalla ei tietenkään kannata kertoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat