Vierailija

13.04.2010

*STUK on vuosikymmenet tarkoin pitänyt huolta siitä, ettei muutaman watin sähkömangneettinen lähetin, esim. kännykkää ole ikinä virallisesti ilmoitettu olevan vaarallinen säteilijä. Toistettuna systemaattisesti vuodesta toiseen. Korostamalla todistetaan, ettei sykkivä pelkkä sähkökenttä ole vaarallinen. Tämä on tullut faktattua selväksi maamme tutkijoilta. Mutta kun ostin parisen viikoa sitten käsiini Wellemannin mikroskooppikameran, en olisi i k i n ä uskonut miten nopeasti kuvaamani maailmanlaajuisesti sensaatiomaisen harvinaiset ja tiukkaa tiukemmin vuosikymmenet salatut ydinfysiikan reaalidokumentaationi kanavasäteilyeroosioista vaikuttaa. Niin tosiaan intoni ostaa tuo mikroskooppi kumpusi siitä miten neteissä sensuroivat kansainväliset viranomaistahot vaativat konkreettista valokuvaa tukemaan tiedekirjoista poimimaani "kanavasäteilymekanismia". Eivät varsinkaan he, mutten edes minä olisi iknä uskonut miten kauaskantoinen ja maailman tiedepiirejä sävähdyttävä juuri tuo ostokseni oli! Siitäkin huolimatta että jo ensimmäiset netteihin tuodut kuvat poikivat lukuisia suoraan minun ja laitteeseeni kohdistuneita NATO-tasoisia täsmäsabotaasi-iskuja. Miten laajasti kuvani sitten vaikutti maailmanlaajuisesti oli yllätys mm. nopeudessaan ja laajudestaan jopa minulle.

YLE Radio aamulähetys 13.04.2010:" Säteilyturvakeskus on todennut, että purkauslampuista on nyttemmin mitattu niin vaarallisia ja kauas ympäristöönsä vaikuttavia säteilymääriä. Että on annettu yleinen varoitus siitä, ettei purkauslamppujen lähellä ole turvallista!" Kuten aina näissä nyky-ydinsensorien riivaamissa säteilyturvauutisissa ei nytkään kerrottu asiasta kuin minimaalisen vähän. Tarkoin löydöstaustoista ja säteilyjen luonteista vaieten. Joka tapauksessa uutisointi EI missään tapauksessa koskenut esim. kännykkäsäteilyn tyyppisten vaarojen tunnistamista, koska kännykän sykkivä sähkökenttä ei uutisiin päässyt. No mitä uutta oli tapahtunut viimeisen 2 viikon aikana? Tämä on enemmän kuin tärkeää, koska niinä liki 100v aikan, kuin purkausputkia käytössämme on ollut ei vuosikymmenien intensiivisenkään tutkimuksen aikana tuhannet tiedemiestyöryhmät ja alan huippuprofessorit ole löytäneet purkauslampuistamme mitään säteilyvaaraa! Mutta, tosiaan NYT kun olin pumpannut parisen viikkoa maailmansensaatiomaisia kuviani siitä miten lukuisille purkausputkille voidaan kuvata ja dokumentoida, jyrähti.

Niin tosiaan 1966 WSOY Radiotekniikan käsikirjaa lainatakseni:" TV-kuvaputkiin alkoi syntyä odottamatta mustia kuvaputken polttopisteitä rikkoen laitteet kuukausissa. Lähemmin tutkittaessa löydettiin syöpymäkohdista mm. luontoon aiemmin kuulumattomia keinotekoisia yliraskaita uraani, plutonium, kaliformiumisotooppeja yms. massoiltaan jopa 250-arvoisia ylisuuria isotoopimolekyylejä. Ongelmaan koetettiin puuttua mm. rakentamalla purkauslamppuihin erilaisia "säteilyioniloukkuja!" Aika hurjaa! Julkaisin näitä Euroopan ensimmäisten ydinvoimaloitten starttien aiheuttamien käyttäjäpään kiistattomia kanavasäteilyn katastrofitiedostoja. Ydinsähkölinjojen koronakuljetinmekanismeista sähkön loppukuluttajien koteihin ja suoria kuvadokumentteja säteilyerroosiokraatereista kodin purkausputkiemme pinnalla kertovia dokumenttejani vasta parisen viikoa sitten! Ja jo NYT STUK/IAEA on löydöksistä täyspaniikissa, maailman ensi-illassaan varoittamassa, että nimenomaan ydinsähkön ryydittämistä kotiemme purkausputkista karkaa jotain sensaatiomaisen tappavaa ydinvoimalaterveisiä ja erinäisiä koskaan ennen julkisuuteen ilmoittamattomia, kuten edelläkin painotettiin "säteilytappajatuotoksia!" Voin aivan esteittä sanoa, tuskin koskaan maailman historiassa sensaatiomaiset ja nähdyn luotettavat ja kiistattomat säteilyvaaralöydökset ovat saaneet aina ja tunnetusti moraalitttomat säteilyvaarakoneistot antamaan punaisen kaikkia käyttäjiä kattavat varotushälytykset nopeammin! Miettikää pieteetillä, mistä oikein on kyse?
-----------
Adheesio MAAILMANENSI-ilta!

Kanavasäteilyadheesio on mekanismi, jossa säteilyionisaatiossa esim. metalli muuttuu ultraradikaaliksi aineeksi. Joka kaivautuu vaivatta vaikka lasin läpi kuin mato puuhun. Aineella ei STUK:n tietojen mukaan missään NIMESSÄ voi olla tällaisia "supersyövytysominaisuuksia". Mutta kuten olemme jo jatkuvasti huomanneet teoreettiset IAEA-valheet ja käytännön materiaali eivät juuri kauempana toisistaan voisi olla. Katsokaa sensaatiomaista materiaalia ja kiistatonta dokumentaatiokuvamateriaaliani siitä miten paksuun elektroniputkikupujen lasimassaan beettaelektronit, röntgenenergiat ja ++..ionisoituneet kanavasäteilyionien tunnelit säteilyeroosoituvat. TODELLISUUS oikeassa elämässään on kalmaisan karua:

http://kuvaton.com/k/vYd.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/vYd.jpg[/img]
-----------------

Pinta-aaltolähetinlinjat II.

Minusta olisi ensi-arvoista, että sinäkin tutustuisit teknisesti ja hiukan kuivahkaan syvällisesti koko tähän ydinvoimaloitten PINTA-AALTO/Kanavasäteilysiirtotekniikasta kertovaan materiaalilöydökseeni. Varsin tarkoituksella tarkoin julkisuudelta piilossa pidettyyn jenkkien jo 1950-luvuilta kehittämään ydinsähkölinjojen perusajatusmaailmaan. Tähän koostin erityisviitekartan siitä josta voit esimerkiksi hahmottaa, ettei liki valonnopeiden elektronipilvien perään imeytetty kanavasäteilytonnisto matemaattisenakaan mallinnuksena näy tarvitsevan kuin METRI- luokkaiset kanavasäteilylinjaputket. Ongelmia pojilla on asiassa ollut selkeästi vuosikymmenet. Mutta nyt ainakin Areva väittää kehittäneensä ydinmassamurhaajasysteemit, jotka takaa säteilyionipurskeitten hallinnat satojen km päähän.

Tutustu yllättävänkin monimutkaiseen aiheeseen rauhassa ja kommentoi, jos löytyy uusia oivallusaiheita. Oli jopa mulle ylläri miten matemaattisesti monimutkainen ratkaisu on lo0puttomine koronarenkaineen yms. kaikkineen kyseessä. Mutta ainakin nykytiedoillani näyttää siltä, että Arevan ultrasalatut mm.- kytkimiin ja erottimiin asennettujen "mangneettipyörteytinlaatikkojen" tarkoin salattu kyky pitää röntgensäteilykertymät vakiokontrolissa= ajattaa OHI eteenpäin näyttää olevan keskeistä volyymin nostoon. Myös tärkeää oli asentaa 20 000V matalasähkölinjoille yhtäkkiä niistä 100% pinta-aaltojohtimiksi muuntaneet sinällään aiemmissa opeissa täysin turhat massiiviset muovieristykset alumiinioksidipintojensa vahvistuseristeiksi.

http://kuvaton.com/k/vyf.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/vyf.jpg[/img]

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat