Vierailija

Säteilyeroosiotutkimuksia.

19'' kuvaputki Sony 27kV.

Vaan malttakaas vielä tovi. . .!Tein jotain jälleen kerran ihan USKOMATONTA. No hei, eli haalin tuollaisen Sony 27 000V 19 tuuman väripäätteen. Sen panssarilasin paksuus edessä tuumaluokassa ja putkessa sivuillaan on 10mm. Laskeskelin, että pitäisi kyetä L E I K K A A M A A N tuon ympäri, eli lkalkylois urakkameri, 120cm2 kokoinen leikkuuutehtävä 22mm minidril lasilaikalla!! Eihän tuollainen ole edes teoriassa mahdollista! Ja no hei eihän sen "pitäisikään" olla mahdollista! Sinne jää purkausputken säteilyeroosiolöydökset ja muut ankarasti tutkintakielletyt ydinturvallisuuden vaalimat salaisuudet pysyvästi piiloon. Eli kuten jo arvaat JUURI sellainen haaste, jota 60v aikana ei KUKAAN maailmassamme julkisesti ole edes tosissaan koettanut rikkoa. Muuta siis kuin 20W tusinamintrilli käsiin. Upotin koko kuvaputken suurimpaan löytämääni vesipurkkiin. (Kokeilin sekunnin kuivalaikkausta myös ja UNOHDA! Ei mitään mahdollisuuksia noin). Eli putki toki kastuu, mutta samalla työlle saa edes kosmeettisen inhimmilliset toimintaedellytykset. Irtohiukkaset ilmaan ja muut konetyöstökohteitten sulamisvaarat sadasti paremmin haltuun. No eipä mennä ihan heti asiaan vaan odotellaan mitä jatkot tuo tullessaan. Niin eihän mulle NATO-kalunaherrat anatanut sitä mikroskooppiani suin surmin takaisin käsiin, mutta ei se toki ole mikään todellinen este, kun on mistä vääntää maailmansensaatioitaan.)
--------
Jyhkeää dataa alkaa kokoontumaan Sony 19'' PC-näyttöprojektini helminä. Ihan siitä riippumatta miten paljon miliisit ydinrahoitettuna koettaa haittata harrastustani selvittää ydinkuoleman mekanismeja. Ikäänkuin kaiken IAEA-ydinrikollisuuden kunniaksi julkaistaan maailman ensi-illassa huikaisevaa kuvaa säteilyeroosiomekanismeista, joita löytyy tässä 27 000V kiihdytysjännitteen tietokoneväripäätteestä. Huomatkaa erityisesti shokeeravat "ydinsähkön tuottona" jo 1960-luvulla muodostuneet "plutoniumläikät" keskellä kuvaa! Oikealla niinikää suuri yksittäinen säteilyeroosioläikkä, ilmeisesti ulkopuolisen mangneettihäirinnän tuotoksena. Näin tapahtuu siis YHÄ kasvavasti. Oivaltakaa miten metalliset maskilangat on useasta kohtaa säteilyueroosio jopa katkonut, erityisesti röntgenöivästä keskustastaan.
http://kuvaton.com/k/CMZ.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/CMZ.jpg[/img]

Koko lasikuvaputki on vuorattu peltirakenteilla myös sisäsuppilolla. Huomaa miten tämä sekundäärisen beetta-, röntgensäteilyn suojapelti on suorastaan "valuttanut" iskeymäeroosionsa takia alaspäin kanavasäteilyionien ++..eroosoituneita hiukkasiaan.
http://kuvaton.com/k/CMr.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/CMr.jpg[/img]

Kuvaputken kaulaa suojaa kaksinkertainen grafiittikerros, kuten 1940-luvun reaktoreissa. Tässä kuvassa huomaa miten säteilyenergiat uurtavat omia etenemisreitityksiään myös siihen. Putken keskellä on elektronitykkiaukko, jonka päällä oli massiivinen "getteripelti" kiinni elektrodinastassa.
http://kuvaton.com/k/CME.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/CME.jpg[/img]

Tässä kuvassa on koko näyttöputken sydän, 3-reikäinen GBR-väritykki. Sen rinnalla putkesta poistamani getterirengas, jota ei oltukaan elektroniputkityyliin "ammuttu polttaen kalvoksi". Huomatkaa miten getteristä on syöpynyt yli puolet mangnesiummetalleistaan armottomassa kanavasäteilypommituksissa.
http://kuvaton.com/k/CMK.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/CMK.jpg[/img]

Tramaattinen vaihe oli myös nostaa itse 25mm panssarilasitetun maskin paksun alumiinikalvon kanavasäteilyltä suojaama alumiinifolion säteilyeroosoitunut pinta läpivalaisuun. Tätä paksua alumiinikalvoa on epätoivoisesti alettu käyttämään kanavasäteilyeroosiota vastaan. Mutta kuten kuvat osoittaa, elektroniputkista tuttu "saniaiskuviot" ovat haperruttaneet kauttaaltaan koko maskin. Ensin kuva putken sisältä:
http://kuvaton.com/k/CMN.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/CMN.jpg[/img]

Jotta tulisi selkeästi dokumentoitua, miten konkreettisesti säteilypolttama on "lävistänyt fosvoria suojaavan metallipinnan", niin samainen ulkoa, eli sieltäpuolelta käyttäjät tätä röntgen-, kanavasäteily-, beettasäteilytykin tappavat säteilyt silmilleen saa. Nähkää nyt ensimmäisen kerran maailmassa, ohi NSA-TABU:jen millaisin säteilykuvioin meitä pommitetaan:
http://kuvaton.com/k/Cdy.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Cdy.jpg[/img]

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat