Vierailija

Nytkin taas Suomi silkkaa supertyhmyyttään on kantamassa miljardin toisensa perään AINOANA tyhmänä Pohjoismaista EU:n persläpeen. Ehkä tästä näemmekin sen miksei maamme edes ansaitse olemassaoloa muiden valovuosia sivistyneempien Pohjoismaisten valtioiden rinnalla. Ehkä tosiaan olisikin aika karata meidän 2/3 osaa ydinvastaisesta maamme enemmistöstä Häslingin seinätyhmiä ydintusinamilitäärejämme mätkimään tajuamaan, ettemme halkuakkaan tulla Euroopan ydinsaastakaatopaikaksi, vaikka sillä POLIISIT verirahoijaan politikkojen lailla rikollisina ydinalalleen tienaa.

Y-steriliys tullut tappaakseen!

L.S. 08.05.2010:"Lapsettomuus yleistyy hurjaa vauhtia. Graviditas- klinikan lapsettomuuslääkäri Eero Varila arvioi, että jopa joka neljäs pareista kärsii lapsettomuusongelmista, (25%). Vielä kymmenen vuotta sitten arvio oli joka kuudes (16,7%). Kaksi Rauman seudulla asuvaa naista kertoo, miltä tyhjä syli tuntuu: "Se on kuin kuolema kerran kuussa. Välillä olen ajatellut, että olisi helpompaa kuolla, kun raskaustesti näyttää hoitojen jälkeen negatiivista, Anne kuvailee."" Luvut ovat musertaviaa tajuta. Ihmiskunta on tässä ja nyt siirtymässä ydinvoimallaan tilanteeseen, jossa globaali taustasäteilyn päästökasvut ujuttaa miljardien ihmisten maailmamme sukupuuttoon steriloivaan tilaan, josta ei enää ole toivoakaan sukumme jatkaa.

Varmaan huomasit, että meikä aikasten "äreesti" reagoi tuohon tietoon, että ihmiskunnan steriliys kasvaa joka vuosi +1%. Niin siis jos nyt oletetaan yksinkertaistaen, että ihmisen jatkoikä luokkaa 100v ja joka tuleva vuosi steriliys kasvaa +1% niin tuohan tarkoittaisi faktaksi muutettuna sitä, että KAIKKI NYKYÄÄN SYNTYVÄT lapsesta asti taustasäteilykasvatetut ikäluokat on karkeasti laskien 100% STERILEJÄ nykyisten 450kpl siviiliydinreaktoripäästöjen voimin! Eli vielä yksinkertaistetumpana, jo NYT elävä sukupolvi on menehtymään tuomittu maailman viimeisin ihmissukupolvi IKINÄ! Musta niin käsittämätön faktatietio, että taidanpa kipaista oksentamassa. Kun tajuaa, että tämä kaikki eikun vaan pahenee jatkoon. Koskee toki MYÖS kaikkia ympärillämme olevia eläimpopulaatioita, kaloja, kasveja! Ja ennenkaikkea tämä merkitsee myös sitä, että nykyinen ydinrikollishallinto tekee kaiken tämän tieten ja t a r k o i n tahtoen! Sitten tulee kanssa mieleen, eläinsukupolvet on luokkaa 10v ja ruokakasvisukupolvet alle, niin mistä nykäistään ruuuat ja muut steriilisiemenin? Eikun hei tämä ydinhomma on JO mennyt niin yli siedon äyräitten, ettei minkäänlaista rajaa! Siksi siis poliisit ei näistä haluaisi sanaakaan kansalle päästää!

Muistutukseksi siitä miten alati kasvavat ydinvoimaloitten beettasoihtuernergiavirrat tuhoavat konkreettisesti maailmaa ympäriltään. Joku 100km ns. turvaraja on siis nykysäteilytasoilla tunkkainen menneisyyden harha. Säteilyn energian kylvyt vaeltaa l a i m i s t u m a t t a matkallaan jopa tuhansia km ei ole minkäänlaatuista estettä! Juuri tällainen kuva pystyy tämänkin järkyttävän faktan todentamaan. Edes valtaisat suojatut TV-lähettimet eivät ole ydinsaastalta turvassa:
http://kuvaton.com/k/UZL.jpg¨
[img]http://kuvaton.com/k/UZL.jpg¨[/img]

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat