Vierailija

Ruiskujumbon tuho osa ll.

Eilen 7.6.2010 lähetin viestin miten Suomessa 2-viikkoa boori, barium, alumiiniruiskutuksissaan ollut NATO:n erikoisjumbojetti nilkutti Olkiluodon yli poispäin länteen korjattavaksi. Mm. sen oudoista suurista meluista yms. tavoistaan kallistellen tyhjentää myrkkyruiskutustankkinsa ensin oikea ja sitten vasen TVO:n päälle oivalsin mistä on kyse. Oli tapahtunut NATO ruiskukalustoissa jotain poikkeuksellisen pahoja. Lennosto oli tuhonnut koneensa moottorit jatkuvissa lennoissaan Olkiluodon säteilyeroosion tuhoamissa ilmanaloissa alta aikayksikön. Kone lensi jatkoista päätellen USA:han asti täysremontointiin. Seuraavana päivänä sitten MTV 3 Texti-TV:

"USA Loukkasi Suomen ilmatilaa. Yhdysvaltalaisen koneen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa Ahvenanmaan alueella,(Olkiluodon viereltä). Epäilty loukkaus tapahtui tänään aamupäivällä klo 11. Puolustusministeriön viestintäjohtajan Jyrki Iivosen mukaan sotilas- tai valtion kone. Tapahtuman arvellaan aiheutuneen reittiohjeista, joita kone on saanut ilmailuvirnanomaisilta. Rajavartiolaitos on aloittanut tapahtuman tutkinnan." USA oli heti jo seuraavana päivän hädässään pyytänyt koneensa hakemaan ilmanäytteitä TVO:n ydinvoimaloiden syytämistä huippuvaaralliseksi osoittautuneista säteilyeroosioplasmoista miksi koneensa oli vaurioitunut. Tästä oli kyse. Onneksi otin tilanteesta koko ajan kuvia. Ensin näytettä eilen poikkeuksellisen meluisana Olkiluodon yli klo 14:15 kiemurrelleesta myrkkylastitankkinsa sinne tyhjentäneestä tuhoutuneesta NATO jumbojetistä.
http://kuvaton.com/k/oQP.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/oQP.jpg[/img]

Seuraavana päivänä tilanteen koko karmeus alkoi selkiytyä. Koska raskas myrkytyskalusto oli poistunut, komennettiin Tampereen pienemmät vara-Hornetit apuun. Kuvitelkaa edes y h t ä ainoaa päivää ei Olkiluodon päälle kasautuvat hälyttävän korkeat ionisaatiokasvun pilvet voinut odottaa. NASA oli yli yön mitannut hurjistuneena kohoavia punaisia ylitysionisaatiohälytyksiään. Mikä kuvaavinta TVO:lla VAIN toinen voimala on edes käynnissä. Illalla 07.06 katselin miten koko seutukunnan taivas alkoi jo uhkaavasti pinkkipunastua. Eikä havaintoni ollut lainkaan väärä. ESA oli antanut jo aamusta Tampereen lennostolle hätähälytyksen. Säteilyionisaatio oli kasvanut vaarallisen korkeaksi. Koneet eivät joutaneet odottaa edes normaaliin tapaansa ilman tyyntymisiä, ei edes pilvien häviämisiä. Alueelle oli kerta kaikkiaan pakko saada neutronisieppausruiskutuksia, tai tuli kauheita. Koska raskas ruiskutuksen kalusto oli tohjona palvelevia kevyitä lentokoneita lensi kaksittain aamusta iltaan tuuliseen taivaankanteen ristiin rastiin. Ja tällaista dokumentaatiota sain. Huomaa miten ruiskutusvanasta irtoilee valtavia kanttarellimaisia pölyhuiskuja tuulen repimänä sinne tänne:
http://kuvaton.com/k/oQr.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/oQr.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/oQq.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/oQq.jpg[/img]
-------------

Loppuiltaa . . III

Miksi sitten nimenomaan Ruotsin ja Suomen kiehutusvesireaktorit ovat näin erityisen tuhoisia beetasoihtuionisaatioita syytäviä kuoleman loukkuja? Ruotsin ydinvoimalat ovat jo vuosikaudet olleet jopa 60 % alitehoajoissaan, koska niiden vaarallisuuteen puututtiin JO IAEA toimesta vuosia sitten. Lisäksi yhä IAEA tekee siellä täystuhonsa tarkastuksia. On luonnollista, että myös niiden Olkiluodon sisarlaitoksien yliaggressiiviset neutronivuopäästöt, muut beetasoihtuamisten ja ilmaionisaatiovuotojen jatkuvasti jyrkästi kasvavat tritiumien, deuteriumien vuodot saavat kasvavaa huolestumista osakseen. Ei pelkästään koska kyseiset voimalat ovat tuhonneet jo mm. koko Selkämeren. Virkistetään muistia vielä miten tämän logaritmisen vuotokasvunsa tuhon kirjoitti ydinala maamme salatuimmassa Turun yliopiston SYKEsarja B7 tulosteessaan:
http://kuvaton.com/k/oly.png
[img]http://kuvaton.com/k/oT4.png[/img]

Kornia kuvaliitettä miltä TVO:n päällä oleva taivas näytti 08.06.2010 illalla klo 23. Kaikki kuvassani näkemäsi pilvet on 6h viimeisen myrkytyksen päättymisestä yhä liikkumatonta keinotekoista kuolonhuurua lentokoneista! Koko päivän putkeen Tampereen lennosto oli myrkytellyt surutta pitkin Eurajoen seutukuntia sellaisella kiihkolla, jota en ole k o s k a a n ennen edes täällä nähnyt. Jotain todella, todella pahaa on kiihtyvästi tapahtumassa kun jopa USA:n lennoston sotakoneitten oli pakko tulla mittaamaan Olkilutoseuduille miksi TVO:n päällä oleva taivas uhkaa vääjäämättä kasvaa ylikriittiseen säteilyn kertymän fissiopalamistensa ryydittämään massaan! Tätä on enää vaikea edes luonnehtia. Mllainen moraalittomuutensa huipun ihminen voi olla tällaisen tuhonristin pinkkitaivaan alaisuudessa tuppisuuna? Mikseivät ydinalastamme vastaavat valtiorikolisemme tee sitä mitä Ruotsissa. Vaadi TVO:lta edes minimiä, tehonsa rajuja alassajoja? Yhdestä kuitenkin olen tällaisen kauhukuvan edessä varma. Tämä ei ENÄÄ pysähdy tähän, vaan jotakin alkaa tapahtua puoleen tai toiseen tai maa nimeltä Suomi katoaa lähivuosina tieten ydinvoimin tekemän rikostaivaan alta. Jos USA:n ilmaloukkauksien kaltaiset jotain kertoo menee kohta mukana massoittain myös muuta maailmaa.
http://kuvaton.com/k/ol7.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/ol7.jpg[/img]
-------------

Radiohullut foorumin satoa 11.06.2010.

"mr KOX" kirjoitti:
Vain idiootti kuvittelee ettei ydinvoimaloista ole mitään muuta vaaraa kuin karkuunpäässyt radioaktiivinen "pöllähdys" tai ongelmallinen ja vaarallinen ydinjätteen säilytys riski. Ei ole kauaakaan kun saimme kuulla/lukea tiedoitusvälineistä arvostettujen kansainvälisten tutkijaryhmien sanomaa siitä kuinka ydinvoimaloiden turvallisuutta on liioiteltu ja kuinka ydinvoimyhtiöt vääristelee totuutta.
Kannattaa aina pitää mielessä sekin tosiasia että meillä Suomessa on kohta kymmenen ydinvoimalaa! ja ihmisiä maassa vain reilu 5 miljoonaa! Kiina on voimakkaasti kehittyvä talousmahti joka on jo mennyt Suomen edelle tavaroiden tuottamisessa, jos jokaista 5 miljoonaa kiinalaista varten pitää olla kymmenen ydinvoimalaa, niin mitenkäs monta niitä sitten onkaan? :([color=#800000]Mittasin muuten juuri äsken ALNORILLA taustasätelyä täällä uudellamaalla ja sateen jälkeen näytti 0,19 micro Sv/h[/color]

-Vain idiootti, poliisi-, tai ydininsinööri- sellainen voi tosiaan luulla ydinvoimaa turvalliseksi!

-Tulkitsinko teidän kahden foorumiin kirjoittajan viestit nyt oikein? Leori mittaa 11.06.2010 Radiohullun sekalaisessa keskustelufoorumissa keskipäivän taustaksi ennen sateita 0,11ySv/h ja mr KOX sateen alettua mittaa HETKESSÄ nousutasoksi 0,19ySv/h? Todistitte miten Forttumin/ TVO:n päältä sateet suistaa Suomeen lentoruiskutetuista boori, barium, alumiinipilviin kasautuneen neutronivuon kasvukertymäksi aivan käsittämättömän +73% räjähdyskasvun! Itse asiassa tapaus on katastrofaalinen kirjaus. Dokumentoin merkiksi siitä MIKSI USA lähetti sotilaslentokoneitaan aiemmin mittaamaan miksi TVO:n päällä oleva ilma on hengenvaarallisen korkeaksi ydinvoimalapäästöin kanavasäteilyistä yms termivireistä myrkyttynyt. Ei mikään ihme, miksi NATO:n jumbojetit menee viikossa parissa tuollaisessa säteilypilvipommituksissa palasiksi. Kiitos materiaaleistanne kirjoittajille!
-----------

Jutustelua tutulle

> vaikka nyt minullakin on tämä gsm-yhteys modeeminopeuksineen. Tähän saa
> muuten kätevästi prepaid-kortin varayhteydeksi; sen voi iskeä sisään,
> jos varsinainen liittymä sensuroidaan. Hävyttömän kallis, 2e päivä,
> mutta ylilyöntiä ei voi tapahtua kun 7e kortti vain lopahtaa. Sitten
> täytyy hommata uusi (no, vielä ei ole tarvinnut), koska lataaminen ei
> kannata; siinä vaiheessa kortti on jo jäljitetty.

*2e päivässä on oksettava hinta jo!

> Yhdeltä salaliittoteoreetikolta lukittiin sellainen kortti kolme kertaa putkeen
> ja lähetettiin oikein lappua ovelle uhkauksella: "nyt lopeta!" Supo
> todella pelkää, että kohta valtion huijaukset paljastuvat... Jos
> terrori-iskut virallisesti tunnustetaan sisäpiirityöksi, niin puolueeton
> tutkimus kohdistuisi aika äkkiä ydinvoimaankin.

*Siis HALLOO kotiin tulee SUPO koputtelemaan?! Aika hurjaa todella. Alkaa muistuttamaan mulle suunnattuja Anne hÖlmlundin SUPO-taisteluhelikopterirynnäköintejä kotiaamuun! Miten i h m e e s s ä kaverisi saa haltuunsa noin arkaluontoisia tietoja, että SUPO näyttäytyy konkreettisesti?! Ai niin mutta siis juu juu "lapulla", eivät poliisipellet näyttäytyneet. Lappua oveen, on ne härskejä miliisejä näemmä myös sielä. Ei kai WTC-jutuista sentään noin vaahtoa maamme poliisit? Kai siinä on kuten vihjailit laajentumisen lonkeroa suunnattuna ydinvoimaan. USA:ta ja muita maamme ydinpoliisikangstoja kun ei pahemmin kiinnosta kun uraaninperskat kybällä.

> Ai joku muukin mittasi ALnorilla. Ihan mielenkiintoinen ensitulos tuo
> keskimääräistä korkeampi 0,19, mutta keskiarvoa pitäisi ottaa kunnolla.

*Niin siis on se aika muutos, että kaverit ylipäätään h u o m a a sateitten tuovan pinkkitaivaista niin rajuja säteilytaustatasojen nousuja, jotta nettiin panevat arvojaan! Toki tuollainen "mittauspelailu" summassa on varsin viitteellinen. Mutta suuntaa osoittavana ylös toki tukee kympillä boori, barium, alumiiniruiskutusten syitä ja seurauksia niistä. On todella mielenkintoista, kun aihe alkaa kiinostaa myös muita mittauksiinsa asti!

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat