Seuraa 

Hei!

Onko kukaan päässyt tänä aamuna sisään kiloklubiin? Minä en pääse etusivua pidemmälle, ainoastaan omat tiedot näkyvät.

Jos Kiloklubia päivitetään tai esim. ohjelmassa on muuta häikkää, eikö olisi asiallista ilmoittaa siitä täällä ja kiloklubin etusivulla?

Sivut

Kommentit (144)

Hei, tänä aamuna en ole päässyt. Viimeksi eilen illalla kyllä. Jospa siellä nyt siirretään ykkösversion keskusteluja ja päiväkirjoja yms. tietoja uuteen. Pitää varmaan tänään kirjata syömiset paperille ja katsoa sitten myöhemmin, miltä pallot näyttää niillä syömisillä. Mutta meneehän se niinkin. :)

Ei pääse, ei sitten millään. Olen samaa mieltä, että tiedottaminen tiedonsiirroista/päivityksistä olisi kohtuullista. Kun ei puhelimellakaan pääse läpi kysyäkseen asiasta ja sähköposteihin ei vastata. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedonsiirtoja ei ole vielä tehty, joten ongelman ei pitäisi johtua siitä. Kerrotteko tarkemmin, mitä ruudulla näkyi, kun yrititte kirjautua sisään?

Kiloklubi avautuu etusivulle, jossa näkyy Tervetuloa Kiloklubiin otsikkona ja sen alla siihen kuuluva teksti. Kun klikkailee välilehtiä liikunta, ruoka jne sama teksti seuraa mukana muttei pääse syöttämään tietoja. Ainoastaan oma tiedot - kohtaa pääsee muokkaamaan.

Näin minulle tänään 10.1. klo 15.05. Käytössä on IE ja on toiminut tällä aiemmin aivan mainiosti. Mozillaa en pääse tältä koneelta testaamaan.

Ei pääse sisälle joo. Menee vain etusivulle mutta kohtiin ruoka, liikunta, edistyminen tai foorumi ei pääse, ei siis tapahdu mitään kun noita klikkaa.

Yritämme korjata. Tämä lienee sama ongelma kuin tuossa toisessa keskusteluketjussa.

Säädin käyttäjätietojanne manuaalisesti, joten jos jaksatte, voitte kokeilla vielä uudestaan. Mutta ongelma voi tulla esiin vielä huomenaamuna, koska liittyy päivityksiin.

Joku on vialla, sillä minäkin pääsin eilen normaalisti klubiin mutta tänään en. Kirjautuminen onnistuu, mutta ylhäältä avautuvat kohdat (ravinto, liikunta jne.) eivät avaudu. Tosi tylsää, kun tänään oli tarkoitus aloittaa tietojen kirjaaminen. :(

Voi kurja :(
Tähän vikaan on löydetty syy, toivottavasti saadaan korjattua pian. Tein sinullekin saman, mitä noille hiirriille ja Anskulille. Voit kokeilla, toimiiko.

Olethan muuten varma, että sähköpostiosoitteesi on oikein, se on aika erikoinen?

Suurkiitos ahkeralle ylläpidolle!!! Nyt pääsen sisälle ja naputtelemaan syömiäni ruokia koneelle. Päivä on pelastettu. Terv. Piina-täti, jolla tosiaan on outo sp-osoite.

(Jos puolisoni Ruupe Rankka saisi vielä sivunsa toimimaan, niin kiitollisuudellamme ei olisi rajaa.) :D

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat