Sydämen syke sekoilee - milloin pitää mennä lääkäriin?

Kuva Shutterstock

Jos outo pulssi ahdistaa, lääkäriin meneminen on fiksu ratkaisu. Sydämen rytmihäiriö voi olla harmiton muljahdus tai henkeä uhkaava sairaus.Lue koko juttu

Sydämen syke sekoilee - milloin pitää mennä lääkäriin?

Kommentit (3)

Vierailija

Onko normaalia että kun lisälyöntejä tulee paljon, tuntuu välillä siltä kuin ei pystyisi nielaisemaan? Sydänfilmi on otettu pari kertaa, ja molemmilla kerroilla todettu vaarattomiksi kammioperäisiksi lisälyönneiksi. Olen kärsinyt lisälyönneistä jo 14 vuotta, mutta edelleen alan välillä panikoida jos lisäreitä tulee paljon tai niitä tulee pitkin päivää.

  • ylös 117
  • alas 80
anne felin

Minulla lisälyöntejä kammiosta ja niiden seurauksena äkkikuolema v.2000. Onneksi saatiin elvytettyä. Todettiin että minulla hengenvaarallisia kammiolisälyöntejä, hoidoksi lääkettä Ja rytmihäiriötahdistin. Nyt olen voinut ihan ok vaikka lisälyöntejä aika ajiin onkin. Huvittaa kun nykyään sanotaan, että tajunnanmenetyksien ilmetessä heti hoitoon...itseäni hoidettiin vuosia paniinkihäiriöstä ku  oli selittämättömiä pyörtymisiä. Pyörtyilin mihin sattuu esim. Auton rattiin ja hoidoksi vaan paniikkihäiriöpillereitä!

  • ylös 78
  • alas 78
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Entä mitä jos ”pyörryttää” kun nousee, syke alkaa nousta ja sitte tuntee sykkeen päässä ja sitte taas ku käy makaamaa/istumaa ni se helpottaa?
onko se normaalia 14v. tytöltä joka urheilee?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat