Seuraa 

moips, mitäs täältä voi tulostaa niitä ruoka ohjeita?? :p

  • ylös 12
  • alas 10

Kommentit (5)

Tarkoitatko Kiloklubin ruokaohjeita?

Kirjaudu Kiloklubiin tuosta keltaisesta nappulasta (keskustelut-painikkeen vieressä) ja siirry sieltä Ruoka-osioon. Ruokahausta voit selata tai etsiä erilaisia reseptejä. Kun klikkaat pientä sinistä i-nappulaa, saat auki koko reseptin valmistusohjeineen päivineen. Siellä on erikseen nappulakin reseptin tulostamista varten.

Hyvän Terveyden puolelta löytyy viikonlopun ruokavinkki, joka päivittyy aina torstaisin. Se on aika kätevä, jos ei jaksa viikon päätteeksi miettiä, mitä ruokaa laittaisi. :)

Niin, ja tässä osiossa voi esimerkiksi paljastaa omia, herkullisia reseptejään. Jonkunhan tarvitsee olla ensimmäinen, joten minäpä aloitan:

Ystäväni teki viime kesänä ihanaa salaattia, johon tuli rucolaa, kurkkua, omenanpaloja ja paahdettuja pinjansiemeniä ja päälle oliiviöljyä. Olen syönyt tätä siittä saakka melkein joka päivä ruoan lisukkeena. Slurps. :p

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ruokaohjeissa pitäisi voida muuttaa dl > grammoiksi tai jotain muuta, mutta kuinka?
Kun painan sitä missä näkyy grammat ja desit ja kappaleet ja siitä valitsen haluamani. Sen jälkeen ruudulle jää tyhjä rivi sen paikalle, mitä yritin muuttaa. Miten tämä tulisi tehdä, että saisin haluamani?

Hei Terla!
Jos et ole vielä saanut vastausta kysymyksiisi, niin suosikkeihin saat ruokia, kun klikkaat sitä ruoan edessä olevaa i-kirjainta.
Tulee ruoan resepti ja siellä alhaalla oikealla on pieni sydän vielä harmaana.
Klikkaa sitä, niin se muuttuu punaiseksi ja on suosikkisi.

Tuo rivin häviäminen on ollut tavallist IE:n kanssa, mutta Firefoxilla se rivi ei häviä. :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat