Eklund Britta

Kun maamme lääketieteellistä tietämystä ja osaamista on kehuttu vuosikymmeniä niin, kun nykyisin yleisesti vaivaan, kun vaivaan lääkärit määräävät, ilman tarkempia tutkimuksia särkylääkettä

Tälläistä sairaanhoitoa olen kauan ihmetellyt!

Mikä on pakottanut korkeasti koulutetut lääkärit tälläiseen toimintaan?

Onko se lääkäriliitto?

Vai onko se maamme hallitus?

Joka tapauksessa tälläinen toimintatapa, on kaikkein hyödyttömin ja tulee kalliiksi sekä yhteiskunnalle, että yksityisille ihmisille.

Ajatelkaa, että jos jokainen lääkärinvastaanotolle hakeutuva tutkittaisiin heti ensi kerralla kokonaisvaltaisenperiaatteen mukaisesti niin, että hän ei saisi särkyläkettä vaan "täsmähoitoa," kuinka paljon tuollainen hoitotapa auttaisikaan ihmisiä, Kuinka monia lääkärinvastaanottokäyntejä vuosittain kertyisi vähemmän, kuinka monia euroja säästyisi rahaa tarpeettomien lääkkeiden ostoista ja kuina moni välttäisi lääkeaineista aiheutuneilta haitoilta?

En voi uskoa, että lääkärit ovat maineensa ja kunnioituksensa uhalla valinneet tälläisen "arvaushoitomenettely työskentelytavan",  joku pakko heillä täytyy olla, tälläiseen työskentelyyn, jossa heidän osaamisellaan ja tietämyksillään ei ole olemassa sitä itseisarvoa ja yhteiskunnallista arvostusta, jota heidän olisi mahdollista "hyvällä, kokonaisvaltaisella työskentylyperiaatteella työskennellessään mahdollista saavuttaa.    

  • ylös 12
  • alas 16

Kommentit (1)

kaiken kokenut työkyvytön kolm...

Raha. Terveyskeskuksissa sitä ei ole, jolloin tarkempaa tutkimista saavat vain harvat. Kirjoitetuista lääkerespteistä lääkäri saa rahaa lääketehtaalta.
Lisäksi ties kuinka paljon lääkäreissä ramppaa luulosairaita. Heidän takiaan ketään potilasta ei oteta vakavasti jos ei ole ihan ilmiselvä tapaus.
Vastuun puute. Hoitamatta jättämisestä yms. väärästä kohtelusta ei tule lääkäreille mitään seuraamuksia. Ne lääkärit joilla on korkea moraali siirtyvät yksityiselle puolelle, sillä eihän sellainen henkilö kykene työskentelemään julkisella puolella jossa työ on pakko tehdä huonosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat