Kommentit (5)

Vierailija

Esim Maltofer tippojen pakkausselosteen mukaan ei ole väliä ottaako aterian yhteydessä vai tyhjään mahaan eikä ole mitään mainintaa ruuan laadustakaan. Onko tämä jotenkin erilainen rautalääke vai yrittääkö valmistaja vain lisätä tuotteen menekkiä lyömällä laimin optimaalisen imeytymisen takaavan ohjeistuksen?

  • ylös 76
  • alas 51
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jotkin ruuat tai ravinteet voivat ehkäistä raudan imeytymistä, kuten maito ja kalsium. Toisaalta taas rauta voi ärsyttää vatsaa, joten jotain olisi ehkä hyvä syödä. C-vitamiini voi parantaa imeytymistä (riippuu raudan muodosta). Tietoa löytyy varmasti hakukoneella. Itse käytän mietoa lisäravinnerautaa, ja otan sen eri aikaan muiden lisäravinteiden kanssa. En käytä maitotuotteita, joten otan raudan lounaan yhteydessä, jolloin en syö kalsiumia.

  • ylös 21
  • alas 23
Vierailija

Maltofer on ainoa rauta joka meillä imeytyy, vaimo oli saanut vuosia verihiutaleita? ennen kuin suostui kokeilemaan maltoferiä. maksaa se "aidompi" isompi paketti 30 e, mutta 1 päivässä pitää 130 tasolla.  kaikki rautalääkkeet vaivasivat ja 2-3 kpl vrk ei nostanut arvoja.Muuten menne rauta-arvo  80 tasolle 3-5 kk aikana. vaimo syö hyvin yksipuolisesti ja vähän, on reipas ja normaalpainoinen. Vain kalkkunanliha, porkkana, peruna, maito.  (lisäksi pillereinä kalsium, b yhdistelmä, c vitam, k1 ja k2, kalsiumsitraattia, ja 1 Maltoferi, monivitamiineja)

Ja edellisiä ostetaan aina eri valmistajan tuotteita joka kerta, kun ei kukaan tiedä mikä olisi paras, tehokkain.

 Kodin ulkopuolella mitä vaan, mutta kärsii sitten muutaman päivän ripulista ja yskii kun vatsahapot nousee maatessa ruokatorveen.

  • ylös 14
  • alas 8
Vierailija

Riippuu annosmääristä, mutta itse ottaisin Maltofer ***(kolmen arvoinen rautavalmiste, nestemäinen) 20tippaa (50mg) aamulla heti tyhjään vatsaan tuorepuristetunappelsiinimehun /C vitamiiniporetabletin / C vitamiini valmisteen ja veden kanssa, ja siitä 1h jälkeen aamupala esim. Sitten vaikka iltapäivällä kaukana lounaasta toisen kerran saman määrän C vitamiinin ja foolihapon kanssa. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat