Kommentit (3)

vakava vaurio

yöthän ravintolisiä?

B-vitamiineja
C-vitamiinia 500µg/vrk
D-vitamiinia 100µg/vrk
Magnesium (sitraattimuoto) 400µg/vrk
Kalaöljyä (EPA ja DHA)

mm. Citymarket ja iHerb myy edullisesti vitamiineja.

Ravinnosta ja ravintolisistä, joilla korjataan ravintoainepuutokset, jotka aiheuttavat myös aivojen toimintahäiriöitä ei saa kuitenkaan sellaisia voittoja kuin uusista synteettisistä lääkkeistä, joita lääketehtaat kehittelevät.

Serotoniinihypoteesi ei pidä paikkaansa, eikä masentuneilla ole havaittu serotoniinitason mataluutta ennen lääkitystä.

Esimerkiksi lievän ja keskivaikean masennuksen kohdalla lääkityksen vaikuttavien aineiden teho on vain hiukan plasebovaikutusta suurempi. mm. Markku Myllykangas onkin kritisoinut sitä, miten hövelisti lääkärit kirjoittavat lääkereseptejä sekä arvostellut lääketeollisuuden edustajien ja lääkäreiden läheisiä sidoksia.

Lähes puoli miljoonaa suomalaista syö masennuslääkkeitä.

Masennus ei parane vaan kroonistuu kun ihminen syö mielialalääkkeitä. Masennuksen lääkehoito on tehotonta, silti lähes 500 000 suomalaista syö niitä. Tämä sen takia koska lääkäri kirjoittaa hanakasti lääkereseptin masentuneelle. Lääketeollisuuden napanuora lääkäreiden täydennyskoulutukseen on katkaistava. Vasta sitten voidaan järkevöittää masennuksen hoito.

Psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos. Pitäisi olla tieteellisesti perusteltua, että psyykenlääkkeiden käyttö on hyödyllisempää kuin ei-käyttö.

Serotoniinista jopa 95% syntyy suolistossa, joten aivojen hoitaminen alkaa suoliston hyvinvoinnista. Aivoissa on lymfasuonia myös. Vääränlainen bakteerikanta suolistossa häiritsee välittäjäaineiden muodostusta ja aiheuttaa monenlaisia ongelmia aivojen toimintaan ja samoin yliaktivoi immuunipuolustusta, joka on esim. diabeteksen , astman ja reuman taustalla.

Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit ja yleislääkärit yrittävät painostaa ja mainostaa SSRI-lääkkeiden käyttäjäksi, mutta kannattaa pysyä lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa ongelmiisi. 

Ja ennenkaikkea ravinnolla on todella suuri merkitys myös aivojen toimintaa ja tästähän löytyy tuhansia tutkimuksia. Kokeile ja hämmästy.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

Tiesithän, että psyykelääkkeet voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita aivoillesi. Puhutaan iatrogeenisesta dementiasta tai laajemmin CBI:stä eli Chronic Brain Impairmentista. Muitakin termejä on käytössä. Saat lisätietoa nettihaulla. SSRI:t ovat myös todella koukuttavia vaikka osa pääseekin niistä eroon suhteellisen helposti. Arviot pahasti koukuttuneista vaihtelevat aina 20%:sta 60%:iin eli pimeässä pitkälti operoidaan. Tiedät vasta, kun lopetat -periaatteella.

SSRI-lääkkeillä ei kuitenkaan ole varsinaisessa merkityksessä juurikaan tekemistä masennuksen tai muunkaan psyykkisen "häiriön" hoitamisen tai parantamisen kanssa muuten kuin, että niitä siihen vaivaan annetaan. SSRI:t toimivat lamaamalla tunteitasi. Psykiatrit yleensä sanovat, että ne kaventavat tunnekokemuksia tai "leikkaavat huippuja pois". Siten menetät kykyäsi tuntea vahvoja tunteita tai jopa tunnekokemukset kokonaan. Ilmiöstä käytetään entisten käyttäjien keskuudessa nimitystä zombifioituminen ja seurannutta turtuneisuuden tilaan zombitilaksi. Tila vastaa kuulemma karkeasti lobotomiaa, joka tarkoittaa sitä, että sinulta katoaa tai madaltuu persoona ja ihmisyys. Jotkut pitävät seurannutta tunteettomuuden tilaa helpottavana, koska elämän asiat menettävät merkityksensä ja tunteita ei enää koe samalla tavalla. Pidemmän päälle hetkellinen siunaus muuttuu pysyväksi helvetiksi, koska tunteettomuus voi jäädä pysyväksi. Googleta esim. blunted affect tai frontal lobe syndrome niin saat paremman kuvan. Toinen hetkellinen reaktio mitä SSRI:stä monesti saa on pilvi, mutta se on usein vain hetkellinen (muutamia päiviä, viikkoja). Pilvi voi tulla myös paljon myöhemmin käytön jatkuessa, jolloin saat kuulla olevasi nyt "kaksisuuntainen". :) Ole varovainen kehen luotat ja tee oma tutkimustyösi.

Eli olethan varovainen, kun liikut psykiatrisessa maailmassa, ettet tietämättäsi vahingoita itseäsi. 

Aika on kypsä asennemuutokseen

Olen pitkälti samaa mieltä aloittajan kanssa. Paniikkihäiriössä on todennäköisesti kyse elimistön epätasapainotilasta, joka voi johtua yhtä hyvin vaikeasta elämäntilanteesta kuin ravitsemuksellisista puutteistakin. Suoliston mikrobikantojen ja aivojen toiminnan välistä yhteyttä tutkitaan parhaillaan kiivaasti. Tiedetään jo, että yhteys näiden välillä on olemassa. Holtittomalla antibioottien jakelulla on todennäköisesti saatu paljon pahaa aikaiseksi niin kansalaisten terveydelle kuin ympäristöllekin. Syy mielialalääkkeiden syönnin voimakkaalle kasvulle on lääkeyhtiöiden voimakas lobbaus, jolle altistuvat paitsi vaikeassa tilanteessa olevat potilaat, myös lääkärit. Karkeasti sanoisin, että mitä riippuvaisempi lääkäri on tiedeyhteisön hyväksynnästä, sitä vähemmän  hän kyseenalaistaa mielialalääkkeitä ja niiden sivuvaikutuksia. Normaaleja elämään kuuluvia asioita, kuten surua ei pidä turruttaa lääkkeillä. Lääkärien pitäisi myös tunnistaa esimerkiksi väkivallan tähden traumatisoitunut potilas nykyistä paremmin. Hän tarvitsee ennen kaikkea kuuntelua ja tukevaa olkapäätä, ei kemiallista lobotomiaa, joka on psykiatrian häpeäpilkku. On tapauksia, joissa potilas on painostamalla tai kiristämällä yritetty saada käyttämään jotain lääkevalmistetta. Tiedeyhteisöjen pitäisi pystyä kyseenalaistamaan asioita, mutta Suomessa on valittu linjaus, jonka mukaan toisinajattelijat erotetaan Lääkäriliitosta ja viroistaan. Potilaiden pakkolääkitys tulisikin kriminalisoida törkeänä ja vakavana haitan tuottamisena. Poikkeuksena tilanne, jossa potilas on todistetusti vaaraksi itselleen tai muille, mutta tässäkin tapauksessa ainoastaan akuutin tilanteen rauhoittamiseksi. Tämä on ennen kaikkea ihmisoikeuskysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat