Kommentit (3)

huohjahuoh

Niin, itse olen kyllästynyt tuohon "kaikki tuppaa järjestymään" -lauseeseen. On niin paljon kokemusta, että ymmärtää jo, että eipä nyt vaan järjestykään. Myös kaikenmaailman uskovaiset ja rukoukset tuntuvat höpönhöpö-puuhastelulta. Vai miksiköhän Afrikassa nähdään vaan nälkää. Siinä ei uskomukset tai rukoukset ole tähän päivään mennessä mitenkään auttaneet. Eli olisi kiva, jos puhuttaisiin todellakin asioiden sietämisestä tuon kattavan höpönlöpön sijasta. Samoin sellaista omaa aktiivisuutta lisääviä lauseita voisi viljellä tuon lauseen sijaan.

Tänä päivänä moni iäkkäämpi työntekijä saa yt:ssä potkut. Ei saa uutta työtä. Voin vakuuttaa, että se on 99%:sesti totuus. Sen marmattaminen ei auta sekään, mutta voisi puhua vaihtoehdoista: voitko työllistää itse itsesi tai toisaalta, opitko sietämään köyhyyttä, menetyksiä ja sosiaalista tyhjiötä? Miten oppisin tai miten venytä senttiä, miten täytän sosiaalista tyhjiötä ilmaiseksi, miten haen tukia ja sosiaalitukien tietoutta jne.

Ne, jotka sanovat, että kaikki järjestyy, puhuvat vain jotain sanoakseen. Kuuluisaa small talkkia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuula Riikonen

Voi valtavaa mikä lukukokemus on vielä kesken... Luen Suomen historia- kirjaa. Tämä kirja täytyy lukea ajatuksella eikä koko kirjaa kerrallaan. Olipa onnellinen sattuma että juuri tämä kirja tarttui käteeni

  • ylös 10
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat