Sydäntä suojaava lääkitys kaikille yli 55-vuotialle?

Sydäntä suojaava lääkitys kaikille yli 55-vuotialle?

Kuva Shutterstock

Vitamiinien sijaan kaikkien yli 55-vuotiaiden kannattaisi ehkä napata polypilleri.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

No niin... nyt on kyllä sponsoroitu jonkun lääkefirman kautta tätä professoria ja kuntoutuspäällikköä. Kyllä tällä lääkityksellä saadaan varmasti korvaukset kohdilleen.... ei tarvitse mistään kelleen maksaa, kun kuolevat ihan tähän lääkitykseen. Ettehän voi olla tosissanne?

Vesa

Pöyristyttävä ajatus, että noita ihmiselle vahingollisia lääkkeitä alettaisiin syöttämään terveille ihmisille. Oikein "Lääkerin" suositus. Jos ajatellaan Lääkerin koulutusta, niin eivät he osaa hoitaa terveyttä vaan lääkitä lääkkeillä "käypähoitomääräysten" mukaisesti. Saas nähdä koska valtakunnassa herätään terveyden hoitoon sen sijaan että odotetaan ihmisen sairastumiseen ja sitten tuhlataan miljardeja sairauksien hoitoon. Kyllä lääketehtaat saavat omansa, ei pelkoa! Mieliala lääkitys, kolesteroli lääkitys, verenpainelääkitys, ja käsiin räjähtävä metabolinen oireyhtymä ja tyypin 2 diabetes ja sen mukanaan tuomat muut sairaudet kuten amputaation ja munuaisten tuhoutuminen ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
olio

Lääketehtaat kiittävät ja niihin sijoittaneet osinkojen nostajat myös. Me muut kiitämme siedettävistä sivuoireista. Luonto kiittää pohjaveteen ajautuvista lääkejäämistä. 

vm60

Olisko ollut fixu ajatus vuosi sitten: liikkuvana, tupakoimattomana, hoikkana sain infarktin 53 vuotiaana. Nyt sitten syön statiineja ja verenpainelääkettä. Ajatuksena hyvä...

Vierailija

vm60 kirjoitti:
Olisko ollut fixu ajatus vuosi sitten: liikkuvana, tupakoimattomana, hoikkana sain infarktin 53 vuotiaana. Nyt sitten syön statiineja ja verenpainelääkettä. Ajatuksena hyvä...

Valtimoiden seinään kertyvästä plakista (paakusta) noin 50 % on kalkkia ja vain 3 % kolesterolia. Infarkti johtuu useimmiten paakun repeämästä ja siitä irtoavien palasten tukkimista pienistä valtimoista sydämessä tai aivoissa. Kolesteroli on sepelvaltimotautiin liittyvä riskitekijä, mutta vain pienelle ryhmälle, nuorehkoille miehille. Naisten ja vanhusten sydäntautiriskiä kolesteroli ei lisää. Erityisesti ikääntyneet naiset tarvitsevat suhteellisen korkeaa kolesterolitasoa elääkseen pitkään ja terveinä. Kolesterolista puhuttaessa tulisi aina muistaa, että kolesteroli ei ole rasva vaan vaha sekä paljon puhuttu tyydytetty rasva on aivan eri aine. Lisäksi tyydytetty rasva ei muutu kolesteroliksi, joten koko rasvakammoisuudella sekä kolesterolilla ei ole mitään tekemistä aivohalvausriskin kanssa. Kolesterolin vaarallisuuden naurettavuudesta kertoo sekin, että ilman kolesterolia ei olisi elämää. Elimistö tarvitsee kolesterolia ja siksi se itse valmistaa pääosan tarvitsemastaan kolesterolista, jota sitten lääkkeiden turvin pyritään keinolla millä hyvänsä alentamaan! 

Verisuoni- ja luustonterveyden kannalta tärkeimmät ravinteet ovat kaikki antioksidantit (marjat, kasvikset, juurekset, vihannekset, hedelmät), C-vitamiini, D-vitamiini, magnesium, kalan Omega-3 -rasvahapot (EPA ja DHA) ja K2-vitamiini, joten varmista näiden riittävä saanti ruuasta ja lisäravinteista.

lite72

Järkyttävää idiotismia ja korruptiota. Taas on onnistuneet lääketehtaat lobbaamaan jotain. :O En takuulla suostu syömään tuommoisia myrkkyjä. Syökää itsenne terveiksi, kehottaa Antti Heikkilä.

Vierailija

Ei todella! Ei! En halua .lääketehtaat myisivät mitä ikinä saavat lääkärit markkinoimaan. Ja nehän markkinoi jo nyt....ja asiakkaat kärsii pahoista sivuvaikutuksista.Uskovat kun....lääkäri määrää. Todelliseen tarpeeseen......aivan eri asia.

Vierailija

Verenpaine- ja sydäntautia suvuissa? Hyvin pieni määrä aspirinia päivässä riittää beetasalpaajan kanssa. Näin lääkärit itse tekevät

disaster

Ainoa olennainen asia tässä on Strandbergin saama sponsorointi lääketeollisuudesta.Juu,kannattaa varmaan syödä mahdollisimman vähän D-vitamiinia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat