Vierailija

Olen 23 vuotias mies ja penikseni on erektiossa 8cm pitkä ja 6,5cm ympärysmitaltaan, levossa vaan 3-4cm. Olen saanut kuulla muutamilta naisilta, että se ei tunnu missään, mutta onko toi jo liian pieni ja pystyykö tolla tyydyttään naisen ?
Tietäiskö joku 30-35mm leveitä kondomeita ?, ku noi ns. pienemmät kondomit on mulle vielä liian isoja.(durex close fit, mysize47)

Sivut

Kommentit (39)

Voi sinua! Usko jo ettei peniksen koolla oikeasti ole väliä, vaikka minkäkokoisella pystyy tyydyttämään naisen. Eihän penistä edes tarvita tyydyttämiseen, sooloseksissäkin nainen laukeaa sormilla ja mielikuvituksella, ei peniksellä. Tärkeintä on mitä puhut, millaisen fiiliksen luot ja sitten vasta fyysiset jutut.
Jos nainen sanoo, ettei tunnu missään, hän ei osaa tuntea, toisin sanoen hän ei osaa puristaa tarpeeksi emättimen lihaksilla. Muttta ole kiltti äläkä sano sitä hänelle, ettei hänelle tule siitä itsetunto-ongelmia.

Ei se ole helppoa 'lenkkimakkarankaan' omistajalla. Normaalista kaupasta ei saa sopivankokoisia kondomeja ja sänkypuuhissa muutenkin saa lämmitellä pitkään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivottavasti lohduttaa, mutta olisin ottanut pikkupilisen miehen omakseni jos olisin saanut, silläkin uhalla etten tuntenut mitään sisälläni. Tämä ihminen vain oli niin ihana, ettei koolla ollut mitään merkitystä!

Eipä ne paikat naisillakaan oo samanlaisia. Toisilla isompi, toisilla pienempi. Itellä kahen synnytyksen jälkeen alapäässä tuntuu kuin heiluttelis patonkia porttikongissa, vaikka mies on ihan normaalivarustettu. Sääli menetettyä nuoruutta ja napakkuutta, mutta ehkä se on hyvään tarkoitukseen uhrattu. Joskus nuorempana tuntu, että isommasta varustuksesta miehellä oli enempi haittaa. Oli kivuliasta yhdynnässä, ja joutu mies varomaan, ettei pönkeny ihan pohjille asti. Kyllä väittäsin, että tuo sinun varustus riittää tyydyttämään naisen ihan hyvin, jos homma muuten pelittää.
Ja jätä nuo "21 cm" rehentelijät omaan arvoonsa, suomalaismiesten "keskimitta" ei oo lähellekään tuota luokkaa ja rehentelijöillä ei ehkä oo mitään muuta mitä kehua.

Olen myös etsinyt pienempiä kondomeita, koska tavanomaiset merkit eivät pysy päällä. Seksiliikkeessä kerrottiin, ettei heillä ole edes s-koon kondomeita, koska niistä ei ole ollut apua pienempiä kondomeita etsiville. Selitys on siinä, että s-kokoinen kondomi on vain pari milliä kapeampi kuin keskikokokondomi.

Euroopassa on kondomeista standardi, jossa kondomien koko on määritelty melko tarkasti. Käytännössä kauppojen kondomit ovat standardin keskikokoja ja isot ja pienet kondomit ovat vain pari milliä isompia tai pienempiä.

Olen joskus onnistunut löytämään xs-kondomeja, jotka ovat olleet useita millejä kapeampia. (Normaali leveys 53-53mm ja xs-kondomi 45mm leveä.) Kondomin pitäisi olla ympärysmitaltaan pienempi, kuin jäykistyneen peniksen ympärysmitta.

Oma penikseni kapenee kärkeä kohti ja ympärysmitta vaihtelee paljonkin eri kohdasta mitattuna. Juuresta tiukalta kondomi on yleensä hyvinkin löysä kärjestä, ja se saa kondomin rypistymään ja oikenemaan yhdynnän aikana. Melko epämiellyttävä tunne myös naisen kannalta.

Lainaus:
Itellä kahen synnytyksen jälkeen alapäässä tuntuu kuin heiluttelis patonkia porttikongissa, vaikka mies on ihan normaalivarustettu.

Kokeilkaapa fistausta. Ensin orkkua sulle ja sitten miehelle. Session jälkeen kun mies on yleensä niin täpinöissään, ettei tarvitse patonkia pitkään heilutella porttikongissa kun jo lentää. ;D

Kaikki naiset pitää eri kokoisista peniksistä, ja useimmilla miehillä on koko aivan hyvä. Aika monella miehellä on minulle liian iso, ja vain yhdellä ollut liian pieni. Myönnän kyllä että itse en ihastuisi alle kymmensenttisestä ja varsinkaan kapeasta. Kaikki naiset eivät kuitenkaan ole yhdyntäkeskeisiä.

Naiset: synnytys ei pilaa tiukkuutta, vaan lihastreenin puute. Geishakuulille kyytiä!

Eri kokoisiin peniksiin tottuminen vie aikansa. Jos tulee suhteesta ns. ison kanssa, ihan normaalikokoinenkin voi olla järkytys. Jos lihakset ovat kunnossa (kahden lapsen synnyttämistä ei juuri huomaa jos ovat) niin kyllä pienempäänkin tottuu.

Omassa kokemusmaailmassani kuvaamasi kokoinen penis on pienenpuoleinen, mutta kyllä se nyt sentään tuntuu. Pienemmänkin kanssa on ollut ihan kivaa, jos kohta paljon käytettiin kättä ja kieltäkin apuna. Jos nainen tosissaan vonkaa isompaa niin käyttäkää apuvälineitä. Eräs tuntemani noin viisisenttisen peniksen omistaja oli oikein erikoistunut niihin. Hieno mies ja hyvä rakastaja.

Pari asiaa. Tutkimusten mukaan peniksen koko noudattaa tilastollista normaalijakaumaa sekä pituudessa, paksuudessa että kokonaistilavuudessa. Lisäksi pituus ja paksuus korreloivat huomattavan paljon, mutta eivät kuitenkaan aina, eli pelkkä pituus ei kaikissa tapauksissa kerro koko totuutta. Useimpien miesten penis lienee pituudeltaan 11 ja 17 cm välillä ja ympärysmitaltaan 9 ja 13 cm välillä, tosin tarkat keskiarvot vaihtelevat jonkin verran tutkimuksesta toiseen. Kun tältä väliltä mennään vielä sentti tai pari alas- ja ylöspäin niin sille välille mahtuvat jo melkein kaikki miehet eli 95 %, mikä vastaa tilastollisesti kahta keskihajontaa. Toisin sanoen, tätä pienempi on noin parilla prosentilla miehistä, mikä on suhteellisesti vähän, mutta esimerkiksi Suomen parin miljoonan aikuisen miehen joukossa tarkoittaa kuitenkin ehkä 50 tuhatta miestä.

Aloittaja kuuluu tähän muutamaan prosenttiin. Ne, jotka väittävät ettei peniksen koolla ole mitään merkitystä, voisivat tehdä muutaman laskutoimituksen. Keskikokoinen penis, jolla on pituutta 14 ja ympärysmittaa 11 cm, on nimittäin kooltaan eli tilavuudeltaan peräti viisi kertaa isompi kuin aloittajan 8 sentin pituinen ja 6,5 sentin ympärysmittainen. Kyllä, viisinkertainen. Ja huomattavasti keskimääräistä suurempi 18 cm pituinen ja 14 cm ympärysmittainen on tilavuudeltaan vielä kaksinkertainen edelliseen nähden, eli jo kymmenkertainen aloittajaan verrattuna.

On selvää, että ne parin sentin erot peniksen pituudessa tai ympärysmitassa, jotka erottavat suurinta osaa miehistä toisistaan, eivät tosiaan välttämättä tunnu missään. Miehelle, joka surkuttelee keskikokoisen peniksensä kuviteltua pienuutta, on siis täysin aiheellista sanoa, ettei koolla ole merkitystä, koska ylivoimaisesti suurin osa muistakin peniksistä on samassa kokoluokassa. Koolla on kuitenkin merkitystä silloin, kun puhutaan näistä suhteellisen harvinaisista tilanteista, joissa penis on oikeasti erityisen pieni tai suuri. Jos peniksen tilavuus on vain yksi neljännes tai viidennes siitä, mitä se keskivertomiehellä on, niin ei ole mikään ihme, jos nainen pitää sitä todella pienenä.

Vielä kerran: 8 cm pituista ja 6,5 cm ympärysmittaista penistä voi verrata vaikkapa omaan sormeensa, koko on samaa luokkaa. Siis tämänkokoiselta mieheltä nainen saisi sisäänsä peniksen, joka on samankokoinen kuin oma sormi. Sormella on kuitenkin monia etuja: sitä voi koukistaa, sillä voi hieroa, sitä voi liikutella monin tavoin ja tarvittaessa sille voi työntää seuraksi toisen tai kolmannenkin sormen. Noin pieni penis tuntuu siis lähinnä samanlaiselta kuin sormi, ilman että sillä voisi tehdä niitä asioita kuin sormella voi. Se ei tunnu siltä, miltä miehen peniksen pitäisi sisällä tuntua. Siksi naiset ovat sanoneet aloittajalle, ettei se tunnu missään.

Toivottavasti tämä auttaa suhteuttamaan asioita. Tarkoitukseni ei kuitenkaan missään tapauksessa ole väittää, että aloittaja ei voisi tehdä mitään naisen kanssa. Vastaus kysymykseen, "pystyykö tolla tyydyttämään naisen", on valitettavasti että ei pysty, koska se ei kerta kaikkiaan tunnu yhdynnässä oikealle. Kaikilla ihmisillä on seksissä erilaisia mielihaluja, ja mikäli nainen syttyy parhaiten penetraatiosta ja vahvoista yhdyntäliikkeistä, niin aloittaja ei käytännössä pysty tyydyttämään häntä. Mutta sellainen nainen, joka syttyy esimerkiksi suun ja sormien käytöstä, hyväilyistä ja muista ei-yhdyntäkeskeisistä asioista, voisi arvostaa aloittajaa. Ei siis kannata menettää toivoaan.

Nuoren miehen penis todennäköisesti kasvaa vielä jopa pariinkymmeneen ikävuoteen asti. Tässä mielestäni syy, miksi joissakin maissa yritettiin tuoda markkinoille jonkinlaista nuorisokondomia. Toinen hyvin merkittävä asia peniksen pituuteen on ylipaino. Jopa normaali neljätoistasenttinen penis voi jäädä piiloon ja on mitattaessa vain alle kymmenen senttiä. Jonkin väittämän mukaan kaikilla miehillä on saman pituinen penis, mutta esillä oleva pituus vain vaihtelee.

Ihan täysin en allekirjoita väittämää, että siittimen pituus ja paksuus korreloisivat keskenään. Itselläni on melko pitkä penis, mutta penikseni ympärysmitta on alle keskiarvon. (Tämän on useampikin nainen kertonut vertailtuaan penistäni muiden näkemiensä penisten kokoon. Ongelmia on tullut enimmäkseen sopivan kondomin löytymisessä, koska kondomeissa pituus ja leveys ovat aina samassa suhteessa. (Kapea kondomi on myös lyhyt.) Kondomin huonoa pysyvyyttä paikallaan yhdynnän aikana lisää se, että penikseni on paksuin juuresta ja hoikkenee kärkeen päin. Pieni kondomi on yleensä löysä kärjestä ja tiukka juuresta. Lisäksi pienen kondomin pituus ei riitä ja se lisää kondomin huonoa pysyvyyttä.

En usko olevani ainoa, joka ei ole löytänyt sopivaa kondomia, ja ongelmahan yleensä poistuu vakituisessa parisuhteessa kuten itsellänikin. Puoliso kyllästyi kondomin ainaiseen roikkumiseen ja vaihtamiseen kesken parhaan hetken. Tunnelma latistui ja yhdynnän sai alottaa melkein alusta. Aloitamme yhdynnän ilman kondomia ja otan penikseni pois riittävän ajoissa ja laitan lopuksi kondomin päälle. Kondomi siis pysyy aivan viimehetken nopean työntelyn ajan melko varmasti. Toisinaan loppuyhdyntä siemensyöksyyn asti voidaan tehdä kädellä auttaen tai puoliso antaa suuseksiä laukeamiseeni asti.

Yhdyntäasennot myös vaikuttavat tosi paljon kondomin pois luiskahtamiseen. Seksiliikkeen myyjätär oli oman kokemuksensa mukaan huomannut joidenkin yhdyntäasentojen sopivan huonommin kondomiyhdyntään. En aluksi uskonut, mutta totta tuntuu olevan. Nykyään yhdynnöissämme paljaalla peniksellä käytämme asentoja, joissa kondomi yleensä luiskahti pois. Asentoja ovat tietenkin ne, joissa emätin on todella tiukka: takaapäin seisaaltaan, kyljittäin ja naisen jalat yhdessä.

Vierailija

onko sulla tietoa kuinka se kasvatetaan!

Kyllä peniksen koko voi tilapäisesti kasvattaa alipainepumpuilla. Vaikutus tosin kestää noin kaksi tuntia. 

 

Niin inhottaa tällaiset mittailut! Itse menetin seksuaalisuuteni tällaisen roskan takia nuoruudessani ja yritän nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin korjata sitä.

Kirjoittelun aloittajalle ja meille muillekin pienimunaisille sekä erityisesti kaikille naisille haluan myös sanoa, että mies tuskin on koskaan yksin vastuussa seksin onnistumisesta! Opetelkaa naiset rakastelemaan paremmin!

Minulla on muutamasta miehestä kokemus.

Kaikista paras kokemus on siitä jolla oli pienin penis.

En haluaisi vertailla, mutta pakko tämä on sanoa, ettei pienemmällä peniksellä varustellut miehet tuntisi oloaan huonoksi.

Pieni penis tuntuu, kun osaa käyttää sitä ja nainen osaa myös käyttää omaa värkkiään ja löydetään sopivimmat asennot.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat