Rasvojen suhde ruoassa + puhdas sokeri

Suklaasyöppö

Näin joulunaikaan (muulloinkin kyllä liikaa) tulee syötyä tosi paljon suklaata. Olen 30-vuotias nainen ja alkanut yrittämään elämäntaparemonttia. Kysymykseni on: jos syö paljon kovia rasvoja, kuten suklaata, voiko haittoja hieman eliminoida syömällä samana päivänä myös hyviä rasvoja, esim. pähkinöitä? Nyt en sitten kysy, lihooko siitä, vaan miten se vaikuttaa veren rasva-arvoihin ym. Entä voiko liikunnalla eliminoida puhtaan sokerin ja kovan rasvan haittoja? Nämä ovat kysymyksiä ihmiseltä, joka ei pysty täysin lopettamaan sokerin ja kovien rasvojen syöntiä, mutta yrittää minimoida niiden haittoja. Ruumiin rakenteeltani olen tällä hetkellä hoikka, mutta vatsan seudulla on löysää (viskeraalirasva?).
Hyvää uutta vuotta 2016!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat