Psoriaatikko

Olen sairastanut psoria vuodesta 2012 saakka ja olen nyt 20-vuotias. Tauti ei ole minulle enää mikään uusi, vaikka siitä saakin oppia joka päivä jotain. Minulle on diagnosoitu vaikea psori, joka on nyt ollu yhtäjaksoisesti puhjenneena kaksi vuotta. Iho on todella pahassa kunnossa, kipeä lähes päivittäin ja oleskelustani jossain huoneessa huomaa siitä, että lattia on täynnä pieniä ihon palasia.
Nyt on kuitenkin kysyttävä sellaisesta asiasta, johon en meinaa löytää vastausta googlettamalla: säärissäni olevat läiskät ovat viime aikoina kuumottaneet melkein jatkuvasti (varsinkin illalla) ja sen lisäksi punoittavat reunoilta, ns. hyvältä iholta. Näin ne ovat käyttäytyneet, kun kävin valohoidoissa ja ihoni paloi, mutta nyt en ole käynyt ainakaan kuukauteen, enkä ole muutenkaan altistanut ihoani UV-säteilylle tai muullekaan.
Onko jollain muulla kokemusta tällaisesta kuumoittelusta ja punoituksesta? Olisi mahtavaa saada tähän vastaus, varsinkin kun nyt on sellainen tilanne, etten voi lääkärissäkään käydä.

  • ylös 5
  • alas 1

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat