Nuorikko

Hei kiitti valmiiksi jo vastauksista, mikäli niitä edes tulee. Haluan kuulla omia kokemuksia ja omat faktat tästä sairaudesta, netissä kun on niin paljon ristiriitaista tietoa.
Eli...olen 29 vuotias neljän pojan äiti. Viikko sitten molemmista rinnoistani alkoi tulemaan eritettä, toisesta kirkasta jossa hivenen valkoista ja toisesta harmaata. Tämä tissi josta tulee kirkasta, on ollu vuoden päivät kipeä, arka sekä aika-ajoin imusolmukkeita kainalossa kolme peukalonpään kokoisia, häviävät ja taas jossain kohtaan tulevat, rinnassa myös outo kyhmyrä nännin vieressä, about pari senttiä, myös samab puolen käsivarteen säteilee kipua ja kainaloon. Rintani ovat aika muhkuraiset joten normaalia pahkuraa en osaa erottaa. Rinnassa myös koko ajan kuumotusta ja jomotusta ja tuntuu oudolta, ihan kuin sisällä olisi jotain tai jokin.
Kävin tk-lääkärillä eikä osannut sanoa mitä on, jonkun kyhmyn hänkin tunsi, tai lähinnä jonkun kudoskasvauman tapaisen. Sain lähetteen mammoon ja ultraan parin viikon päähän, mutta kamala epätietoisuus siihen saakka.
Ja en ole raskaana.

  • ylös 4
  • alas 5

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat