sairaanhoitajaopiskelijat

Olemme kaksi sairaanhoitajaopiskelijaa Lapin ammattikorkeakoulun hyvinvointipalvelujen yksiköstä Kemin kampukselta. Teemme opinnäytetyönämme tutkimuksen, jonka tarkoituksena on kuvailla virtsankarkailuleikkauksessa (TVT, TOT) käyneiden henkilöiden kokemuksia ohjauksesta osastolla ollessa. Tarkastelemme sekä ennen leikkausta että sen jälkeen tapahtuvaa ohjausta. Tutkimuksen tavoitteena on saada tietoa inkontinenssileikatun potilaan ohjauksen parantamiseksi.

Saatu aineisto säilytetään ulkopuolisten ulottumattomissa koko tutkimuksen ajan ja tuhotaan analysoinnin jälkeen. Teidän meille antamanne tiedot ovat luottamuksellisia. Henkilöllisyytenne ei tule esille missään vaiheessa tutkimusta. Emme käytä opinnäytetyössämme haastateltavien nimiä tai mitään muuta tietoa, josta haastateltava olisi tunnistettavissa. Meitä sitoo salassapitovelvollisuus.

Mikäli olette käyneet virtsankarkailuleikkauksessa ja haluatte osallistua tutkimukseen, ottakaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Voitte omin sanoin kertoa saamastanne ohjauksesta ennen ja jälkeen leikkausta. Kuvailkaa ohjaustilanteissa ohjaajien vuorovaikutustaitoja, ohjausympäristöä, ohjauksen sisältöä ja ajankäyttöä. Lopuksi voitte kertoa, mitä kehitettävää ohjauksessa olisi ollut. Mitä yksityiskohtaisemmin kuvailette asioita, sitä enemmän saamme vastauksistanne irti.

Osallistumisenne on tärkeää, jotta ohjausta voitaisiin kehittää.
Kiitos ajastanne!

Nina Erkinantti, nina.erkinantti@edu.lapinamk.fi
Heli Ylikitti, heli.ylikitti@edu.lapinamk.fi

  • ylös 6
  • alas 3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat