Mistä lautaselle puhdasta ruokaa?

Kuva Shutterstock

Haluamme puhdasta ruokaa – mutta mitä se on? Lisäaineetonta, prosessoimatonta vai luomua?Lue koko juttu

Mistä lautaselle puhdasta ruokaa?

Kommentit (1)

Vierailija

Olipa  puolueellisesti ja surkeasti perusteltu kirjoitus. Argumentit kuten lisäaineet ei olisi pahasta, tai että luonnollisuus tarkoittaa homeista ruokaa oli jo valmiiksi typeriä. Ei  tullut mieleen ehkä kyseenalaistaa sitä miksi ruokien pitäisi säilyä lisäaineiden voimalla kuukausia/vuosia? Ruoka on puhtaana ruokaa ja jos sen syö ennenkö se menee vanhaksi voi välttää kaikki lisätyt E-koodit. Joista kyllä osa tarkoittaa jo luonnossa valmiina olevia asioita mutta kaikki ei ja kirjoitus todella törkeästi käytti tätä yleisenä esimerkkinä että E-koodit olisi kaikki ok. Valitettavasti myöskään ei voi elää niin lampaana tätä elämää että vain koska E-koodi on europpan unionin hyväksymä - sen täytyy olla ok? Jos näin olisi ei meidän maapallo olisi kriisitilassa ympäristön ja ilmastonmuutoksen sekä ihmisoikeuksia nojalla. Normeja ei todellakaan pitäisi sokeasti uskoa vaan kyseenalaistaa ja löytää uusia tapoja toimia. Enkä itse leijuisi Aspartaamin jo neljällä tutkimuskerralla kun luku tarvitsisi nollan peräänsä. 

Suosittelen lukijoita suuntaamaan muihin maihin tiedon haussa- sillä tietoa tämä "uutinen"  ei anna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat